Προς το περιεχόμενο

Gaming Laptop

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ...

Όπως το βλέπω το πράγμα θα τσεκάρω από κοντά το μηχάνημα αυτό και αποφασίζω :)

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα το αμφισβητω.

Η 650m δεν εχει τοση δυναμη http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html

Σε high ισως κ με φιλτρα εκτος. Σε πιο ελαφρια παιχνιδια πχ COD θα μπορει max out.

Μα αφου το εχω το λαπτοπ, γτ να πω ψεματα?  :wacko: 

Μολις τωρα το ξανατσεκαρα Crysis 2 σε 1920χ1024 σε full ρυθμισεις (Hardcore) και παιζω κομπλε. Το καταλαβαινω οτι ειναι στα ορια της η gpu μεν, αλλα οτι παιζει κανονικα παιζει. :P

Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την ανταπόκριση απλά και εγώ νιώθω χαμένος ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων :S

Τώρα εγώ συνέχισα την αναζήτηση και βρήκα δύο νέα μηχανήματα τα οποία αν μπορείτε αξιολογήστε τα

1)Lenovo IdeaPad Y580

2)Acer Timeline M3

Επίσης αν σκοπεύετε να εξετάσετε αυτά τα laptop σας παρακαλώ ενημερώστε με για τη διαθεσιμότητά τους στην Ελλάδα καθώς και τιμή αν υπάρχει :)

Τέλος έλαβα αυτή την προσφορά για 800 ευρώ 

http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/96480-sager-np8170-i7-6990m-8gb-ram-pro-gaming-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7/

Το λαπτοπ της αγγελιας ειναι πολυ δελεαστικο... Απο την αλλη παλι ειναι αλλιως να εχεις μια εγγυηση σαν της Dell και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

Δημοσ.

Εεεε εκεί στο 1000άρικο πάνω κάτω...δηλαδή και τα 1250 είναι κάπως οριακά...

Δημοσ.

μιας και το κατεχω,να πω την γνωμη μου..

σαν σασι,κατασκευη κλπ ειναι κατι παραπανω απο αριστο!

πραγματικα η στιβαρωτητα και η ποιοτητα του αλουμινιου ειναι απιστευτη!ειναι εξ ολοκληρου αλουμινενιο το σασι εκτος απο τα καπακια/bays στο κατω μερος του λαπτοπ.

η οθονη αρκετα καλη αν και οχι ματ,οποτε σε μερη με ηλιοφανεια δεν τα παει και πολυ καλα.

τα ηχεια ειναι διαμαντακια και αυτα,με πολυ καλη ποιοτητα ηχου(απο την skullcandy ειναι)

τωρα οσο αφορα το hardware εξαρταται ποιο μοντελο θα επιλεξεις. η 7730m που φοραει το δικο μου τα παει πολυ καλα,μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει/ζοριστει σε κανενα παιχνιδι που εχω βαλει,τα περισσοτερα με medium/high και AA x4.

τελος να πω οτι εχει τρομερο συστημα ψηξης καθως παιζοντας πολλες ωρες δεν εχω αισθανθει ουτε να ζεστενεται το λαπτοπ ουτε να ακουγεται το φαν.διαχειριζεται αψογα την θερμοτητα!

αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα και η αξιοπιστια πας στο dell,αν κοιτας καθαρα τις αποδοσεις και ποιο πολυ/hardcore gaming πας στο turbo-x με την 670m

Εδώ διαβάζω μια κριτική (προς το τέλος της σελίδας) που λέει ότι λόγω drivers η κάρτα δεν αποδίδει. Ισχύει κάτι τέτοιο ή έχει ξεπεραστεί?

http://www.skroutz.gr/s/2190246/Dell-Inspiron-15R-Special-Edition-N7520-i5-3210M-6GB-1TB.html

Δημοσ.

Καλα παει. :-D (ετσι φαινεται τουλαχιστον). Αλλα σε αυτο το παιχνιδι , μπορει να εχεις 20fps κ να το νομιζεις οτι ειναι smooth.

Απλα βαλε αν θες το msi afterburner ωστε να δουμε κ τα frames , φυσικα να κανεις off το v-sync. Για να περασεις το "τεστ" πρεπει να δω τουλαχιστον 40fps... :X (ακατεβατα ε?)

Δημοσ.

χαχαχα  καλα είπαμε! Δεν ειναι και alienware!  Στις ρυθμισεις αυτες παιζει γυρω στα 30 fps. Δεν ειναι το τελειο αλλα γινονται εμφανείς οι δυνατότητες της συγκεκριμενης καρτας.

πχ πιστευω θα μπορει να παιζει βαρια παιχνιδια για τα επομενα 2 χρονια σε medium settings

Δημοσ.

AA ειναι το Anti Aliasing?

Δεν το εχω πειραξει. Ειναι στις default ρυθμίσεις.

capturezux.png

Το μόνο που εχω κανει ειναι στις ρυθμίσεις του Power Plan εχω ρυθμισει την CPU Performance να πηγαινει μεχρι 99% απο 100% που ηταν διαβαζοντας το στα σχολια αυτου του βιντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=cbQqpPbPHl0

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...