kon-man Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλημερα παιδια, παλαιοτερα δεν θυμαμαι απο που, ειχα κατεβασει το παραπανω live cd. Καποιος μου ειχε δωσει το link. ηταν ελαφρυ, το ειχα καψει σε cd αλλα το εχασα.Τωρα θελω να το τρεξω σε ενα παλιο λαππτοπ που ειχε xp pro. Μονο linux τρεχει. Βρηκα ενα στο Διαδικτυο το ετρεξα εικονικα αλλα ηταν φορτωμενο προγραμματα, στο λαπτοπ δεν το φορτωνε καλα. Εκεινο φορτωνε αμεσως τα xp live και πατουσε οσο η γατα. Μακαρι να το ξαναβρω. Να προσθεσω οτι δεν θελω να κανω εγκατασταση τα xp τα οποια εχω τα γνησια, αλλα να μπαινω live με linux η live xp. Ο υπολογιστης δεν εχει σκληρο προς το παρον. Ευχαριστω.
kon-man Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μήπως λες το Bart PE; Καλημερα, οχι δεν το γνωριζω αυτο, εγω δεν αναζητω το προγραμμα για να κανω bootable τα xp.Θα μπορουσα να το κανω κι αυτο, αλλα εκεινο το light live cd με xp pro που τρεχει παντου ειναι πολυ ελαφρυ κατι σαν την ελληνικη διανομη knoppel(knoppix). Το φορας και πετας. Αλλα που; Ευχαριστω πολυ.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το Bart PE δεν δημιουργεί cd. Έχει μια live έκδοση των xp.
kon-man Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Το Bart PE δεν δημιουργεί cd. Έχει μια live έκδοση των xp. Το κατεβασα, αλλα δεν ξερω πως λειτουργει.Υπαρχει καποιο iso μεσα και το καις σε cd; Ειδα δυο οδηγους στο youtube αλλα δεν με βοηθησαν ιδιαιτερα. Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Η ποιο εύκολη λύση είναι με το imageburn (δωρεάν). Το κατεβάζεις, το εγκαταστείς, κάνεις δεξί κλικ στο iso και επιλέγεις Burn with ImageBurn. Ορίζεις μια κατά προτίμηση χαμήλη ταχύτητα (4x-8x) και σε λίγα λεπτά έχεις έτοιμο το cd.
kon-man Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Η ποιο εύκολη λύση είναι με το imageburn (δωρεάν). Το κατεβάζεις, το εγκαταστείς, κάνεις δεξί κλικ στο iso και επιλέγεις Burn with ImageBurn. Ορίζεις μια κατά προτίμηση χαμήλη ταχύτητα (4x-8x) και σε λίγα λεπτά έχεις έτοιμο το cd. To imgburn το εχω αλλα για πιο iso μιλαμε; Το Bart PE ειναι ενα exe αρχειο. Εκτος αν μεσα περιεχεται καποιο iso του livecd xp.
TheELF Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 To imgburn το εχω αλλα για πιο iso μιλαμε; Το Bart PE ειναι ενα exe αρχειο. Εκτος αν μεσα περιεχεται καποιο iso του livecd xp. Του δίνεις φάκελο με το install cd τον XP και σου φτιάχνει ένα live που είναι iso και το καις αν θες, καμία σχέση με λειτουργικό δεν έχει,απλά σε βγάζει στην επιφάνεια και έχει ελάχιστα πράγματα.
micos000 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 My bad φίλε. Είχα παλαιότερα ένα cd Bart pe έτοιμο, το είχα κατεβάσει από το internet και έλλεγε live xp bart pe, μάλλον κάποιος το είχε ετοιμάσει και το ανέβασε. Δεν πρόσεξα ότι δεν έχει έτοιμο cd στο site. Θα πρότεινα να βρεις ένα cd με lite xp και να δημιουργήσεις μόνο σου το live cd. Απ' ότι βλέπω στις οδηγίες δεν είναι κάτι δύσκολο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το πρόγραμμα, ένα iso που θα το κάνεις mount σε έναν virtual cd manager όπως το Daemon tools lite και ένα άδειο cd. Βρήκα ένα live xp lite να κυκλοφορεί στο internet αλλά δεν έχει καθόλου διαμοιραστές αλλά σου στέλνω ένα λινκ με pm να δεις κάτι άλλο.
kon-man Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο.Θα παιξω μπαλα και θα σας πω εαν χρειαστω κατι. Ευχαριστω και παλι.
jim_p Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Και το hirens εχει "live" xp και με εργαλεια για να κανεις δουλεια, πχ για να αλλαξεις τον κωδικο σε εναν κλειδωμενο λογαριασμο κλπ
kon-man Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Και το hirens εχει "live" xp και με εργαλεια για να κανεις δουλεια, πχ για να αλλαξεις τον κωδικο σε εναν κλειδωμενο λογαριασμο κλπ Kαλα λες, το χω το hirens και ουτε που το ειχα σκεφτει! Να σαι καλα φιλε μου ευχαριστω. Αλλα θα προτιμουσα σκετο το live xp για λογους αλαφροτητας.
micos000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις κάτι πανάλαφρο δες το puppy live linux. Έχει ότι χρειάζεται για Internet και το έχω βάλει σε ένα παλιό 512ΜΒ στικάκι απ' όπου φορτώνει ταχύτατα.
kon-man Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις κάτι πανάλαφρο δες το puppy live linux. Έχει ότι χρειάζεται για Internet και το έχω βάλει σε ένα παλιό 512ΜΒ στικάκι απ' όπου φορτώνει ταχύτατα. Ευχαριστω θα το δω.
kon-man Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν θέλεις κάτι πανάλαφρο δες το puppy live linux. Έχει ότι χρειάζεται για Internet και το έχω βάλει σε ένα παλιό 512ΜΒ στικάκι απ' όπου φορτώνει ταχύτατα. Πολυ καλο επισης ειναι το slax linux πολυ ελαφρυ και με καλες κριτικες, εχει οτι χρειαζεσαι για ιντερνετ και ολα τα βασικα και ελληνικη γλωσσα και μενου, αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα