liaguris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Θέλω να κατεβάσω το αρχείο torrent που βρίσκεται στην διεύθυνση : http://kat.ph/p-physics-t74391.html . Δυστυχώς δεν γίνεται να το κατεβάσω γιατί κάποια αρχεία (σχεδόν όλα) έχουν πολύ μεγάλο όνομα . Μπορώ να το βάλω να μην κατεβάσει τα αρχεία με το πολύ μεγάλο όνομα όμως επειδή είναι πολλά θα πάρει πολύ ώρα να τα ξεμαρκάρω , άσε που τα θέλω να τα κατεβάσω και αυτά . Έχω ubuntu , και χρησιμοποιώ είτε το Transmission bitTorrent Client είτε το kTorrent . Και τα δυο δεν μου κατεβάζουν αρχεία με μεγάλο όνομα . Πως γίνεται να κατεβάσω τα αρχεία ακόμα και αν έχουν μεγάλο όνομα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 να ρωτησεις στο linux section http://www.insomnia.gr/forum/38-linux/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Βάλε windows, νιώθω πολύ άντρα τώρα..;ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς να ξέρω, νομίζω ότι είναι θέμα του filesystem. Σε τι filesystem είναι ο δίσκος που κατεβάζεις το τορρεντ; (ext4, btrfs, ntfs, fat32 κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 με libtorrent δεν βλέπω θέμα εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Και με ktorrent, μια χαρα και εδω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και εδω οκ με rtorrent + ruTorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liaguris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά πάτησα την εντολή : sudo ktorrent ~/Downloads/physics.torrent όπου physics.torrent είναι το torrent που με συνδέει στο διαδύκτιο για να κατεβάσω τα αρχεία που θέλω . Στην συνέχεια επέλεξα να αποθηκευτούν τα αρχεία στην τοποθεσία : /home και ως τώρα που μου εχει κατεβάσει το 1.25% δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα . Αν πάταγα τα αρχεία να μου κατεβούν στο : /home/userliaguris/ θα μου έβγαζε πάλι file name too long . Για κάποιο λόγο στον φάκελο /home/userliaguris δηλαδή τον φάκελο του χρήστη , δεσμεύονται εξ αρχής τα ονόματα των αρχείων να έχουν μικρότερο όνομα από οτι σε έναν φάκελο ο οποίος δεν είναι μέσα στον φάκελο του χρήστη . Δείτε εδώ για παράδειγμα : https://bugs.launchpad.net/ecryptfs/+bug/344878 . Το μεγαλύτερο όνομα του αρχείου που κατεβάζω είναι 171 χαρακτήρες . Οι εντολές : $ getconf PATH_MAX / 4096 $ getconf NAME_MAX / 255 δινούν αποτέλεσμα τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που μπορούμε να δημιουργήσουμε ως path ( absolute νομίζω ) , και τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που μπορεί να πάρει ένα όνομα αρχείου , αντίστοιχα . Κινούμε πιο κάτω από αυτά τα όρια άρα δεν θα υπάρξει πρόβλημα πιστεύω στην συνέχεια του downloading . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 γιατι τρεχεις το ktorrent με sudo ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liaguris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 γιατι τρεχεις το ktorrent με sudo ? Μονο σαν superuser για το συγκεκριμενο path μπορω να κανω τροποιησεις . Διαφορετικα θα μου βγαλει : permission denied Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μονο σαν superuser για το συγκεκριμενο path μπορω να κανω τροποιησεις . Διαφορετικα θα μου βγαλει : permission denied κάτι έχεις κάνει λάθος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 καλά του το βγάζει, το home είναι με δικαιώματα root να μην τα κατεβάζεις εκεί, δεν είναι εκεί η θέση τους, να τα βάζεις στο φάκελο του χρήστη σου στο home Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα