Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ πιο συγκεκριμενα το TOSHIBA C660-1X8 και θελω να αναβαθμησω την μνημη ραμ αποτι ειδα στο σαιτ της toshiba γινεται  αλλα εδω θα ηθελα και την δικη σας συμβουλη? θελω να βαλω μια 8gb η πρωτη που μου αρεσε ηταν αφτη http://www.skroutz.gr/s/407154/Kingston-KVR1333D3S9-8G-8GB-1333MHz-DDR3-Non-ECC-CL9-SODIMM.html

Δημοσ.

ναι αλλα δεν νομιζω να γινεται κατι τετιο.....

και αφτι που εχεις στο λινκ δεν νομιζω να μπενει στο λαπτοπ μου.....

για να σας βοηθησω λιγο η καρτα γραφικω ειναι η NVIDIA GEFORCE 315M μηνη ραμ 3gb

Δημοσ.

Τι σχέση έχει η κάρτα γραφικών ;;

Η σελίδα του laptop σου 

Μνήμη συστήματος βασική : 3,072 (2,048 + 1,024) MB 
μέγιστη επεκτασιμότητα : 8,192 MB 
τεχνολογία : DDR3 RAM (1.333 MHz)

Επέκταση 2 x υποδοχές μνήμης (1 ρυθμιζόμενες)    

Οπότε δέχεται 2 dimms ram και καλύτερα είναι να μπούν 2Χ4gb ram κι όχι 1Χ8gb ram

Δημοσ.

δεν ξερω απλος το εγραψα μπας και βοηθησω σε κατι

το θεμα ειναι αντε και αγοραζω μια ραμ πιος θα μου την περασει γιαφτο help οπιος ξερει κατι και σε αφτο το θεμα

terry308 αφτη που ανεφερα αρχικα καλη ειναι?
Δημοσ.

Το πιο εύκολο είναι .. στο κάτω μέρος του laptop έχει καπάκια ... ένα για τον δίσκο , ένα για τις μνήμες κι ένα για το υπόλοιπο σύστημα , ένα σταυροκατσάβιδο χρειάζεσαι ... βγάζεις τη μπαταρία , και μετά προχωράς στην αλλαγή των μνημών 

Δημοσ.

πολυ ωραια ευχαρηστο παρα πολυ για την βοηθεια θα ηθελα να σε ρωτησω η καρτα γραφικων που εχω γινεται να αναβαθμηστει? και γιατι να βαλο 2x4gb και οχι μια 8gb γιατι ειναι καλυτερα 2x4gb? α και αν κανο την αλλαγη της ραμ χανο την εγγυηση του λαπτοπ?

Δημοσ.

Χίλια συγγνώμη για την off topic παρέμβαση, αλλά ρε παιδιά σε ότι ποστάρεις παίζει ρόλο και η ορθογραφία λιγάκι, αλλιώς φαίνεται σαν ανέκδοτο. :huh:

Δημοσ.

terry308 αποτι ειδα στο youtube βιντεο για την ραμ ειναι παιχνιδακι να αλλαχτη το πολυ 3λεπτα αλλα αφτες που μου εχεις στο λινκ της 2x4gb ειναι για desktop αν προσεξεις στο skroutz το λεει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...