Alxnks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 παιδια, οπως ειναι γνωστο απο 8 του μηνα η βοντα εχει βγαλει ανακοινωση για μειωση της εκπτωσης οταν εχεις συνδεσει το κινητο σου με σταθερο χολ. στην ανακοινωση αναφερουν οτι μεχρι 7-2-2013 μπορουμε να καταγγειλουμε τη συμβαση.εμενα εχει κλεισει χρονος στη βοντα και σκεφτομουν να παιξω λιγο με καμια φορητοτητα για να παρω επιδοτηση αυξημενη η μεγαλυτερη εκπτωση στο παγιο αλλιως.απο την αλλη, απο τη χολ δεν ειμαι ευχαριστημενος ιδιαιτερα και σκεφτομουν μηπως με βαση αυτην την καταγγελια φυγω και απο τους δυο μαζι, χωρις ομως να πληρωσω το πεναλτι της χολε πειδη δεν εχω κλεισει χρονο.το σκεπτικο μου...εμενα οταν εκανα τη συνδεση των δυο (και ο μονος λογος που πηγα χολ ηταν ολες αυτες οι συνδυαστικες εκπτωσεις), μου ειπαν για συνολικη τελικη τιμη σταθερο και κινητο, ενα ΄΄πακετο΄΄ οπως ελεγαν στα Χ ευρω το μηνα τελικη τιμη. απο τη στιγμη λοιπον που το ΄΄πακετο΄΄, η ΄΄συνδυαστικη προσφορα΄΄ αλλαζει τελικη τιμη, εμενα δεν με νοιαζει ποιος απο τους συμβαλομενους το αλλαζει, προβλημα των συνεταιρων ειναι αυτο. ρωτησα ηδη στη χολ και τους ειπα...ο συνεταιρος σας αλλαζει τους ορους και με αναγκαζει να κανω καταγγελια συμβασης, εσεις αν φυγω απο βοντα λογω αυτου θα συνεχισετε να μου δινετε την εκπτωση της συνδυαστικης προσφορας; οχι ειπαν αφου αλλαζει το ΄΄πακετο΄΄ (και ειναι λογικο).οποτε αφου αλλαζει η τελικη τιμη που μου ειχαν πει λογω της μειωσης εκπτωσης της χολ, λετε αν στειλω καταγγελια στην ΕΕΤΤ να βγαλω ακρη και να ξεφορτωθω και τη χολ αζημιως; γιατι διαφορετικα ειναι σαν εκβιασμος να παραμεινω και στη βοντα αφου θα ειμαι αναγκασμενος να μεινω στη χολ για να μη χασω το 5ευρω κι απο αυτους.τι λετε; για οσους δεν το εχουν διαβασει: Συνδυαστική προσφορά Vodafone - hellas online - Αλλαγή στις εκπτώσεις στη σύνδεση Vodafone H VODAFONE - ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι από την 7η Φεβρουαρίου 2013 τροποποιούνται οι εκπτώσεις στο πάγιο της Vodafone σύνδεσης, κινητής ή Μοbile Broadband, που θα λαμβάνουν οι υφιστάμενοι συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone - hellas online αλλά και οι νέοι συνδρομητές που θα αιτούνται της συνδυαστικής προσφοράς Vodafone - hellas online. Συγκεκριμένα, από τις 7/2/2013 οι συνδρομητές με μηνιαίο πάγιο 35€ κι άνω θα λαμβάνουν -10% έκπτωση στο πάγιο αντί για έκπτωση -5€, -10€, -15€ που επωφελούνταν με βάσει το μηνιαίο τους πάγιο (πάγιο 35€-59€: -5€ έκπτωση, πάγιο 60€-99€: -10€ έκπτωση, πάγιο 100€ κι άνω: -15€ έκπτωση). Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες με πάγιο χαμηλότερο από 35€ δεν θα επηρεαστούν καθώς και ότι η έκπτωση στο πάγιο της hellas online σύνδεσης (-5€) παραμένει αμετάβλητη για όλους τους συνδρομητές της συνδυαστικής προσφοράς, νέους και υφιστάμενους. Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών, οι υφιστάμενοι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης στον Τύπο (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής).
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ωραίο μπλέξιμο...Εγώ έχω πρόγραμμα που κανονικά το πάγιό του είναι πάνω από 35 ευρώ, αλλά λόγω επιπλέον έκπτωσης που πήρα είναι κάτω από 35. Θα το κόψουν το 5ευρο ή όχι; Άντε πάλι τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το πρόγραμμα όπως αναγράφεται στην καρτέλα του συνδρομητή ή με το πραγματικό ποσό που έρχεται στον λογαριασμό (που είναι μικρότερο).
haHa Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Η περιπτωση σου alxnkls ειναι λιγο ιδιαζουσα γιατι εχει να κανει με 2 εταιριες. Παντως περυσι που ειχα συμβολαιο (με υπολοιπο υποχρεωτικης παραμονης 10 μηνες) στην Κοσμοτε και αλλαξε τους ορους του μονομερως(αυξηση ελαχιστης διαρκειας κλησης) μπορουσα να κανω καταγγελια και να φυγω χωρις κανενα πεναλτι και χωρις να επιστρεψω την μεγαλη επιδοτηση που ειχα παρει 2 μηνες πριν. Τελικως δεν εκανα καταγγελια, γιατι στην απειλη για καταγγελια της συμβασης η κοσμοτε μου εκανε γενναια μειωση συμβολαιου για να παραμεινω. Οποτε θεωρω πως θα μπορεις να καταγγειλεις την συμβαση χωρις κανενα πεναλτι. @arxaggelos: Ασχετα ποιο ειναι το τελικο ποσο που πληρωνεις λογω εκπτωσεων, εσυ ανηκεις στους συνδρομητες με παγιο ανω των 35€, οποτε θα κοψουν το 5€ και θα πας σε -10%.
arxaggelos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 @arxaggelos: Ασχετα ποιο ειναι το τελικο ποσο που πληρωνεις λογω εκπτωσεων, εσυ ανηκεις στους συνδρομητες με παγιο ανω των 35€, οποτε θα κοψουν το 5€ και θα πας σε -10%. Ευχαριστώ πολύ. Βέβαια η διαφορά είναι μικρή, αφού έχω το 45 unlimited. Δηλαδή θα μου κόψουν 4,5 ευρώ αν κατάλαβα καλά; Για 50λ δεν κάνω θέμα γιατί ήδη με συμφέρει το πρόγραμμα σε σχέση με αυτλα που πληρώνω. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση κάποια άλλη εταιρία να μου δώσει κάτι καλύτερο, ειδικά αν υπολογίσω και το 5ευρο που θα χάσω από την HOL.
Alxnks Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 κι ομως, υπαρχουν εταιρειες που δινουν τρελες προσφορες, μου εχουν κατι τρελα πακετακια για wind + forthnet η wind - wind. δεν ξερω κατα ποσο εχουν καλα δικτυα οι αλλες στα σταθερα τους ομως κι αφου απο χολ ειμαι φρεσκος, δεν μπορουσα να φυγω. τωρα ομως;; θα το δω. εσυ arxaggelos εισαι ευχαριστημενος απο το adsl σου; εγω το βραδυ (και καποιες φορες και μερα), βασανιζομαι στο youtube για να φορτωσει η μπαρα. απαραδεκτα πραγματα για 2013! @haha αν το παρουσιασω στην ΕΕΤΤ οπως ειπα, οτι ουσιαστικα ειναι εκβιασμος για να παραμεινω, καθως και οτι ουσιαστικα μιλαμε για συνδυαστικη προσφορα που στο συνολο της χαλαει, πιστευω εχω καλες πιθανοτητες. θα δω ομως τι λενε κι απο τη vodafone γιατι οπως ειπα ειχα σκοπο να κανο κολπακι φορητοτητας παλι και να δω πως θα συμπεριφερθουν . συνηθως κανουν τους σκληρους και οτι δεν γινεται τιποτα, αλλα οταν βλεπουν οτι μιλαω για μπολικες γραμμες κινητων και 2-3 σταθερα ως δια μαγειας μπορουν και κανουν και τεμεναδες!
haHa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) @haha αν το παρουσιασω στην ΕΕΤΤ οπως ειπα, οτι ουσιαστικα ειναι εκβιασμος για να παραμεινω, καθως και οτι ουσιαστικα μιλαμε για συνδυαστικη προσφορα που στο συνολο της χαλαει, πιστευω εχω καλες πιθανοτητες. θα δω ομως τι λενε κι απο τη vodafone γιατι οπως ειπα ειχα σκοπο να κανο κολπακι φορητοτητας παλι και να δω πως θα συμπεριφερθουν . συνηθως κανουν τους σκληρους και οτι δεν γινεται τιποτα, αλλα οταν βλεπουν οτι μιλαω για μπολικες γραμμες κινητων και 2-3 σταθερα ως δια μαγειας μπορουν και κανουν και τεμεναδες! Δεν χρειαζεται να το παρουσιασεις στην ΕΕΤΤ.Εγω ειπα οτι θελω να κανω καταγγελια της συμβασης και απλα χρειαζοταν να παω σε ενα καταστημα της Κοσμοτε και να κανω διακοπη συμπληρωνοντας ως λογο "καταγγελια συμβασης λογω μονομερους αλλαγης χρεωσεων απο την πλευρα της Κοσμοτε" και θα προχωρουσε αυτοματα η καταγγελια/διακοπη συμβολαιου χωρις να κανω κατι παραπανω. Οποτε παρτους τηλεφωνο και πες οτι λογω αλλαγης των χρεωσεων θα κανεις καταγγελια και ρωτα για την διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθει. Οταν σου πουν τις λεπτομερειες, πες τους οτι ειναι κριμα να αλλαζουν μονομερως τις χρεωσεις κ να μην κανουν κατι για να μην φυγεις κ τοτε μπορει να σου κανουν καμμια εξτρα προσφορα/εκπτωση, Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2013 από haHa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα