Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά και είναι Αμερικάνικα .... με αμερικάνικα υλικά και αμερικάνικα σχέδια ....... τί είναι ;
Και η Nissan συναρμολογούσε αυτοκίνητα στην Ελλάδα ..... τί θα πεί αυτό οτι τα Nissan ήταν Ελληνικά ;

Αυτό το smartphone είναι φτιαγμένο με Κινέζικα υλικά ..... Κινέζικο σχεδιασμό .... Αμερικάνικο λειτουργικό ( Android ) .... και κάποιες λίγες Ελληνικές εφαρμογές.
Πες το όπως θέλεις ..... Ελληνικό πάντως δεν το λες.

Δεν είμαι ανθέλληνας ..... αντιθέτως ...... απλά δέν γουστάρω να με δουλεύουν οι πατριότες μου.
Να πέρνουν μια συσκευή 50 ευρώ .... να βάζουν το όνομα τους επάνω και 1-2 εφαρμογούλες .... και να μου το πουλάνε 300 ευρώ.

φιλε οι λαμαρινες των ελληνικων nissan ηταν για τα πανηγυρια..γενικα ο,τι εταιρικα ξενο συναρμολογειτε (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΛΗ) στην Ελλαδα ,πρεπει πρωτα να βαφετε μπλε για να το πεταμε ευκολα και χωρις καημο στην θαλασσα.

Με αγαπη,

Hayate Kirino

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tώρα μάλιστα! θεωρώ ότι στα 199 ευρώ και με το νέο πρόγραμμα όπου υπαγορεύεις το sms που θες να στείλεις, είναι μια καλή επιλογή! Σαν να έβαλε λίγο μυαλό η mls! Πολύ πιο σωστή τιμολογιακή πολιτική στο νέο της μοντέλο.

Nαι , αλλα 3,5" και δεν δινει το νεο "sms in car" στους κατοχους της αλλης συσκευης .

Μπερδευει παλι τα πραγματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...