nikosgkil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Κάθε φορά που ανοίγω το pc ο υπολογιστής συνδέεται σε 2 δίκτυα για κάποιον λόγο, το οικιακό (το σωστό) και σε ένα δημόσιο (δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεται εδώ) και όλο αυτό έχε ως αποτέλεσμα να έχω σύνδεση σε πολλά δίκτυα αλλά να μην έχω σύνδεση στο internet. Μέχρι στιγμής Πηγαίνω στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και: 1. Κάνω κλικ στο τοπική σύνδεση 2. Απενεργοποίηση 3. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις προσαρμογέα και ενεργοποιώ και πάλι τη σύνδεση. 4. Όλα λειτουργούν σωστά. Καμία ιδέα;
VasKag Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ειχα ενα παρομοιο προβλημα με ενα λαπτοπ με ασυρματη συνδεση. προσπαθουσε να συνδεθει σε δημοσιο δικτυο ενω εγω του εβαζα ιδιωτικο με αποτελεσμα να μην εχω ιντερνετ. η λυση βρεθηκε κανοντας reset το router. δεν επαιρνε/εδινε σωστη ip. αν το κανεις, να εχεις προχειρους τους κωδικους σου για το internet.
nikosgkil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ειχα ενα παρομοιο προβλημα με ενα λαπτοπ με ασυρματη συνδεση. προσπαθουσε να συνδεθει σε δημοσιο δικτυο ενω εγω του εβαζα ιδιωτικο με αποτελεσμα να μην εχω ιντερνετ. η λυση βρεθηκε κανοντας reset το router. δεν επαιρνε/εδινε σωστη ip. αν το κανεις, να εχεις προχειρους τους κωδικους σου για το internet. Οκ θα το δοκιμάσω! Να'σαι καλά φίλε!
Luxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μου το εχει κανει και εμενα ορισμενες φορες. Ειδικα οταν συνδεομαι σε δημοσιο δικτυο και μετα ερχομαι σπιτι και παω να συνδεθω στο δικο μου. Γιατι ομως; Βεβαια απο τοτε που εβαλα το smart network δε μου το κανει.
coolerman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα τις τελευταίες μέρες. Κάθε φορά που ανοίγω το pc ο υπολογιστής συνδέεται σε 2 δίκτυα για κάποιον λόγο, το οικιακό (το σωστό) και σε ένα δημόσιο (δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεται εδώ) και όλο αυτό έχε ως αποτέλεσμα να έχω σύνδεση σε πολλά δίκτυα αλλά να μην έχω σύνδεση στο internet. Μέχρι στιγμής Πηγαίνω στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και: 1. Κάνω κλικ στο τοπική σύνδεση 2. Απενεργοποίηση 3. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις προσαρμογέα και ενεργοποιώ και πάλι τη σύνδεση. 4. Όλα λειτουργούν σωστά. Καμία ιδέα; εχεις εγκαταστησει καποια εικονικη μηχανη;; vm ware-virtual box.. ειχα παρομοιο προβλημα σαν και αυτο που περιγραφεις.. μολις εκανα απεγκατασταση το προγραμμα ολα ρολοι!
nikosgkil Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 εχεις εγκαταστησει καποια εικονικη μηχανη;; vm ware-virtual box.. ειχα παρομοιο προβλημα σαν και αυτο που περιγραφεις.. μολις εκανα απεγκατασταση το προγραμμα ολα ρολοι! Όχι δεν έχω τίποτα τέτοιο..μάλλον πρέπει να κάνω την επανεκκίνηση του router π είπε πιο πάνω ο VasKag. . Μου το εχει κανει και εμενα ορισμενες φορες. Ειδικα οταν συνδεομαι σε δημοσιο δικτυο και μετα ερχομαι σπιτι και παω να συνδεθω στο δικο μου. Γιατι ομως; Βεβαια απο τοτε που εβαλα το smart network δε μου το κανει. Χμμ, Smart Network? Για πες λίγα παραπάνω γι αυτό
Luxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δε κανω λαθος, ειναι προγραμα μονο για τα sony vaio; Αλλα ισως να λειτουργει σε ολους τους υπολογιστες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα