Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη το πολυψάχνεις.

Τα δικά μου τα είδες παραπίσω, με ακριβώς την ίδια κάρτα.

Είμαι κάτω και από τη μία 5770 που είχα.

Σε gaming πάλι, όλο ανεβάζω ποιότητα κι όλο δεν πέφτουν τα frames.

Άνεβαίνει και ο 955 σιγά σιγά, περιμένω και το τροφοδοτικο να είμαι σίγουρος πως δεν έχω αστάθειες από εκεί...

Δημοσ.

Κοιτα σιγουρα δεν ειναι θεμα της καρτας,απλα εγω με 1135/1600,+20 power, μου βγαζει 50 fps. Καλα κανεις αλλος δεν το προσεξε :P Εννοειται πως στα games τα fps θα ειναι στο Θεο απλα στο Heaven γιατι βγαζει τοσο :/

Δημοσ.

Δεινόσαυρε, μεγείες!

Η καρτούλα είναι ΘΗΡΙΟ :)

Έχω ακριβώς ίδια, και επιβεβαιώνω πως έχει 2x8 pins. Πιστεύω πως είναι γιατί με το vapor-x cooling system σηκώνει τρελά κλόκια ..  :devil:

Λοιπόν σε αυτό που έτρεξες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/472047-vapor-x-7950-χρονισμοί-και-απορίες/?p=5186529

ανέβασε το board power τέρμα δεξιά στο +20. Αυτό είναι το φρένο για το πόσο ρεύμα μπορεί να τραβήξει η κάρτα σου. Όταν κάνεις O/C πάντα το έχεις τέρμα δεξιά!

Επίσης οι θερμοκρασίες σου είναι τέλειες :) Welcome to the vapor-x world  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Όχι!

Η τρίτη μπάρα που βλέπεις, και γράφεις Board power Li (limit) είναι αυτό που σου έγραψα ποιο πάνω. Αν σκρολάρεις ποιο κάτω, έχει και μια 4η ρύθμιση λέει VDDC αυτό είναι το ρεύμα.

Μιλάω πάντα για το trixx.

Δημοσ.

Είχα ακούσει ότι πρέπει να πάει στο +20 για μερικές παλιότερες boost ώστε να δουλέψουν στα 950, αλλά η δικιά μου τουλάχιστον δουλεύει εκεί χωρίς αυτό.

Πολλά ήταν τα 1300 για στοκ τάση, ε? :X :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...