Tonis90 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά, έχει ο ξαδερφός μου το εξής λάπτοπ http://support.acer.com/acerpanam/notebook/2010/Acer/Aspire/Aspire5742/Aspire5742sp2.shtml και στο σπίτι του συνδέεται με wifi. Τώρα τελευταία έχει το εξής πρόβλημα: Μόλις ανοίγει το λάπτοπ του ενώ έχει ανοιχτό το ασυρματο δίκτυο κάτω δεξιά του βγάζει πως δεν υπάρχουν ασύρματες συνδέσεις ή δεν του εμφανίζει καθόλου πως έχει ασύρματο δίκτυο στο λάπτοπ. Μετά από 2 ή και 3 επανακινήσεις το λάπτοπ ανοίγει και συνδέεται κανονικά στο δίκτυο του. Το router εκπέμπει συνεχώς και το λάπτοπ είναι ρυθμισμένο στο να συνδέεται αυτόματα στο συγκεκριμένο δίκτυο. Να παίζει κάτι με τους drivers?? Η τα φτήνει η κάρτα δικτύου του???
bele Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 εγω λεω για αρχη να πας στη διαχειρηση συσκευων, να βρεις την καρτα, να σιγουρευτεις οτι ειναι ενεργοποιημενη και να ψαξεις αν εχει καμια ρυθμιση για την ενεργεια, ετσι ωστε να μην απενεργοποιειτε ας πουμε η καρτα οταν δεν χρεισιμοποιειται. Αν δεν γινει κατι, κανε ενα κοπο να βρεις τους τελευταιους drivers και να κανε clean install και βλεπουμε. Αλληθεια με αλλη συσκευη συνδεεσε κανονικα στο δικτυο;
Tonis90 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει να κάνει με το δίκτυο, απλά όταν ανοίγω τον υπολογιστή, μου δείχνει με Χ το εικονίδιο του ασύρματου δικτύου και αν δεν κάνω κανα 2 επανακινήσεις δεν μπορώ να συνδεθώ πουθενά, γιατί είναι σαν να μην έχω ασύρματο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα