Par1s* Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Λογικά δεν λέγονται Cookies, Πως να διαγράψω κάποια Usernames από το παράθυρο εισόδου του skype.Στον browser γίνεται απλά με το delete, εδώ πως;
nikomas50 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Φαντάζομαι διαγράφοντας τους αντίστοιχους φακέλους στις παρακάτω διαδρομές: Χ:\Users\user\AppData\Roaming\Skype αν χρησιμοποιείς Χ64 και Χ:\Documents and Settings\user\Application Data\Skype αν χρησιμοποιείς Χ86. Δεν το έχω δοκιμάσει. 1
oxlapatsas Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Κατέβασα την τελευταία έκδοση του Skype και μόλις πάω να συνδεθώ μου γράφει ότι τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης είναι απενεργοποιημένα.Δοκίμασα στον Firefox προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ιστορικού με τα cookies ενεργοποιημένα αλλά πάλι δε μπορεί να συνδεθεί...καμμιά ιδέα;
thepoint Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Κατέβασα την τελευταία έκδοση του Skype και μόλις πάω να συνδεθώ μου γράφει ότι τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης είναι απενεργοποιημένα.Δοκίμασα στον Firefox προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ιστορικού με τα cookies ενεργοποιημένα αλλά πάλι δε μπορεί να συνδεθεί...καμμιά ιδέα; Μήπως κόβεις τα third party cookies ενώ έχεις τη γενική επιλογή των cookies στη συνιστώμενη επιλογή, δεν έχω firefox αλλά κοίταξε εκεί που βλέπεις τα cookies θα είναι μαζί.
oxlapatsas Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Όχι ενεργοποιημένα τα είχα ,σε άλλο pc με το firefox να μην κρατάει ιστορικό περιήγησης (αποκλεισμένα cookies) μου έτρεξε κανονικά!!! update:Βρήκα ότι κι άλλοι είχαν το ίδιο πρόβλημα.θα το δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Cookies-must-be-allowed-fix/td-p/4615510 https://community.skype.com/t5/Windows-desktop-client/Cookies-must-be-allowed/td-p/4618145
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα