Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά και χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας Ξεκινάω αυτό το topic γιατί δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ψάχνω για ένα δυνατό laptop (κατα προτίμηση 15άρι αλλά δεν έχω και ιδιαίτερο θέμα με 17άρι) στο οποίο θα παίζω σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο παιχνίδια όπως CoD: Black Ops 2,Fifa 13,Football Manager 13,LoL,Assassin's Creed 3 και γενικά θα μπορεί να ανταπεξέλθει και στα μελλοντικά games... Κατά την αναζήτηση μου βρήκα δυστυχώς μόνο τα Turbo-X Furious τα οποία δεν τα είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση με ολσα διαβάζω περί μέτριας ποιότητας κλπ (http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-Furious-i736-1675-60-SSD-BD.htm) Για αυτό λοιπόν είπα να απευθυνθώ σε σας για να μου δώσετε κάποια πρόταση σε αυτο το εύρος τιμών αν γίνεται...και επειδή υποψιάζομαι ότι ίσως να μην υπάρχει πριν με γειώσετε, να σας πω ότι για κάτι πιο ποιοτικό δεν πειράζει, ας είναι και λίίίίγο χειρότερα τα specs Να προσθέσω ότι δεν μου είναι αναγκαία και ίσως ούτε καν χρήσιμη η ύπαρξη optical drive οπότε αυτό ίσως να ανοίγει το δρόμο και για ένα Ultrabook...?
kostask91 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που θες να παρεις gaming laptop ? Το λεω αυτο γιατι στα ιδια λεφτα μπορεις να παρεις πολυ καλυτερο σταθερο που οπως και να το κανεις ειναι πιο ευχρηστος , ειναι αναβαθμισημος και θα σου κρατησει παραπανω χρονια Και καλως ορισες 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο γρήγορη απάντησή σου... Θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ήδη έχω ένα καλό σταθερό PC που το είχα πάαρει πριν 3 χρόνια αν θυμάμαι καλά (4cores 2,5GHz,4 Gb,geForce 9800) απλά το θέμα είναι ότι τώρα είμαι στην Ικάρων και δεν μπορώ να έχω μαζί μου το PC...και ούτε στην αθήνα μπορώ να το φέρω (είμαι από την επαρχία) γιατί δεν μένω σε δικό μου σπίτι ...οπότε αναγκαστικά θέλω κάτι φορητό :/
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Αν μπορεις παρε αυτον http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Turbo-X-IRON-III-i7363-1675-BD-Win8.htm Εχει πολυ καλυτερο σασι κ αργοτερα μπορεις να τον αναβαθμισεις. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Liakjim βοήθησέ με γιατί σκάλωσα "...και αργότερα μπορείς να τον αναβαθμίσεις"...εννοείς ότι πέρα από την καλύτερη ποιότητα, ο Iron μπορεί να δεχθεί καλύτερο CPU,GPU,RAM κλπ στο μέλλον ενώ ο Furious όχι...; Και να υποθέσω τελικά ότι δυνατό laptop σε προσιτή τιμή μόνο Turbo-X θα παίξει..;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Βασικά είχα δει και το Dell Inspiron Special Edition που μου έκανε καλή εντύπωση ...έχετε καμιά ιδέα γύρω από αυτό..;
apathya Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Liakjim βοήθησέ με γιατί σκάλωσα "...και αργότερα μπορείς να τον αναβαθμίσεις"...εννοείς ότι πέρα από την καλύτερη ποιότητα, ο Iron μπορεί να δεχθεί καλύτερο CPU,GPU,RAM κλπ στο μέλλον ενώ ο Furious όχι...; Και να υποθέσω τελικά ότι δυνατό laptop σε προσιτή τιμή μόνο Turbo-X θα παίξει..; Δυστυχώς αυτό ισχυει. Δηλαδη μπορεις να βρεις Turbo-X με την καλυτερη αποδοση χρηματων/αποδοσης. Κοιταξε, το μοντελο Iron ειναι 100% CLEVO. Η Clevo, είναι απο τις καλυτερες εταιριες του χωρου(τα SAGER που ειναι επωνυμα εξω, δικα της ειναι , οποτε δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Βασικά είχα δει και το Dell Inspiron Special Edition που μου έκανε καλή εντύπωση ...έχετε καμιά ιδέα γύρω από αυτό..; Πολύ καλή επιλογή. Εδω εξαρταται το ποσο απαιτητικος εισαι στα παιχνιδια . Πολυ καλη επιλογη με εγγυηση της DELL.
haris013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Βασικά είχα δει και το Dell Inspiron Special Edition που μου έκανε καλή εντύπωση ...έχετε καμιά ιδέα γύρω από αυτό..; μιας και το κατεχω,να πω την γνωμη μου.. σαν σασι,κατασκευη κλπ ειναι κατι παραπανω απο αριστο! πραγματικα η στιβαρωτητα και η ποιοτητα του αλουμινιου ειναι απιστευτη!ειναι εξ ολοκληρου αλουμινενιο το σασι εκτος απο τα καπακια/bays στο κατω μερος του λαπτοπ. η οθονη αρκετα καλη αν και οχι ματ,οποτε σε μερη με ηλιοφανεια δεν τα παει και πολυ καλα. τα ηχεια ειναι διαμαντακια και αυτα,με πολυ καλη ποιοτητα ηχου(απο την skullcandy ειναι) τωρα οσο αφορα το hardware εξαρταται ποιο μοντελο θα επιλεξεις. η 7730m που φοραει το δικο μου τα παει πολυ καλα,μεχρι τωρα δεν εχει κολλησει/ζοριστει σε κανενα παιχνιδι που εχω βαλει,τα περισσοτερα με medium/high και AA x4. τελος να πω οτι εχει τρομερο συστημα ψηξης καθως παιζοντας πολλες ωρες δεν εχω αισθανθει ουτε να ζεστενεται το λαπτοπ ουτε να ακουγεται το φαν.διαχειριζεται αψογα την θερμοτητα! αν σε ενδιαφερει η ποιοτητα και η αξιοπιστια πας στο dell,αν κοιτας καθαρα τις αποδοσεις και ποιο πολυ/hardcore gaming πας στο turbo-x με την 670m
harry_fyt Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Εγω εχω το Dell 17R SE με την GT 650M και πραγματικα δεν καταλαβαινει μια απο παιχνιδια. Εχω δοκιμασει Crysis 2 και Dirt 3 σε Ultra γραφικα και με Full HD αναλυση και παιζουν ανετοτατα. Πραγματικα αν και ειχα παρατησει τα παιχνιδια για καποια χρονια, αυτο το λαπτοπ μου ξαναβαλε το μικροβιο..
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Liakjim βοήθησέ με γιατί σκάλωσα "...και αργότερα μπορείς να τον αναβαθμίσεις"...εννοείς ότι πέρα από την καλύτερη ποιότητα, ο Iron μπορεί να δεχθεί καλύτερο CPU,GPU,RAM κλπ στο μέλλον ενώ ο Furious όχι...; Και να υποθέσω τελικά ότι δυνατό laptop σε προσιτή τιμή μόνο Turbo-X θα παίξει..; Μπορεις να αναβαθμισεις την καρτα γραφικων , ενω στον αλλον ειναι κολλημενη πανω στην μητρικη. Εγω εχω το Dell 17R SE με την GT 650M και πραγματικα δεν καταλαβαινει μια απο παιχνιδια. Εχω δοκιμασει Crysis 2 και Dirt 3 σε Ultra γραφικα και με Full HD αναλυση και παιζουν ανετοτατα. Πραγματικα αν και ειχα παρατησει τα παιχνιδια για καποια χρονια, αυτο το λαπτοπ μου ξαναβαλε το μικροβιο.. Συγγνωμη αλλα το αμφισβητω. Η 650m δεν εχει τοση δυναμη http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-650M.71887.0.html Σε high ισως κ με φιλτρα εκτος. Σε πιο ελαφρια παιχνιδια πχ COD θα μπορει max out.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την ανταπόκριση απλά και εγώ νιώθω χαμένος ανάμεσα σε μια τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων :SΤώρα εγώ συνέχισα την αναζήτηση και βρήκα δύο νέα μηχανήματα τα οποία αν μπορείτε αξιολογήστε τα1)Lenovo IdeaPad Y5802)Acer Timeline M3Επίσης αν σκοπεύετε να εξετάσετε αυτά τα laptop σας παρακαλώ ενημερώστε με για τη διαθεσιμότητά τους στην Ελλάδα καθώς και τιμή αν υπάρχει Τέλος έλαβα αυτή την προσφορά για 800 ευρώ http://www.insomnia.gr/classifieds/laptops/variouslaptops/96480-sager-np8170-i7-6990m-8gb-ram-pro-gaming-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7/ Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από Επισκέπτης
liakjim Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Τον Acer αναρωτιεμαι γιατι τον αναφερεις. Ο Lenovo ειναι καταπληκτικος κ στην αναλυση αυτην (1366Χ768) θα παιξει τα παντα (μιλαω για αυτον http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-Y580-Gray-i5-3210M-8GB-SSD16GB-1TB-GTX660-2GB.717100.html) Η 660m , ειναι λιγο κατω απο την 670m του Turbo-x . Προσωπικα θα επαιρνα τον Turbo-x λογω πολυ καλυτερης οθονης, πολυ καλυτερου επεξεργαστη κ δυνατοτητα της αναβαθμισης. Αλλα αν δεν σε παιρνει οικονομικα , ο Lenovo θα σε ικανοποιησει.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Τον Acer αναρωτιεμαι γιατι τον αναφερεις. Ο Lenovo ειναι καταπληκτικος κ στην αναλυση αυτην (1366Χ768) θα παιξει τα παντα (μιλαω για αυτον http://www.e-lenovo.gr/p.IdeaPad-Y580-Gray-i5-3210M-8GB-SSD16GB-1TB-GTX660-2GB.717100.html) Η 660m , ειναι λιγο κατω απο την 670m του Turbo-x . Προσωπικα θα επαιρνα τον Turbo-x λογω πολυ καλυτερης οθονης, πολυ καλυτερου επεξεργαστη κ δυνατοτητα της αναβαθμισης. Αλλα αν δεν σε παιρνει οικονομικα , ο Lenovo θα σε ικανοποιησει. Φίλε liakjim σε ευχαριστώ πολύ...σχετικά με την προσφορά του μεταχειρισμένου τι έχεις να μου πεις?
liakjim Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Φίλε liakjim σε ευχαριστώ πολύ...σχετικά με την προσφορά του μεταχειρισμένου τι έχεις να μου πεις? Δυσκολο το ερωτημα. Η 6990m ειναι πολυ δυνατη καρτα , λιγο πιο κατω απο την 675m κ ενα 20% πανω απο την 670m. Η τιμη που το δινει το παιδι ειναι καλη. Απο την αλλη ειναι μεταχειρισμενος , οτι κ αν σημαινει αυτο... Ειναι κ πολυ καλο το σασι. Αναβαθμιζεται πανευκολα. Δεν ξερω. Μαλλον θα τον επαιρνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα