Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι 60αρι?

Ανετα το βρισκεις 40 

Που ρε αδερφε? Με ένα γρήγορο check που έκανα σε πλαίσιο και public (με βολεύει καθώς μένω κοντά στο Mall) το έχουνε 55 έουρος και οι 2...

Υ.Γ. 49 στο consoleclub.

Δημοσ.

Που ρε αδερφε? Με ένα γρήγορο check που έκανα σε πλαίσιο και public (με βολεύει καθώς μένω κοντά στο Mall) το έχουνε 55 έουρος και οι 2...

Υ.Γ. 49 στο consoleclub.

Δεν μιλαω για retail

Μιλαω για online αγορα

Δημοσ.

τερα για εμενα και μετα secret world.open world pvp μετραει φιλε,το guild wars δεν εχει τα γραφικα και το gameplay του τερα.Το θεμα του τερα ηταν οτι δεν ειχε καλο end game και επισης οτι δεν ειχε πολυ κοσμο λογο οτι επρεπε να πλκηρωσεις.Τωρα τα εχουν φτιαξει και τα δυο,πιστευω θα γεμισει.

Δημοσ.

Στα search βρίσκω και ένα Tales of pirates 2, τί παιίζει με αυτό?

Είναι το ιδιο απλα με διαφορετικο λιγο ui και διαφορετικα rates δλδ +5% exp (παράδειγμα λέω)

Δημοσ.

ξέρεται αν παίζει κανα τριαλ για gw2? το κοιτάω καιρο τώρα αλλά δεν μπορών να βρω (είχε ένα πριν λίγους μήνες για 2-3μέρες, μόνο αυτό είδα)

Δημοσ.

Για εμένα το GW2 αναλογικά με το hype ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία φέτος σε mmorpg. Για 2-3 εβδομάδες έχει ενδιαφέρον και μετά καταντά απίστευτα βαρετό και ανούσιο.

• Like 2
Δημοσ.
http://www.kinguin.net/guild-wars/guild-wars-2-eu-digital-download.html 33.50 το GW μέσω kinguin που το ίδιο μπαίνει μεσάζοντας για προστασία αγορών. Το paypal ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε ΜΗ ΑΠΤΑ προϊόντα. Τη πάτησε φιλαράκι που πήρε το GW από το mmo1st και μετά από 1 μήνα τον banάραν. Έστειλε screenshots, mail, τα πάντα όλα και πήρe τα k@k@l@ του.
Δημοσ.

Λοιπόν αγόρασα το GW2 στα 54,9Ε από το Πλαίσιο σήμερα για να το δώ (με βολεύει γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου). Αν το δείξω στην παρέα μου και δεν ενδιαφερθούν θα το πουλήσω πιθανότατα (αν κάποιος ενδιαφέρεται από εδώ πέρα). Κάνω setup τώρα και μέσα στις μέρες θα γράψω και την γνώμη μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Λοιπόν αγόρασα το GW2 στα 54,9Ε από το Πλαίσιο σήμερα για να το δώ (με βολεύει γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου). Αν το δείξω στην παρέα μου και δεν ενδιαφερθούν θα το πουλήσω πιθανότατα (αν κάποιος ενδιαφέρεται από εδώ πέρα). Κάνω setup τώρα και μέσα στις μέρες θα γράψω και την γνώμη μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Aν ψαχτεις για παρεα  , server , guild κτλ κανε μου ενα πμ :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το GW2 δεν έχει game cards και τέτοια; Το πληρώνεις μια φορά και τέλος; Σκέφτομαι να ξεκινήσω μία τέτοια φάση παιχνίδι. Έπαιζα παλιά πολύ Lineage και μου άρεσε το GW2 σε βιντεάκια που το είδα. Για πείτε μου την γνώμη σας plssss :)

Δημοσ.

υπάρχει thread για το GW2

με καμιά 165 σελίδες

έχει πολλές γνώμες :P

αν έπαιζες lineage τρέχα χώσου Terra

είναι και εντελώς free2play

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...