AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα γνώμες για την αγορά ενός νέου κουτιού(tower) γιατί αυτό που έχω τώρα είναι ένα απλό midi-tower και γενικά δεν έχω καλή κυκλοφορία αέρα. Θα ήθελα να μου προτείνεται και εσείς μερικά. Τιμές από 90 έως ΚΑΙ 140. Είχα αυτό εδώ στο μυαλό μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806245 ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να απαντήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Πολύ καλή επιλογή.Πες και το σύστημα που θες να στεγάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 CPU: i7 2600 @ 3,40Ghz GPU: Gigabyte HD7950 3GB GDDR5(σε 10-13 μέρες θα την παραγγείλω) PSU: Corsair GS seiries 800W 80% efficiency RAM: Corsair Vengeance 8GB @1600Mhz M/B: Gigabyte P67A B3 D3 s1155 DDR3 HDD: 500GB κλασσικός και ο οπτικός driver που βάζω τα DVD(αυτονόητο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλυτερη κυκλοφορια αερα με αλλο κουτι (και σε αυτο το budget ειδικα) ειναι απο δυσκολο εως απιθανο να εχεις αν αυτο ειναι το βασικο σου κριτηριο προχωρα με κλειστα ματια επισης απο αποψη χωρου και γενικοτερων ευκολιων δε προκειται να σου λειψει τιποτα οι μονοι ανασταλτικοι παραγοντες ειναι αν δε σου αρεσει η ψιλοκαγκουρικη εμφανιση και αν εχεις σοβαρο θεμα χωρου ΥΓ αν το παρεις βαλε οπωσδηποτε τα ροδακια, οποτε θες να το μετακινησεις ειναι πραγματικα σωτηρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 http://www.amazon.co.uk/Fractal-Design-Arc-Series-Case/dp/B0056AFBB2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1358009261&sr=8-1 http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=c70+corsair http://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-Series-500R.html http://www.skroutz.gr/s/2195260/Fractal-Design-Define-R4.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που σκέφτεσαι έχω τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλό ποιοτικά κουτί, μεγάλο, βαρύ, ευρύχωρο, με φοβερή κυκλοφορία αέρα, αθόρυβους ανεμιστήρες, και άκρως επεκτάσιμο (αν θες πχ να βάλεις υδρόψυξη). Έχει 4 ανεμιστήρες (μπροστά, πίσω, πάνω και στο πλάι). Οι θερμοκρασίες που θα έχεις θα είναι άριστες. Το μόνο μείον θα έλεγα ότι είναι η ευκολότερη συγκέντρωση σκόνης στο εσωτερικό καθώς τα panel του είναι τρυπητά και δεν έχει φίλτρα σκόνης (εγώ το ανοίγω κάθε 2-3 μήνες και το φυσάω με ένα blower). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 http://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?keyphrase=c70+corsair Αν σου αρέσει εξωτερικα, αξίζει 100%. Άσε που έχεις πολλούς χώρους σε midi tower. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Αυτό που σκέφτεσαι έχω τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλό ποιοτικά κουτί, μεγάλο, βαρύ, ευρύχωρο, με φοβερή κυκλοφορία αέρα, αθόρυβους ανεμιστήρες, και άκρως επεκτάσιμο (αν θες πχ να βάλεις υδρόψυξη). Έχει 4 ανεμιστήρες (μπροστά, πίσω, πάνω και στο πλάι). Οι θερμοκρασίες που θα έχεις θα είναι άριστες. Το μόνο μείον θα έλεγα ότι είναι η ευκολότερη συγκέντρωση σκόνης στο εσωτερικό καθώς τα panel του είναι τρυπητά και δεν έχει φίλτρα σκόνης (εγώ το ανοίγω κάθε 2-3 μήνες και το φυσάω με ένα blower). εισαι βεβαιος οτι το advanced δεν εχει φιλτρα? ειχα την εντυπωση οτι ειχε σε αντιθεση με το σκετο 932 θα το ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 εισαι βεβαιος οτι το advanced δεν εχει φιλτρα? ειχα την εντυπωση οτι ειχε σε αντιθεση με το σκετο 932 θα το ψαξω Το δικό μου ήταν το πρώτο HAF 932 που βγήκε (το εσωτερικό του δεν είναι βαμμένο μαύρο), οπότε το advanced ίσως έχει. Το δικό μου δεν έχει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 το δικο σου δεν εχει σιγουρα , το ξερω , οπως δεν εχει και το δικο μου στο επομενο απο το δικο μου (haf xm ) εχουν βαλει φιλτρα, στο hafx εχουν φιλτρα απο οσο θυμαμαι οποτε ειχα την εντυπωση οτι εβαλαν και στο 932 advanced βεβαια εισαι πιο hardcore διχως φιλτρα και εχεις το καλυτερο δυνατο airflow , αλλα εδω που τα λεμε η σκονη ειναι ενοχλητικη δυστυχως εδω που ειμαι τωρα δεν εχω γρηγορο internet για να δω κανα unboxing στο youtube βεβαια και φιλτρα να μην εχει εγω παλι θα το προτεινα ειναι εκπληκτικο κουτι , ειδικα σε αυτη τη τιμη edit δεν εχει φιλτρα τελικα.. δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τελικά λίγο που έψαξα, δεν πρέπει να έχει φίλτρα σκόνης ούτε το advanced. Πάντως υπάρχει θέση κάτω από το τροφοδοτικό για να βάλει όποιος θέλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ναι αυτο ειδα κι εγω και δυστυως το hafx ανεβαινει αρκετα περισσοτερο σε τιμη , οποτε δεν αξιζει απλα καλο ειναι να εχει ο ts στο νου του οτι θα σκονιζεται βεβαια οσο και να σκονιστει προβλημα θερμοκρασιων με αυτο το κουτι δεν εχει, αντε να του ανεβει η θερμοκρασια 2-3 βαθμους απλα ειναι βρωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 καλυτερη κυκλοφορια αερα με αλλο κουτι (και σε αυτο το budget ειδικα) ειναι απο δυσκολο εως απιθανο να εχεις αν αυτο ειναι το βασικο σου κριτηριο προχωρα με κλειστα ματια επισης απο αποψη χωρου και γενικοτερων ευκολιων δε προκειται να σου λειψει τιποτα οι μονοι ανασταλτικοι παραγοντες ειναι αν δε σου αρεσει η ψιλοκαγκουρικη εμφανιση και αν εχεις σοβαρο θεμα χωρου ΥΓ αν το παρεις βαλε οπωσδηποτε τα ροδακια, οποτε θες να το μετακινησεις ειναι πραγματικα σωτηρια Όχι δεν με ενοχλεί η εμφάνιση,απλά είδα ότι είναι full tower και θέλω χώρο γιατί το κουτί που έχω τώρα είναι όλα κάπως ας πούμε κολλημένα(μεταφορικά). Και γενικά έχει μια αξιοπρεπή για τα λεφτά του ροή αέρα,πάντως καλύτερη από ότι έχει τώρα το παρόν κουτί μου. ναι αυτο ειδα κι εγω και δυστυως το hafx ανεβαινει αρκετα περισσοτερο σε τιμη , οποτε δεν αξιζει απλα καλο ειναι να εχει ο ts στο νου του οτι θα σκονιζεται βεβαια οσο και να σκονιστει προβλημα θερμοκρασιων με αυτο το κουτι δεν εχει, αντε να του ανεβει η θερμοκρασια 2-3 βαθμους απλα ειναι βρωμα.. Θα το φυσάω με ένα blower όπως είπε και ο nk_surfer Αυτό που σκέφτεσαι έχω τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλό ποιοτικά κουτί, μεγάλο, βαρύ, ευρύχωρο, με φοβερή κυκλοφορία αέρα, αθόρυβους ανεμιστήρες, και άκρως επεκτάσιμο (αν θες πχ να βάλεις υδρόψυξη). Έχει 4 ανεμιστήρες (μπροστά, πίσω, πάνω και στο πλάι). Οι θερμοκρασίες που θα έχεις θα είναι άριστες. Το μόνο μείον θα έλεγα ότι είναι η ευκολότερη συγκέντρωση σκόνης στο εσωτερικό καθώς τα panel του είναι τρυπητά και δεν έχει φίλτρα σκόνης (εγώ το ανοίγω κάθε 2-3 μήνες και το φυσάω με ένα blower). Ωραία,σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου,μιας και τυχαίνει να το έχεις το συγκεκριμένο κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 δεν εχει απλα αξιοπρεπη για τα λεφτα του , εχει ισως τη καλυτερη δυνατη που γινεται απο αποψη χωρου παντως ισως ειναι και υπερβολικα μεγαλο δηλαδη στις μερες μας ενα "full tower" ειναι σπιτι και ενα "midi" πολλες φορες ειναι μεγαλυτερο σε πραγματικο χωρο (σε πλατος σιγουρα ειναι) σε σχεση με ενα full του παρελθοντος βεβαια ο χωρος μονο κακο δεν κανει και μπορει μελλοντικα να σου φανει χρησιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μεταχειρισμένο 600Τ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα