ΣτέλιοςΝ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) qq Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2013 από ΣτέλιοςΝ
nilosgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τι εννοείς "δεν έχουν οριστεί κατάλληλα οι ζητούμενες μέθοδοι";; Compile error είναι;
ΣτέλιοςΝ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Όχι είναι error που το βγάζει το σύστημα που έχει φιάξει ο καθηγητής όταν εξετάζεται η άσκηση απο ένα αρχείο jar. Compile error δεν μου βγάζει
ZAKKWYLDE Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Κάτι που ίσως να παίζει είναι ότι επειδή δεν έχεις ορίσει τις μεθόδους ως public έχουν visibility μόνο στο package που βρίσκονται. Συνεπώς αν η κλάση που εξετάζει την άσκηση βρίσκεται εκτός package (το πιθανότερο), τότε δεν θα βλέπει τις μεθόδους της κλάσης. Δοκίμασε με public τις δυο μεθόδους μήπως παίξει. Απο την άλλη τα requirements θα έπρεπε να το διευκρινίζουν αυτό Στο static int[]m_dawnward(String filename) βλέπω και ένα syntax error, θέλουμε ένα space εκεί μετά το int[]. Αλλά υποθέτω θα το έχεις σε κάποιο IDE και θα στο έλεγε.
nilosgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ναι μάλλον ο access modifier στις μεθόδους θα φταίει... Λίγο κάπως μου ακούγεται ότι έχει βάλει online grader ο καθηγητής... Μήπως βαριέται να τα διορθώνει;; :-P
ΣτέλιοςΝ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν ξερω αν βαριεται ο professor. Παντων εκανα τις διορθωσεις που μου ειπατε και χτυπαει παλι λαθος ο διορθωτης της ασκησης ( οχι στο compile) με το εξης μηνυμα : Έλεγχος ... Λάθος: java.lang.Exception: Δεν έχει υπολογιστεί σωστά το άθροισμα των χαρακτήρων στην μέθοδο m_dobby Αποτέλεσμα ελέγχου: λάθος
ΣτέλιοςΝ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά η παράδοση είναι για σήμερα μέχρι τις 12! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Τελικά μου βγάζει αυτό το error : Έλεγχος θέματος 1Έλεγχος ... Internal error: java.lang.reflect.InvocationTargetException
albNik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά η παράδοση είναι για σήμερα μέχρι τις 12! Όποιος μπορεί ας βοηθήσει Τελικά μου βγάζει αυτό το error : Έλεγχος θέματος 1 Έλεγχος ... Internal error: java.lang.reflect.InvocationTargetException Μήπως δεν ήθελε κώδικα, αλλά το *.class αρχείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα