Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω format στο λαπτοπ αλλα δε βλεπει κανενα σκληρο δισκο για να τα εγκατασταση.. αφου ειχε εγκατεστημενα.. βαζω bootable cd linux και τον βλεπει διαγραφω μια οτι οτι και μετατρεπω ολο το σκληρο σε ntfs αλλα παλι τπτ .. fujitsu AMILO Xi 2528 εχω.. δοκιμασα ολα τα windows xp ,vista,7..

Δημοσ.

Τα laptop έχουν ένα κρυφό partition και αν πατήσεις f8 στην εκκίνηση και επιλέξεις επαναφορά σου κάνει εγκατάσταση το λειτουργικό (vista) αυτόματα. Δεν το έκανες έτσι;

Δημοσ.

Καλησπέρα, το θέμα σου μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο που αντιμετώπισα εγώ. Διάβασε λοιπόν το topic στο παρακάτω link και ίσως βρείς την λύση στο πρόβλημά σου...

link: http://www.insomnia.gr/topic/452666-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-windows7-%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9/?do=findComment&comment=4857565 .

Δημοσ.

Κατεβασα το προγραμμα .. το βαλα σε usb και μου βγαζει κανα 15 drives για να τεσταρο σε 32αρια και ακομα 15 σε 64αρια.. θα τα δοκιμασω 1-1.. και θα μπαινω εδω αμα μου πειτε τπτ καινουργιο

Τα δοκιμασα ολα τπτ.. μηπως να αρχισω να κατεβαζω και εγω.. σιγα σιγα windows 8 ?

ή καμια αλλη λυση ?

Δημοσ.

Το 7zip (είναι απο/συμπιεστής, νεότερη τεχνολογία απο το winzip φεριπίν) θα το χρησιμοποιήσεις σε περιβάλλον windows (σε εφεδρικό υπολογιστή)και στον υπολογιστή σου θα εισάγεις κατά την εγκατάσταση και μέσω usb stick τον αποσυμπιεσμένο οδηγό.

το chipshet που θα χρησιμοποιήσεις, θα πρέπει να είναι συμβατό με τον δίσκο σου (κάνε αναζήτηση "chipshet για fujitsu AMILO Xi 2528").

Δημοσ.

Και ομως.. επελεξα εχει απο κατι για επιλογη στο να αμφανιζει τους οδηγους που ταιριαζουν στο συστημα .

ΚΑΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙ!!!! μετα απο 10 προσπαθειες εγινε απιστευτο.. η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!! ακομα αμα ενα ποστ θα κανω οταν ολοκληρωθει το format για επιβεβαιωση αμα το χρειαστει και κανενας αλλος και παλι ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...