Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες!

το συστημα μου ειναι αυτο της υπογραφης μου! (pc2)

θα ηθελα να ρωτησω εαν το τροφοδοτικο μου θα αντεξει εστω για λιγα λεπτα να αντεξει να δοκιμασω μια gtx 295 που την βρηκα σε καλη τιμη και λεω να την αγορασω!

θα ηθελα να την δοκιμασω πρωτα ετσι ωστε να ειμαι σιγουρος οτι δουλευει κανονικα!

το τροφοδτικο μου μεχρι στιγμης σηκωνει χαλαρα την hd 4890 σε full load με ανταπτορα φυσικα!

το τροφοδοτικο εχει ενα 6+2pin βυσμα για καρτα γραφικων και με τον ανταπτορα παει σε οτι ακριβως βυσματα χρειαζεται η gtx 295....

εννοειται πως το τροφοδοτικο θα αλλαχθει αλλα θα ηθελα να μου προτεινετε καποια τροφοδοτικα ειτε μεταχειρισμενα ειτε καινουργια ικανα γαι αυτη την καρτα....

πολλοι λενε οτι κολλαει σε καποια παιχνιδια λογω του crossfire...αληθευει?

και κατι ασχετο...

εχω βαλει την 4890 65€ αλλα δεν φευγει πρεπει να την κατεβασω και αλλο την τιμη?

Δημοσ.

H 295 καιει σχεδόν 120 βατ παραπάνω απο την 4890. Οποτε το τροφοδοτικάκι της κακιας ώρας δεν παίζει να.... 

Την 4890 καλα την δίνεις αλλα για πιο λόγο την δίνεις δεν μπορώ να καταλάβω....  η μετάβαση στην 295 είναι μεγάλο λάθος!

Και απο τι βλέπω και στα δύο Pcια το τροφοδοτικό μπήκε σε δεύτερη μοίρα... ευγε!! 

• Like 1
Δημοσ.

Με τα τροφοδοτικά σου σίγουρα ΔΕΝ ήταν...

Αυτή ας πούμε, με παρόμοιες επιδόσεις σε DX10 (η DX δεν υποστηρίζει 11) είναι πολύ καλύτερη περίπτωση για πάρα πολλούς λόγους...

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/111631-2xsaphire-ati-hd5870-crosfire/

Αν και πάλι δεν είμαι σίγουρος για τα PSU σου. To Nitrox ίσως...

Και απο τι βλέπω και στα δύο Pcια το τροφοδοτικό μπήκε σε δεύτερη μοίρα... ευγε!! 

Πραγματικά ρε παιδιά, ποιον συμβουλεύεστε όταν στήνεται PCs...

Δημοσ.

Πραγματικά ρε παιδιά, ποιον συμβουλεύεστε όταν στήνεται PCs...

την τσεπη μας....:)....οταν εφτιαχνα το pc δεν ειχα πολλα λεφτα....το pc1 ειναι απο τεχνικο!!...καταλαβενεις τι εννοω

Δημοσ.

Φίλε μου, υπάρχουν τροφοδοτικά με 30-35 ευρώ που είναι ποοοολες κλάσεις καλύτερα από αυτά που πήρες. Τουλάχιστον δεν είναι πεταμένα χρήματα. Γιατί δυστυχώς, αυτά που πήρες είναι :( Μάλιστα την περίοδο που τα έστηνες κυκλοφορούσε στην πιάτσα και το ΑΡΙΣΤΟ TT TR-380P που έκανε 26-28 ευρώ.

Αν θες να ακούσεις την συμβουλή μου για ότι μελλοντικό φτιάξεις από εδώ και πέρα. ΠΟΤΕ μην τσιγκουνεύεσαι τα χρήματα για το PSU. Βάλε μικρότερη CPU, λιγότερη μνήμη, ανέβαλε την VGA για 2 μήνες μετά, μην βάλεις SSD, κόψε από δίσκο αλλά ποτέ από PSU...

Οι επιλογές/αποφάσεις του Χ τεχνικού, ενέχουν και την πιθανότητα του προσωπικού οφέλους/κέρδους που θα έχει (εκτός αν είναι φίλος). Γιαυτό και συνήθως διαβάζουμε στα forums/άρθρα και ρωτάμε κάποιον από εκεί, αφού το "κέρδος" απουσιάζει και οι περισσότερες κρίσεις είναι αντικειμενικές.

Τεσπά το τράβηξα αρκετά. Άλλη ήταν η ερώτησή σου. Οι παραπάνω 5870 που σου έδειξα αξίζουν και το τελευταίο ευρώ στα 100 ;)

• Like 2
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικα manolis96 την πουλας την καρτα και το psu

την εχω πουλησει!!!

εχω αλλαξει το τροφοδοτικο τελικα και πηγα σε ενα thermeltake berlin 630w ( http://www.computeruniverse.net/en/products/90416103/thermaltake-berlin-630-watt.asp )

ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με αυτην την αγορα καθως δεν υπαρχει καρτα που να την περναει σε dx10 games ουτε 5870 ουτε.....οποιαδηποτε αλλη σε αυτη την τιμη (95€)....παρα πολλα fps σε 1080 αναλυση 22'' lcd led οθονη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...