Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια..σκεφτομαι να φτιαξω ενα καινουριο pc σε κανα δυο μηνες και θελω να δω ποσο θα μου ρθει..

η χρηση του θα ειναι κυριως σερφαρισμα,πολλες ταινιες,και αρκετα παιχνιδια.

δεν θα χρησιμοποιω καποιο ειδικο προγραμμα η κατι τετοιο

εχω ηδη οθονη..μια LG M2352D..

λειτουργικο συστημα η τα 7 η τα 8!δεν ξερω ποια ειναι καλυτερα!

και ποσο που διαθετω ειναι γυρω στα 1500 το πολυ 1700!εκτος βεβαια αν φτιαχνεται και με λιγοτερα!

:-D

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γνώμη μου ειναι αν δεν εχεις υπερ-απαιτήσεις απο παιχνίδια να δώσεις κανα 800 αντε 900 με ακριβά περιφερειακά και σε κανα 2-3 χρόνια ξαναρίχνεις χρήμα για αναβαθμιση επεξεργαστη κλπ. Ειναι κριμα να δώσεις πολλά λεφτά για τεχνολογία αιχμής και μετά απο λίγα χρόνια να ειναι ξεπερασμένη, αντιθετα με αυτό που σου προτείνω σε 3 χρονια θα ξαναεχεις pc που πετάει. Συνθεσεις θα σου προτεινουν αλλοι, εγω δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα.

Η συμβουλη δεν ειναι δωρεαν, θελω Πεκοβιτς :P

• Like 1
Δημοσ.

Γνώμη μου ειναι αν δεν εχεις υπερ-απαιτήσεις απο παιχνίδια να δώσεις κανα 800 αντε 900 με ακριβά περιφερειακά και σε κανα 2-3 χρόνια ξαναρίχνεις χρήμα για αναβαθμιση επεξεργαστη κλπ. Ειναι κριμα να δώσεις πολλά λεφτά για τεχνολογία αιχμής και μετά απο λίγα χρόνια να ειναι ξεπερασμένη, αντιθετα με αυτό που σου προτείνω σε 3 χρονια θα ξαναεχεις pc που πετάει. Συνθεσεις θα σου προτεινουν αλλοι, εγω δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα.

Η συμβουλη δεν ειναι δωρεαν, θελω Πεκοβιτς :P

αχχαχχαχαχαχα..in your dreams!σου αρκει η διαφαινομενη νικη σου!

δεν εχω τρελες απαιτησεις παντως..κανα hitman κανα crysis κτλπ..ποντικια οθονες και τα λοιπα τα εχω..το κουτι μου λειπει!

Δημοσ.

O Chrisxxx τα λεει σωστα. Με 800-900 κατοσταρικα παιρνεις κατι καλό και αργοτερα οταν το θεωρησεις απαραιτητο βαζεις και τα υπολοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγραψε ο chrisxxx για hardware,κανας φουρνος θα γκρεμιστηκε  :-D

Φιλε andy σε κανα 2 μηνες θα χουν αλλαξει και οι τιμες μαλλον οπωτε θα ηταν σωστοτερο να ξαναρωτουσες τοτε.

• Like 4
Δημοσ.

Kαταρχας θα ελεγα ενα καλο κουτακι, δωσε κατι εξτρα(πχ εγω ειμαι φαν των lian-li - οι τιμες στην ελλαδα τσουζουνε)

Τροφοδοτικο: Corsair HX 650W θα ελεγα

CPU: ι5 3550k

RAM: 16GB DDR3 timings μηδενικες διαφορες

ΜΒ: Z77 διαλεψε τα καλουδια που θες

GPU: http://www.skroutz.gr/s/431787/Gigabyte-Radeon-HD7950-3GB.html?keyphrase=Gigabyte+7950+

ε απο εκει και περα παρε SSD κρατα τους δισκους σου κλπ κλπ

Δημοσ.

ευχαριστω παιδες!θα τα κοιταξω καθως θελω να δω τι παιζει και θα ξαναγραψω σε κανα μηνα για να με βοηθησετε να παρω την τελικη αποφαση! :-D

btw οι ssd με τους hdd τι διαφορα εχουν?

Δημοσ.

Οριστε αλλη μια συνθεση απο το visionstudio, στα ~1400 ευρω. Φυσικα και γινεται να αγορασεις gaming pc και με λιγότερα, αλλα τα χρηματα θα πιασουν τοπο σε ποιοτικα parts που προσφερουν κορυφαιες επιδόσεις ακομη και πολυ καιρο μετα την αγορα τους. Μαζι αυτος ο ssd: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24799&cat=6&sub=0&pmanuf=620&sort=undefined&step=undefined

post-247983-0-14177200-1357998921_thumb.png

Δημοσ.

Βρε παιδες sorry κιολας...αλλα σε 2 μηνες θα παρει ο ανθρωπος.

Εκτος και αν τα δειχνετε απλα για να παρει μια ιδεα.

τελικα σε κανα μηνα θα ειναι γτ υπολογιζα παραπανω χρηματα!

απλα δεν ειμαι κανενας τρελος gamer..δηλαδη δεν θελω turbo pc απλα θελω κατι καλο και ποιοτικο..οχι να βλαστημαω καθε φορα που βαζω να παιξω κατι γιατι κολλαει..γυρω στο 1000 αντε 1200 θα ειμαι κομπλε πιστευω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακομη και ο μηνας ειναι σεβαστη περιοδος, καλο ειναι να ξαναποσταρεις πριν κανεις την αγορα. Να ξερεις παντως οτι απο τα 1000 στα 1400 ευρω δεν κερδιζεις τοσο επιδόσεις όσο ποιοτητα στα parts, αναβαθμισιμοτητα (πιο πληρης μητρικη, OCable επεξεργαστης, κορυφαιο τροφοδοτικο που επιτρπει μελλοντικα την προσθηκη αλλης μιας 7970 για CF, μεγαλος ssd) κλπ. Ειμαι της αποψης οτι αν μπορεις να δώσεις τα παραπανω χρηματα για να παρεις μια συνθεση σαν τη δικια μου καντο. Φυσικα αν το budget σου περιοριζεται αυστηρα μεχρι τα 1000-1200 ευρω μας το ξεκαθαριζεις να σου φτιαξουμε αλλες συνθεσεις, μπορεις να παρεις πολυ καλους υπολογιστες και με αυτα τα χρηματα.

Επεξ/σία από XMorsX
  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!αφου οπως λετε ενας μηνας ειναι σεβαστο χρονικο διαστημα θα τα ξαναπουμε! :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...