Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα τα εν λογω ακουστικα http://www.skroutz.gr/s/423124/AKG-Q-350.html?keyphrase=AKG+Q-350. Πριν ειχα κατι standar της Sony που ηρθαν με το κινητο. Δεν ειμαι μετρ στα ακουστικα η γενικα στον ηχο αλλα θελω να πω την αποψη γι αυτα.

Ο ηχος ειναι πολυ πνιχτος και ακουγεται οπως οταν ακους τη μουσικη εξω απο club. Επισης στις ομιλιες οι ανθρωποι ειναι σαν να σφυρανε δηλαδη το σ ακουγεται πολυ εντονα σαν φιδισιο. Το μπασο εχω την εντυπωση οτι ειναι ανυπαρκτο. Παρολαυτα ενα μικρο ποσοστο ηχων ειναι καλυτερο απο τα ακουστικα της sony. Γενικα ομως ειναι σαν να εχουν πεσει σε νερο  :unsure:  Πως μπορω τσεκαρω οτι ειναι οκ και οτι απλα δεν ειναι του γουστου μου; 

Δημοσ.

το απλουστερο που μπορεις να κανεις ειναι να τα συνδεσεις στο λαπτοπ σου και να βαλεις να παιξει το ιδιο ακριβως κομματι.

Μου εχει τυχει σε xperia arc να του βαζεις αλλα ακουστικα και να μην κανουν καλη επαφη και να ακους ετσι οπως εσυ ακριβως!

Δημοσ.

το απλουστερο που μπορεις να κανεις ειναι να τα συνδεσεις στο λαπτοπ σου και να βαλεις να παιξει το ιδιο ακριβως κομματι.

Μου εχει τυχει σε xperia arc να του βαζεις αλλα ακουστικα και να μην κανουν καλη επαφη και να ακους ετσι οπως εσυ ακριβως!

Δυστυχως αυτο κανω και η διαφορα ειναι μεγαλη. Μαλλον θα τα παω πισω για check.

Να συμπληρωσω οτι τα ακουστικα ειναι CTIA και η υποδοχη στο laptop ειναι OMTP. Μηπως φταιει αυτο;

Δημοσ.

αν στο λαπτοπ ακους καλυτερα τοτε 99% δεν φταινε τα ακουστικα αλλα η υποδοχη(ισως εχει μεγαλυτερες επαφες ακουστικων και ακουμπανε στην επαφη του μικροφωνου)και γι αυτο δεν ακους καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...