Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!

Ήθελα τη γνώμη σας στο τι συμφέρει να κάνει κανείς στο παρακάτω πρόβλημα...έχω ένα laptop ενός φίλου Toshiba Satellite L350 το οποίο έχει πρόβλημα στο power jack και θέλει αντικατάσταση. Το laptop είναι εκτός εγγύησης. Είναι στις δυνατότητες μου να το λύσω και να το αντικαταστήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω κάπου το ανταλλακτικό σε λογική τιμή. Πχ το έψαξα online σε μαγαζιά της Ελλάδας και το βρήκα αλλά σε τιμές που δεν συμφέρει (15-20€ χωρίς μεταφορικά...είμαι και Κρήτη). Το έψαξα ebay και το βρήκα λίγο πιο φτηνά (πάλι χωρίς μεταφορικά) αλλά μπορεί να κάνει και ένα μήνα να έρθει. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα εδώ στην Ελλάδα που να διαθέτει τέτοια ανταλλακτικά σε λογικές τιμές?

Είχα την ελπίδα πως θα έπαιρνα το ανταλλακτικό από μια φίλη που παλιότερα είχε το ίδιο μοντέλο αλλά και το δικό της είχε το ίδιο πρόβλημα. Κάποια πρόταση...ευχαριστώ.

Δημοσ.

ειχα παρομοιο προβλημα..αλλα το δικο μου ηταν επανω στην μητρικη μου και αναγκαστηκα  το αλλαξα!

εσενα ειναι ακομα ποιο ευκολο..με περιπου 10ευρω οπου και να εισαι καινουριο γνησιο(ετσι αναφερει) απο το ebay.. περιπου 2 βδομαδες θα κανει να ερθει σε εσενα!!

εννοειται οτι σε συμφερει να το παρεις απ'εξω..

εκτος και εαν βρεθει καποιος που να το δινει σε καλη τιμη το συγκεκριμενο εδω ελλαδα σε καινουρια κατασταση παντα!

Δημοσ.

ειχα παρομοιο προβλημα..αλλα το δικο μου ηταν επανω στην μητρικη μου και αναγκαστηκα  το αλλαξα!

εσενα ειναι ακομα ποιο ευκολο..με περιπου 10ευρω οπου και να εισαι καινουριο γνησιο(ετσι αναφερει) απο το ebay.. περιπου 2 βδομαδες θα κανει να ερθει σε εσενα!!

εννοειται οτι σε συμφερει να το παρεις απ'εξω..

εκτος και εαν βρεθει καποιος που να το δινει σε καλη τιμη το συγκεκριμενο εδω ελλαδα σε καινουρια κατασταση παντα!

Ευχαριστώ πολύ coolerman για την απάντηση σου...πράγματι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν χρειάζεται κολλήσεις και τέτοια πράγματα, είναι με καλώδιο και βύσμα οπότε η αντικατάσταση είναι εύκολη. Είπα να ψάξω μπας και υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ και γλιτώσω τη διαδικασία...τράπεζες για λεφτά - prepaid κάρτες - paypal - ebay - παραγγελίες - αναμονές...αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα το γλιτώσω :( . Ψάχνοντας ωστόσο διαπιστώνω πως είναι γνωστό και σύνηθες το πρόβλημα, ειδικά στα Toshiba. Thanks! Θα ενημερώσω για την έκβαση της υπόθεσης…για την ιστορία. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ coolerman για την απάντηση σου...πράγματι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν χρειάζεται κολλήσεις και τέτοια πράγματα, είναι με καλώδιο και βύσμα οπότε η αντικατάσταση είναι εύκολη. Είπα να ψάξω μπας και υπάρχει κάποιο μαγαζί εδώ και γλιτώσω τη διαδικασία...τράπεζες για λεφτά - prepaid κάρτες - paypal - ebay - παραγγελίες - αναμονές...αλλά απ' ότι φαίνεται δεν θα το γλιτώσω :( . Ψάχνοντας ωστόσο διαπιστώνω πως είναι γνωστό και σύνηθες το πρόβλημα, ειδικά στα Toshiba. Thanks! Θα ενημερώσω για την έκβαση της υπόθεσης…για την ιστορία. :)

και εδω να το βρεις(καινουριο παντα μιλαμε) θα σου πουνε πανω απο 10 ευρω σιγουρα!

το ebay ειναι μονοδρομος σε τετοια θεματα!

ενημερωσε μας για την ιστορια βεβαια :-)

Δημοσ.

Oι απαιτησεις ορισμενες φορες μπορουν να θεωρηθουν παραλογες.Στην Ελλαδα ειναι ακριβο,στο εξωτερικο ειναι φθηνο αλλα δεν μπορεις να περιμενεις και δεν μπορεις να μπλεξεις με καρτες και paypal.

Ορισμενες φορες δεν καταλαβαινω πως σκεφτεται ο κοσμος.

Γενικως ,ειναι κατι πολυ απλο,συμβιβαζεσαι.Ειτε συμβιβαζεσαι με την ακριβη τιμη,ειτε με τον χρονο αναμονης και το φθηνο κοστος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...