liaguris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να κατεβάσω το αρχείο torrent που βρίσκεται στην διεύθυνση : http://kat.ph/p-physics-t74391.html . Δυστυχώς δεν γίνεται να το κατεβάσω γιατί κάποια αρχεία (σχεδόν όλα) έχουν πολύ μεγάλο όνομα . Μπορώ να το βάλω να μην κατεβάσει τα αρχεία με το πολύ μεγάλο όνομα όμως επειδή είναι πολλά θα πάρει πολύ ώρα να τα ξεμαρκάρω , άσε που τα θέλω να τα κατεβάσω και αυτά . Έχω ubuntu , και χρησιμοποιώ είτε το Transmission bitTorrent Client είτε το kTorrent . Και τα δυο δεν μου κατεβάζουν αρχεία με μεγάλο όνομα . Πως γίνεται να κατεβάσω τα αρχεία ακόμα και αν έχουν μεγάλο όνομα .
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησεις στο linux section http://www.insomnia.gr/forum/38-linux/
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να ξέρω, νομίζω ότι είναι θέμα του filesystem. Σε τι filesystem είναι ο δίσκος που κατεβάζεις το τορρεντ; (ext4, btrfs, ntfs, fat32 κλπ).
liaguris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πάτησα την εντολή : sudo ktorrent ~/Downloads/physics.torrent όπου physics.torrent είναι το torrent που με συνδέει στο διαδύκτιο για να κατεβάσω τα αρχεία που θέλω . Στην συνέχεια επέλεξα να αποθηκευτούν τα αρχεία στην τοποθεσία : /home και ως τώρα που μου εχει κατεβάσει το 1.25% δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα . Αν πάταγα τα αρχεία να μου κατεβούν στο : /home/userliaguris/ θα μου έβγαζε πάλι file name too long . Για κάποιο λόγο στον φάκελο /home/userliaguris δηλαδή τον φάκελο του χρήστη , δεσμεύονται εξ αρχής τα ονόματα των αρχείων να έχουν μικρότερο όνομα από οτι σε έναν φάκελο ο οποίος δεν είναι μέσα στον φάκελο του χρήστη . Δείτε εδώ για παράδειγμα : https://bugs.launchpad.net/ecryptfs/+bug/344878 . Το μεγαλύτερο όνομα του αρχείου που κατεβάζω είναι 171 χαρακτήρες . Οι εντολές : $ getconf PATH_MAX / 4096 $ getconf NAME_MAX / 255 δινούν αποτέλεσμα τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που μπορούμε να δημιουργήσουμε ως path ( absolute νομίζω ) , και τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που μπορεί να πάρει ένα όνομα αρχείου , αντίστοιχα . Κινούμε πιο κάτω από αυτά τα όρια άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω στην συνέχεια του downloading .
liaguris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 γιατι τρεχεις το ktorrent με sudo ? Μονο σαν superuser για το συγκεκριμενο path μπορω να κανω τροποιησεις . Διαφορετικα θα μου βγαλει : permission denied
martinoff Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μονο σαν superuser για το συγκεκριμενο path μπορω να κανω τροποιησεις . Διαφορετικα θα μου βγαλει : permission denied κάτι έχεις κάνει λάθος 1
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 καλά του το βγάζει, το home είναι με δικαιώματα root να μην τα κατεβάζεις εκεί, δεν είναι εκεί η θέση τους, να τα βάζεις στο φάκελο του χρήστη σου στο home
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα