Προς το περιεχόμενο

Skype Cookies

Par1s*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά δεν λέγονται Cookies, Πως να διαγράψω κάποια Usernames από το παράθυρο εισόδου του skype.
Στον browser γίνεται απλά με το delete, εδώ πως;
Untitled_zps3ac623ff.png

Δημοσ.

Φαντάζομαι διαγράφοντας τους αντίστοιχους φακέλους στις παρακάτω διαδρομές:

Χ:\Users\user\AppData\Roaming\Skype  αν χρησιμοποιείς Χ64 και

Χ:\Documents and Settings\user\Application Data\Skype αν χρησιμοποιείς Χ86.

Δεν το έχω δοκιμάσει.

• Like 1
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του Skype και μόλις πάω να συνδεθώ μου γράφει ότι τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης είναι απενεργοποιημένα.Δοκίμασα στον Firefox προσαρμοσμένες ρυθμίσεις  ιστορικού με τα cookies ενεργοποιημένα αλλά πάλι δε μπορεί να συνδεθεί...καμμιά ιδέα;

Δημοσ.

Κατέβασα την τελευταία έκδοση του Skype και μόλις πάω να συνδεθώ μου γράφει ότι τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης είναι απενεργοποιημένα.Δοκίμασα στον Firefox προσαρμοσμένες ρυθμίσεις  ιστορικού με τα cookies ενεργοποιημένα αλλά πάλι δε μπορεί να συνδεθεί...καμμιά ιδέα;

Μήπως κόβεις τα third party cookies ενώ έχεις τη γενική επιλογή των cookies στη συνιστώμενη επιλογή, δεν έχω firefox αλλά κοίταξε εκεί που βλέπεις τα cookies θα είναι μαζί. 

Δημοσ.

Όχι ενεργοποιημένα τα είχα ,σε άλλο pc με το firefox να μην κρατάει ιστορικό περιήγησης (αποκλεισμένα cookies) μου έτρεξε κανονικά!!!

update:Βρήκα ότι κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα.θα το δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο

https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Cookies-must-be-allowed-fix/td-p/4615510

https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Cookies-must-be-allowed/td-p/4618145

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...