samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Στο κουτάκι έχω 3 12αρηδες και 1 25αρη πλαινο. Μπορω παρεμβαλοντας απλα διακοπτες στην φαση του ανεμιστηρα να ανοιγοκλεινω τους 2 για να μην χρειαζεται να ανοιγοκλεινω το κουτι? Οι 2 που θελω να κοβω ειναι ο πανω και ο πλαινος πουεχουν μονο κοκκινο-μαυρο και δεν ρυθμιζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ναι μπορεις να προσαρμοσεις στην προσοψη το κουτιου διακοπτακια και να τους ανοιγοκλεινεις απο εκει εχω βαλει στο δικο μου κατι διακοπτες αεροπορικου τυπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) και γώ κάπως έτσι το σκέφτομαι, επειδή το H80 που έχω έχει κρυφό πορτάκι πρός 3,5" καπάκι έλεγα για εκεί. υπάρχει περίπτωση αντί για διακόπτη να βάλω κάποιο dimer έτσι ώστε μεταβάλλοντας την αντίσταση να πέφτουν οι στροφές? [edit] Απ'ότι είδα καλύτερα να μην μπαίνει dimmer σε επαγωγικα μοτέρ εκτός αν είναι ειδικό γι αυτή την δουλειά Μήπως είναι καλύτερα να βάλω διακόπτες τριών θέσεων? Στη μέση off, πάνω 12v και κάτω 7v? Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Και δεν βάζεις ποτενσιόμετρα που σε κάποιους ανεμιστήρες σταματούν και τις στροφές εντελός, πχ Site: http://www.google.gr/imgres?hl=el&client=firefox-a&hs=493&sa=X&tbo=d&rls=org.mozilla:el:official&biw=1680&bih=884&tbm=isch&tbnid=A4ruW4Jp2j-0hM:&imgrefurl=http://www.elektronik.gr/eshop/index.php%3Fmain_page%3Dindex%26cPath%3D232_234_1888_244&docid=Y2JIwyB7r72lZM&imgurl=http://www.elektronik.gr/eshop/images/nr_old/POTENTIOMETER%252520MONO%252520BLACK.jpg&w=255&h=119&ei=F37xUKizCfS00QXc6oEY&zoom=1&iact=rc&dur=223&sig=101959376852559535535&page=1&tbnh=95&tbnw=204&start=0&ndsp=44&ved=1t:429,r:36,s:0,i:193&tx=158&ty=29">Για πάραδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Όπως γράφω και πιο πάνω το ποτενσιομετρο το αποφεύγουν γενικά σε επαγωγικα φορτία. Τουλάχιστον έτσι διαβάζω.. . Το εχει δοκιμάσει κανείς για ρυθμιση ανεμιστηρα με μονο 2 καλωδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ξερεις να συνδεεισ κυκλωματα? Εννοω αμα κοψεις το καλωδιο ξερεις να το ενωνεισ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 και τα ετοιμα fan controlers με ποτενσιομετρα δεν λειτουργουνε θα υπαρχει προβλημα στην περιπτωση του ts ? Παντος στους δικους μ διακοπτες το εχω πανω να δουλευει στα 12v στην μεση ειναι το off και κατω στα 5v οποτε τους ρυθμιζω αναλογως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 και τα ετοιμα fan controlers με ποτενσιομετρα δεν λειτουργουνε θα υπαρχει προβλημα στην περιπτωση του ts ? Παντος στους δικους μ διακοπτες το εχω πανω να δουλευει στα 12v στην μεση ειναι το off και κατω στα 5v οποτε τους ρυθμιζω αναλογως Καλή και σχετικά εύκολη λύση με 3θεσιους διακόπτες είναι αυτή. Και δεν χρειάζεται να τρυπήσεις το κουτί παρά μόνο το καπάκι 5.25" που βγάζεις για να βάλεις το DvD και να το βάλεις 1-2 θέσεις παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos217 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ετσι ειναι το δικο μου η συνδεσμολογια του ειναι απλη (σχετικα) αν θελεις θα σου κανω ενα σχεδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kάτι παρόμοιο σκέφτομαι να κάνω και γώ απλά επειδή το κουτί μου έχει κρυφή θέση 3,5" σκέφτομαι να βάλω πλακέ διακόπτες 3 θέσεων (εφόσον βρώ) κάτι σαν κι αυτούς αλλά αν έβρισκα σε στρόγγυλο 3 θέσεων όπως ο παρακάτω, ακόμα καλύτερα Όσον αφορά το κύκλωμα, σκέφτομαι να πάρω απο 1 molex απο αρσενικό σε θυληκό για κάθε ανεμιστήρα και να αλλάξω τις συνδεσμολογίες απο εκεί ώστε αν κάποια στιγμή χρειαστεί να αλλάξω ανεμιστήρα, απλά να κουμπώσει-ξεκουμπώσει. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από samniotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν για να δείξουμε τί κάναμε... Το κουτί με το καπάκι κλειστό και με το καπάκι ανοικτό για πρόσβαση στους διακόπτες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Α-ψογος !! +1+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ευχαριστώ φίλε μου εντωμεταξύ τα χρειάστηκα λίγο μιάς και πρίν λίγο κόλλησε το pc (για πρώτη φορά απο τότε που το έστησα) και φοβήθηκα μήν έκανα καμιά πατάτα... μου έκανε 2-3 προσπάθειες να ανοίξει αλλά ούτε post - άνοιξε-κλείσε ήταν! τώρα φαίνεται εντάξει οπότε υποψιάζομαι ότι μπορεί να ήταν η αναβάθμιση java 2-3 λεπτά πρίν που μου την έκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλά ρίξε και μια ματιά να μην έχουν πέσει όλα σε μια 12αρα γραμμή.. και δεν εννοώ τα φουρφουρια αυτά σίγουρα είναι σε μια εννοώ με τα υπόλοιπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το XFX 550W που έχω είναι single rail οπότε νομίζω ότι δεν έχει σημασία άσε που απο συσκευές πέρα απο την 7770, το psu τροφοδοτεί μέσω mb ---> cpu, 4 μνήμες, 2 ανεμιστήρες + cpu fan και απευθείας ---> hdd, ssd, dvdrom και το πανελάκι του pc + 2 ανεμιστήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα