Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τα χρήματα αυτά παίρνεις κανόνο μητρική και επεξεργαστή μαζί .....  και είσαι και αναβαθμίσιμος σε μελλοντικούς επεξεργαστές !!!

Δημοσ.

ποια ειναι ηγνωμη σας γι' αυτη τη μητρικη P8Z77-V DELUXE http://www.skroutz.gr/s/1656233/Asus-P8Z77-V-Deluxe.html

Ότι είναι κακή επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και το o/c να σε ενδιαφέρει, έχεις επιλογές και με 100 ευρώ λιγότερα σε αυτό το σοκετ και με αυτό το τσιπσετ. Και προφανώς δεν είναι συμβατή με το σύστημά σου. Μπορείς να πάρεις μία μεταχειρισμένη μητρική για το σύστημά σου ή να πας σε καινούριο εντελώς σετ. Σ αυτήν την περίπτωση, αναφέρεις το συνολικό ποσό που δίνεις και τη χρήση για την οποία προορίζεται το μηχάνημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνουν όλες οι μητρικές με socket 775 που έχουν chipset P35/45, X38/X48, πιο παλιά να βρεις μεταχειρισμένη δεν αξίζει κιόλας, ήδη είναι αρκετά παλιές αυτές...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα βρηκα απο το ebay την  ASUS - P5K Premium Wifi και σκευτομαι να την αγορασω για να κρατησω τον υπολογιστη μου με την ιδια συνθεση ποια ειναι η γνωμη σας γι'αυτη τη μητρικη?

Επεξ/σία από tzanos 15
Δημοσ.

Επειδή δεν θέλω να αναβαθμίσω τώρα τίποτα αλλά απλώς να κάνω την δουλειά μου με το υπάρχων σύστημα δεν έψαξα να βρω κάτι καλλίτερο και ακριβότερο. Ελπίζω του χρόνου θεού θέλοντος και κρίσης  επιτρέποντος... να πάρω ένα καινούριο σύστημα.

Δημοσ.

Γιατί με ψίχουλα θα μπορούσες να πας σε πολύ καλύτερο ! 

Είδη δίνεις 45€ για μητρική ! 

Αν είχες δώσει με 100€ επεξεργαστή και μνήμες 

================================================

145€ 

Με 170€ έχεις phenom x4 965be, 4gb ddr3 1600,  Asrock 970 pro3 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Με όλες τις νέες εγγυήσεις σου με την αναβαθμισιμότητά σου και πολύ ποιο δυνατός !

• Like 1
Δημοσ.

170-60=110 ξέρεις τι είναι 110 ευρώ σήμερα??? είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ! Δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα, προτιμώ αν όλα παν καλά να πάρω καινούριο σύστημα σε ένα - δυο χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...