Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάντε μου μια σύνοψη τι συχνότητες παίζουν οι καρτες σας με στοκ τάση, διότι μάλλον εχω πέσει σε κάνα...σάπιο κομμάτι! ή μαλλον κανα ενεργοβόρικο...

Δημοσ.

Τρομερό. Εμένα δε συγκινείται να λειτουργήσει εκεί. Ωραίος. Περιμένω να δώ που κυμαίνονται και οι υπόλοιποι.

Υ.Γ. εξηγήστε μου λίγο αυτό το slider με το 20% τι ακριβώς κάνει, τι στγμή που αφήνουμε τη τάση στοκ...

Δημοσ.

Μέχρι που παίζει σταθερά με στοκ τάση?

ΥΓ. Απ ότι εχω καταλάβει από το ψάξιμο που έκανα, μάλλον η δικιά μου έχει pcb από 7970.

ανέβασε το board power τέρμα δεξιά στο +20. Αυτό είναι το φρένο για το πόσο ρεύμα μπορεί να τραβήξει η κάρτα σου. Όταν κάνεις O/C πάντα το έχεις τέρμα δεξιά!

Δημοσ.

Κοίταξε, μεχρι 1100 βγάζει heaven, αλλά χωρίς αυτό το 20%. Η τελευταία δοκιμή ήταν αυτή. 1150 ομως "δεν". Αρα ειναι κάπου εκεί ανάμεσα.

Οκ 1100 για ώρα παιχνιδιού με στοκ τάση ειναι καλά, δε λέω. Απλώς για φουλ κλόκ θελει το ρευματάκι της. 1200/1575 παντως με 1.17 δουλεύει ρολόι. Λογικά και με λιγότερη τάση.

Ε φλάσαρε της κι ενα bios απο 7970 τότε!

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι που παίζει σταθερά με στοκ τάση?

ΥΓ. Απ ότι εχω καταλάβει από το ψάξιμο που έκανα, μάλλον η δικιά μου έχει pcb από 7970.

έχεις 1 6-pin και ένα 8-pin?

αν ναι τότε έχεις 7970 pcb

Δημοσ.

Εχεις κατι συλλεκτικο που φτιαχτηκαν λιγες καρτες με αυτα τα pin xD Παντα να βαζετε +20% power. Dyno,εκατσες καθολου να δεις μεχρι ποσο φτανει?? Δλδ 1150/1600,20% power δοκιμασες να παιξεις max payne πχ για κανενα μισαωρακι?? Εισαι stable?? Επομενο 1175/1600 ξανα το τεστ κτλπα κτλπα. Εγω παντως στα βαρια παιχνιδια ειμαι 1135/1600 αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να δωσω ρευμα στην καρτα μου :(

Δημοσ.

Nαι, είμαι και στα παιχνίδια stable με 1200/1500. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη έκδοση δίνει από μόνη της πολύ ρεύμα στα >950 ρολόγια. Με το κουμπί του boost πατημένο το ρεύμα φτάνει στο 1.25 όταν δουλεύει 100% η κάρτα. Απ ότι φαίνεται είναι αρκετό γι αυτά τα ρολόγια.

Δημοσ.

Εγώ που αυτά λέω να τα δοκιμάσω με το MSI AB, υποθέτω πως βάζω τα αντίστοιχα στα sliders (+20%, core:1000, mem:1300 για αρχή) και στο αντίστοιχο πεδίο του Catalyst δεν πειράζω τπτ, έτσι?

Save Profile και δοκιμάζουμε.

Σωστός?

Δημοσ.

Nαι μια χαρα ειναι το ρευνα αυτο και εμενα τοσο δινει max. Ανεβασε και το memory μην ντρεπεσαι :P και ξαναποσταρε results. Βασικα και μονο 1200 που εχεις παει,εισαι απειρα καλα... Θελω benchess resultsss!! :P

Δημοσ.

Nαι, είμαι και στα παιχνίδια stable με 1200/1500. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη έκδοση δίνει από μόνη της πολύ ρεύμα στα >950 ρολόγια. Με το κουμπί του boost πατημένο το ρεύμα φτάνει στο 1.25 όταν δουλεύει 100% η κάρτα. Απ ότι φαίνεται είναι αρκετό γι αυτά τα ρολόγια.

Κάτσε γιατί με μπερδευεις...Αρα η κάρτα απο μόνη της δίνει εξτρα ρεύμα για να δουλέψει στις μεγαλύτερες συχνότητες. Αυτό δε γράφεις; Απλώς αν θεσουμε 1.25 απτην αρχή παιρνει 1.25 παντα και παντού.

Επισης αυτό με το 20%, το φρένο που αναφέρει ο φίλος. Δεν ειδα καμμια διαφορά ειτε ον ειτε οφ, ακόμη και οταν την ανεβασα 1278 με 1.25 και κατι ψιλά ρεύμα...Χρειάζεται οντως εντέλει ή μπα;

@prospector , ποια εκδοση εχεις και δε μπορεις να ανεβάσεις ρεύμα; Κι εγώ ειχα το ιδιο πρόβλημα με την asus, αλλα της φλάσαρα ενα bios update της εταιρίας μου ξεκλείδωσε το ρευμα αλλα μεχρι 1.175

Απο msi ab ομως ανεβαίνει οσο θέλεις.

Δημοσ.

Εννοω δεν μπορω να δωσω πανω απο 1.25V την sapphire 7950 dual x boost edition εχω,με το msi οταν κανω oc μετα μου τρεμει η οθονη σε καθε ανανεωση των frames,και κανει σαν παραπληγικη :/

Dyno,το hitman ηταν με +20% power??? Παιξε και λιγο με το memory και δες αν δεις διαφορες στο hitman πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...