Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Συνεχώς,όταν προσπαθώ να δω βίντεο απο το YouTube στο κινητό μου, πέφτει η σύνδεση στο Internet. Πώς να το αντιμετωπίσω; Έχω Forthnet ADSL στα 24 Mbps. Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 α.χαρακτηριστικα γραμμης. β.πεφει η συνδεση η κανει reboot Το ρουτερ?ποια λαμπακια σβηνουν? γ.φιλτρακια εχεις στα τηλεφωνα?? δ.συναγερμος??
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 <p>α.χαρακτηριστικα γραμμης.</p> <p>β.πεφει η συνδεση η κανει reboot Το ρουτερ?ποια λαμπακια σβηνουν?</p> <p>γ.φιλτρακια εχεις στα τηλεφωνα??</p> <p>δ.συναγερμος??</p> Λοιπόν: Α) Forthnet 2play 24Mbps Β) router Thomson, κανει reboot και το μονο λαμπάκι που μένει ανοιχτό ειναι το power Γ) έχω φιλτρο! Δ) Συναγερμό δεν έχω Sent from my iPhone using Insomnia
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 αρα δεν πεφτει η συνδεση αλλα reboot Ολο το ρουτερ.οποτε το κανεις ενα firmware update μετα ενα hard reset και το ξανασεταρεις. firmware και wizard εδω. http://leoforeia.gr/thomson/ αλλα firmware για το v7 αλλα για το v8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα