Millennium Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Που το δες το ημιμετρο φιλε μου?Καινουριο συστημα ειναι και αυτο. Αν εξαιρεσεις τον 965 που αν και παλιο μοντελο για τα λεφτα του ειναι η πιο τιμια επιλογη η προταση που σου κανε ο adtakhs ειναι μια χαρα με πλατφορμα που εχει ακομα αναβαθμισιμοτητα σε FX,τιγκα στις sata 3,με usb 3 και εγγυησεις.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 170-60=110 ξέρεις τι είναι 110 ευρώ σήμερα??? είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ! Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα, προτιμώ αν όλα παν καλά να πάρω καινούριο σύστημα σε ένα - δυο χρόνια. Γιατί 170-60 ? Δεν το κατάλαβα το σκεπτικό σου ! 45 € δεν θα πάρεις την αρχιολογία (μητρική) για να δουλέψει και η αρχαιολογία που έχεις (σύστημα) αναγκαστικά ? Εγώ σου λέω πούλησε τα παλιά 100€ και βάλε ΑΛΛΑ 25-30€ μόνο από όσα θα έβαζες για την αρχαιολογία και αγόρασε ολοκαίνουρια και δυνατότερη πλατφόρμα !!! Αν αυτά τα 30€ σου φαίνονται πολλά τότε τα 45€ που ρίχνεις στην αρχαιολογία θα έπρεπε να σου φαίνονται περισσότερα !!! Από επιδόσεις πας εδώ (πρόσεξε γιατί σε μερικά το μικρότερο = καλύτερο): http://www.anandtech.com/bench/Product/102?vs=53 και με νέες εγγυήσεις και νέα τεχνολογία (usbIII, SATA III) και αναβαθμίσιμη πλατφόρμα.
tzanos 15 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Έχεις ένα δίκιο αλλά δεν μπορώ να πουλήσω την παλιά μητρική μου αφού έχει βγει off .Τώρα αν είναι τόσο <<μουφα>> η επιλογή που έκανα τι να πω... οι Μ..... πληρώνονται.
adtakhs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τα 100€ τα βγάζεις από τον επεξεργαστή και τις μνήμες ! Η μητρική πάει για πέταμα ! 60-65€ ο επεξεργαστής 35-40€ οι μνήμες !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα