Castiel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Θελουμε λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος 32άρα η οποία να είναι LED και full HD οπωσδήποτε. Θα χρησιμοποιείται για παρακολούθηση κυρίως ταινιών και σειρών οπότε καλο θα ήταν να συνδέεται με PC ή να έχει θυρα USB. Το πρώτο θα συνέφερε και για να χρηαημοποιείται και για gaming αλλά δεν με καίει τόσο αυτό το θέμα. Αν μάλιστα συνδέεται και με wifi τοτε ακόμα καλυτερα. Μπατζετ βαριά βαριά 4 κατοστάρικα αλλά θα ήθελα κάτι σε value for money και αν είναι δυνατόν να μην ξεπεράσω τα 350. Ακούω προτάσεις! Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Υπάρχουν πολλά παρόμοια θέματα με το δικό σου. Έριξες πριν μια ματιά, να πάρεις μια ιδέα; Κατά την γνώμη μου, αυτή είναι πολύ καλή πρόταση http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F442018%2FSamsung-UE32EH5000W.html&ei=KDnxUNCJM6Kk0QX3oICgAw&usg=AFQjCNGirxsoa_3jlNtQwauMJpjkjv_9Rg&bvm=bv.1357700187,d.d2k 1
Beerloah Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Πήρα τη συγκεκριμένη που είπε ο φίλος από πάνω πριν 1 μήνα και τη θεωρώ value for money. Και PS3 παίζω άνετα και ταινίες βλέπω, παράπονο δεν έχω. Έχει άριστη ποιότητα κατασκευής... αυτά. Καλή επιλογή.
kostas_dr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είναι και στο όριο των χρημάτων που έχεις βάλει. Για μένα, είναι η καλύτερη πρόταση σε full HD, σ' αυτά τα λεφτά.
johnrock1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 υποτιτλους ελληνικους διαβαζει;;; διοτι η panasonic που χω στο σαλονι δεν....
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω την συγκεκριμένη, αλλά οι Samsung στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν πρόβλημα. Για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι πρέπει: Κατά την αναπαραγωγή του αρχείου πατάμε το πλήκτρο toοls, πηγαίνουμε στο υπομενού "υπότιτλοι", enter, και στην κωδικοποίηση enter και επιλέγουμε τα ελληνικά.
vasi Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 δώσε άλλα 30 και αγόρασε Site: http://www.skroutz.gr/s/448750/Samsung-UE32ES5500.html?keyphrase=SAMSUNG+UE32ES5500"> αυτήν καλύτερη δεν θα βρεις !!
johnrock1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω την συγκεκριμένη, αλλά οι Samsung στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχουν πρόβλημα. Για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι πρέπει: Κατά την αναπαραγωγή του αρχείου πατάμε το πλήκτρο toοls, πηγαίνουμε στο υπομενού "υπότιτλοι", enter, και στην κωδικοποίηση enter και επιλέγουμε τα ελληνικά. το ξερω αλλα η panasonic που εχω δεν αναγνωριζει ελληνικους βγαζει κινεζικα...
kostas_dr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η panasonic γενικά έχει πρόβλημα αναπαραγωγής ελληνικών υποτίτλων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα