Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια.
Παιδια εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια μου κρασαρει συνεχει το συστημα εχω WINDOWS 7 HOME PREMIUM, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι, εκανα σκαναρισμα με Antivirus- antimalware-antispyware αλλα τιποτα ολα μου λενε οτι δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα , εκανα σκαναρισμα σε ασφαλη λειτουργια με Malware bytes, me Spd, me Bullguard, αλλα ολα μου βγαινουν καθαρα,
Τα συμπτωματα ειναι αυτα , καποιες φορες εκει που σερφαρο ξαφνικα στην οθονη βγαινουν καποια γραμματα που λενε οτι το συστημα εχει κρασαρει, καποιες αλλες φορες κολλαει ολο το συστημα και για να ξαναξεκινηση θα πρεπει να κλεισω το κουμπι απο την πισω πλευρα της μοναδας αλλιως δεν γινετε τιποτα .
Και κατι αλλο ειχα ενα πληκτρολογιο ασυρματο και οταν πατουσα το Caps Lock (οχι παντα) εκανε ενα "ΜΠΙΠ" και μετα κολλουσε με τον τροπο πουανεφερα πιο πανο
Παιδια βοηθηστε με λιγο με τα φωτα σας
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Googlάρισε το πληκτρολόγιο σου και δες αν προκαλεί γενικά σε άλλους crash. Aν δεν είναι αυτό, επανέρχεσαι για άλλη διάγνωση.

Δημοσ.

Οταν σου κολλαει και δεν κλεινει με τιποτα, εχεις περιμενει ποτε λιγα δευτερολεπτα να δεις μηπως φτιαξει; Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα οταν σερφαρα στο ιντερνετ, χωρις να γνωριζω το λογο.. Στην αρχη τρελαινομουν και εκλεινα και εγω τον υπολογιστη. Μετα ξαφνικα μια ημερα το αφησα κατα λαθος χωρις να πατησω τιποτα και επανηλθε απο μονο του μετα απο 30-60 δευτερολεπτα.. 

Μου το ειχε κανει μερικες φορες, αλλα πλεον σταματησε.. Δε ξερω ομως τι μπορει να φταιει.. Εαν εκει που κολλουσε πατουσα διαφορα κουμπια, μετα απο λιγο εκανε και εμενα αυτο το ΜΠΙΠ που λες.

Δε ξερω τι εκανε απο τοτε που αλλαξε.. Ορισμενα πραγματα που μου ερχονται στο μυαλο ( ισως και ασχετα βεβαια ) : ανασυγκροτηση, εσβησα cache ( κανε ενα καθαρισμα υπολογιστη με το CCleaner ), απεγκατεστησα Synaptics drivers ( εχω λαπτοπ ).

Δημοσ.

Mem test - HD sentinel ξεκίνα απο το δεύτερο που ειναι πιο εύκολο και μετα αν ολα είναι οκ σ'αυτο πας στο πρώτο με ενα chip την φορά μόνο πάνω στην μητρικη

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

εκανα το memtest και ολα καλα δεν εδειξε κανενα error, αλλα και παλι κρασαρει

Κανε ενα κοπο να μας πεις και για ποσες ωρες
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι η μνήμη και να είναι η μητρική !

Είναι πιο συνηθισμένο.

Δοκίμασε να κάνεις φορμάρισμα και να του περάσεις windows απ'την αρχή.

Κοίταξε το bios :

1) Αν έχεις Amd επεξεργαστή μπορεί να έχεις κάνει core unlock για να τον κάνεις 4πύρηνο ενώ είναι διπύρηνος, Απενεργοποίησε το !

2) Μήπως έχεις κάνει overclcocking , πάτα την επιλογή reset to defaults αν δεν ξέρεις .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εκανα φορματ και ολα ειναι μια χαρα τωρα, δεν καταλαβα φυσικα απο τι κρασαρανε τα Windows και εκανα φορματ μιας και ειχα κανει σχεδον τα παντα χωρις αποτελεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...