MetalHead Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ακομα κα θα ήταν κρίμα να χαλάσω ενα δισκάκι μήπως ξέρει κανείς αν κανω σε ενα CD-Rewritable finalize μετά θα μπορώ να του ξανακάνω Erase. Τελος εχω και μια δεύτερη ερώτηση. Πως μπορώ να γράψω enhanced cd's (δηλαδή cd's audio τα οποία περιέχουν και multimedia μερος (πχ καποιο video)). ΄Εχω δοκιμάσει με cd-copy αλλα πάντα μου χαλάει το τελευταίο track. Χρησιμοποιοώ το NERO....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δεν εχουν προβλημα με finalize τα CD-RW. Τουλαχιστον δεν εχω αντιμετωπισει εγω...
elf Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 To finalize sto RW den epireazei to erase. Pio polu exei noima gia cd ( palia ) pou den mporoun na diabasoun cd pou den exoun klisi. Profanos 8es na antigrapseis apo allo cd pou exei audio/data e ? dokimase tin teleutea ekdosi tou nero. Dokimase na to grapseis se pio mikri taxitita. idalos bres allo programa episeis 8a mporouses na ripareis ta mousika komatia kai ta data kai na ta grapseis apo to disko sou. ( xronoboros tropos )
dfragos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Θα πρότεινα για αντιγραφή cd Alchohol μιας και το Clonecd έχει μείνει πίσω.
fratzeskos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Gia na min anoigw neo thema, na kanw edw mia erwtisi. Thelw na grapsw se ena cd twn 700Mb ena arxeio to opoio einai 770Mb (mia divx tainia sigkekrimena) me to nero, uparxei kapou epilogi gia na mporesw na xrisimopoiisw panw apo ta 700Mb tou cd me opoio risko kai an exw gia to na kapsw to cdaki. Thanks
accipio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Τα 770ΜΒ δεν χωράνε με τίποτα σε cd 700MB (εκτός κι αν το γράψεις με έναν ειδικό τρόπο, νομίζω ως videocd, αλλά χωρίς εγγυημένο αποτέλεσμα). Τα 700ΜΒ cd γράφονται (με overburn) περιπου μέχρι 703ΜΒ (τουλάχιστον οι μάρκες που έχω δοκιμάσει). Πρέπει να πάρεις 800ΜΒ cd για να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά με την προϋπόθεση ότι τα υποστηρίζει το recorder σου (όλα τα καινούρια recorders σχεδόν τα υποστηρίζουν) και από το Nero να ενεργοποιήσεις το Overburning (File -> Preferences -> Expert Features -> Enable Overburn ...) και στα κουτάκια από κάτω να βάλεις max time 90 min.
madsc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2003 Τα 800 τα cd κάνουν 1,5-2 φορές όσο ένα 700 αντίστοιχο, εκτός ότι δεν είναι και το ίδιο αξιόπιστα/συμβατά με τα τελευταία. Καλύτερα να κόψεις την ταινία σου σε 2 κομμάτια (ή και τους subs αν είναι χωριστά) σε 2 κομμάτια με κάποιο Avisplitter και να τα κάψεις σε 2 cds, για να είσαι σίγουρος ότι θα σου μείνει. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.