Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι. Μερικές απορίες για όποιον έχει την διάθεση και το κουράγιο: 1) Γιατί η κάρτα μου τροφοδοτείται από 2 χ 8pin, ε? Δεν βρίσκω τέτοια υλοποίηση στο site της sap. 2) Γιατί ενώ -σίγουρα- έχω την boost version βλέπω 850ΜHz στο core? 3) Να φλασάρω το bios? Kαι, αν ναι, με ποιό απ όλα? Παίζει να ρίξω απλά ρολόγια 7970 και όλα μέλι γάλα? 4) Αν γίνει το παραπάνω -με φλασάρισμα- θα ξεκλειδώσουν και οι shaders ή θα είμαι ένας ακόμα με φτιαγμένο αμάξι? 5) Γιατί έχω 27c idle και 55 full load? Είναι φυσιολογικό? Πρόβλημα αισθητήρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 1) Αυτή είναι η κάρτα γραφικών σου. Το ότι δεν την βρήσκεις στο Site δεν πρέπει να σε απασχολεί. http://www.legitreviews.com/article/2050/1/2) Με ποιο πρόγραμμα το βλέπεις αυτό;3-4) Προσωπικά δεν τα προτιμώ αυτά. Δεν μπορώ να είμαι ήσυχος και κάθε πρόβλημα που βγει, θα σκέφτομαι ότι φταίει αυτό.Αν κλοκάρεις πριν φλασάρεις είσαι stable;5) Οι θερμοκρασίες σου: http://www.legitreviews.com/article/2050/12/http://www.legitreviews.com/article/2050/1/ The Sapphire HD 7950 3GB OC with Boost Vapor-X Edition has 3GB of GDDR5 memory clocked at 5000MHz (effective) despite what BIOS profile is being used. The base core clock speed on the card is officially 850 MHz, but with a click of a button something that Sapphire calls 'PowerTune Dynamic Boost' rises the core clock to 950 MHz. Most gamers will want to run the card at 950 MHz, so we will be testing this card with the 950 Mhz core clock setting!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σ ευχαριστώ. Το πρώτο λινκ δεν ανοίγει. Την τροφοδοσία -αν ρωτάς αυτό- δεν την βλέπω με πρόγραμμα, απλά την συνέδεσα. Με το gpu-z αλλά και msi-ab, amd overdrive κτλ κτλ. Mε όλα βασικά Είμαι απολύτως stable με στοκ τάση στα 1050 πυρήνα (850 στοκ). Με μνήμες δεν ασχολήθηκα.
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δεν ανοιγει γιατι εχω προβλημα με το mouse και δεν μπορω να κανω edit. Οταν μου ερθει το καινουριο θα το κανω κομματακια αυτο, στο υποσχομαι. Δειχνει το Review απο την αρχη. Βλεπω οτι για να δεις τους χρονισμους που θες, ειναι καποιο Mode. Το εχεις βρει;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ναι το βρηκα, αλλά τίποτα δεν πάει καλα αυτήν την ώρα -τέλειωσε ο καπνός -3!!!! φλασάκια που έχω μπροστά μου θυμήθηκαν ότι έχουν προστασία εγγραφής και δεν χαμπαριάζουν ούτε από gparted live cd (αυτό για το φλασάρισμα) -ακόμα ψάχνω και δεν βρίσκω 7950 με δύο 8πινα. Δεν ξέρω τι παιζει. Kατά τα άλλα, όλα δουλεύουν σωστά.
XMorsX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Καλορίζικη! Ζαχαρωνα και εγω καποτε μια 7950 αλλα δεν εχω full HD οθονη και ειπα να γλιτωσω τα εξοδα και της οθονης... Off-topic, αλλα απο που και ποσο την αγορασες αν επιτρεπεται? 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Δώρο από τη γυναίκα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2013 από Δεινόσαυρος
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ριξε μια ματια εδω γενικα. Παντως εχουν και αλλοι 2x8pins. Overkill κατα τη γνωμη μου... http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=4450105
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σ ευχαριστω, θα το τσεκάρω αύριο με καθαρό μυαλό. overkill?
Heatspreader Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ποιος ο λογος για 2x8pins; Δεν ειναι;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μάλλον για -ασφαλέστερο, καλύτερο- o/c. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω κι εγώ το λόγο. Πάντως το psu δεν ακούστηκε. Ούτε στα ψηλά ρολόγια. ΥΓ. Δεν ξέρω από επιδόσεις, αύριο θα δω καλύτερα, αλλα στο θέμα temps, θόρυβος, άριστα με τόνο. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Σαν 7750 συμπεριφέρεται η κάρτα.
Prospector8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 OMG!!! O Dyno με 7950!!! Θα τα πουμε στο section του overclocking εμεις Μεγιες! Τωρα που θα αρχισεις τα Oc και benchmarks,δοκιμασε με το Trixx να βαλεις 1135/1600,+20power, με το ρευμα που σου δινει (1.125V ειναι στην Dual X μου). Για να εισαι σιγουρος οτι εισαι Rock stable,τρεξε το Heaven αλλα κυριως βαρια παιχνιδια (Hitman,BF3,Far Cry 3) και αν δεν πεσουν οι drivers μεσα σε μιση με μια ωρα,τοτε δεν θα πεσουν ποτε στα ρολογια αυτα Απο εκει και περα πειραματιζεσαι για πιο πανω,αλλα να ξερεις ηδη θα εχεις ξεπερασει μια 7970Ghz Edition Welcome to the club. 1
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Η συγκεκριμενη ειναι καινουριο revision με καλυτερα vrm νομιζω. Παιζει να εχει και pcb απο 7970 "Default: 850/ EZ Boost: 950 MHz Core Clock" Το οτι εχει 2 8pin δεν σημαινει οτι τα χρησιμοποιει κιολας.Θα κλοκαρει καλα... Για φλασαρισμα ριξε ενα διαβασμα και ακου γνωμες γιατι γινεται ενας χαμος.Γενικα παντως οι tahiti ειναι χαμηλα χρονισμενες και παιρνουν πολυ oc ακομα και με stock. Δεν ξεκλειδωνουν shaders απο οσο ξερω. Προβλεπε θερμοκρασιες εχεις απο οτι ειδα. Καλοδουλευτη η καρτα. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους Για το 950 στοκ στον πυρήνα ήθελε απλά να πατήσω ένα κουμπάκι που έχει πάνω η κάρτα. Τώρα δουλεύει στα 950 αλλά ρίχνει όταν πρέπει κανονικά τα ρολόγια. Αυτό, πάντως, που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η κάρτα πήγε χωρίς ρεύμα και ουσιαστική αύξηση των θερμοκρασιών στα 1100. Αργότερα θα κάνω περισσότερες δοκιμές και θα ποστάρω στο αντίστοιχο section. Το οτι εχει 2 8pin δεν σημαινει οτι τα χρησιμοποιει κιολας.Θα κλοκαρει καλα... Άρα σωστά φαντάστηκα ότι παιζει ρόλο στο o/c?
Millennium Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Παιζει ρολο γιατι υπεργχρονισμενες καρτες εχουν μεγαλυτερες ενεργειακες απαιτησεις και γιαυτο βλεπεις αρκετες am oc εκδοσεις με παραπανω τροφοδοσια. Κανε μου μια χαρη.Τρεξε ενα gpu-z+δεξι κλικ πανω του->read asic και πες τι σου βγαζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα