Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Γιατι 60αρι? Ανετα το βρισκεις 40 Που ρε αδερφε? Με ένα γρήγορο check που έκανα σε πλαίσιο και public (με βολεύει καθώς μένω κοντά στο Mall) το έχουνε 55 έουρος και οι 2... Υ.Γ. 49 στο consoleclub.
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Που ρε αδερφε? Με ένα γρήγορο check που έκανα σε πλαίσιο και public (με βολεύει καθώς μένω κοντά στο Mall) το έχουνε 55 έουρος και οι 2... Υ.Γ. 49 στο consoleclub. Δεν μιλαω για retail Μιλαω για online αγορα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 τερα για εμενα και μετα secret world.open world pvp μετραει φιλε,το guild wars δεν εχει τα γραφικα και το gameplay του τερα.Το θεμα του τερα ηταν οτι δεν ειχε καλο end game και επισης οτι δεν ειχε πολυ κοσμο λογο οτι επρεπε να πλκηρωσεις.Τωρα τα εχουν φτιαξει και τα δυο,πιστευω θα γεμισει.
Prospector8 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Ρωτα τους φιλους σου ποιος εχει καρτα visa για αγορες στο ιντερνετ, και βαλτε ο καθενας απο 40€ και παρτετο απο το αμαζον! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007YZ5B0I?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links και καλο σας ταξιδι
brickoman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Στα search βρίσκω και ένα Tales of pirates 2, τί παιίζει με αυτό? Είναι το ιδιο απλα με διαφορετικο λιγο ui και διαφορετικα rates δλδ +5% exp (παράδειγμα λέω)
nikolas16 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Guild Wars 2 αν θες αμεσα.Αλλιως παμε σε ESO
NoisePollution Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Έχω ακούσει ότι το GW2 είναι πολύ καλό.
blackpete Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ξέρεται αν παίζει κανα τριαλ για gw2? το κοιτάω καιρο τώρα αλλά δεν μπορών να βρω (είχε ένα πριν λίγους μήνες για 2-3μέρες, μόνο αυτό είδα)
gchris7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Για εμένα το GW2 αναλογικά με το hype ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία φέτος σε mmorpg. Για 2-3 εβδομάδες έχει ενδιαφέρον και μετά καταντά απίστευτα βαρετό και ανούσιο. 2
kamui Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 http://www.kinguin.net/guild-wars/guild-wars-2-eu-digital-download.html 33.50 το GW μέσω kinguin που το ίδιο μπαίνει μεσάζοντας για προστασία αγορών. Το paypal ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σε ΜΗ ΑΠΤΑ προϊόντα. Τη πάτησε φιλαράκι που πήρε το GW από το mmo1st και μετά από 1 μήνα τον banάραν. Έστειλε screenshots, mail, τα πάντα όλα και πήρe τα k@k@l@ του.
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν αγόρασα το GW2 στα 54,9Ε από το Πλαίσιο σήμερα για να το δώ (με βολεύει γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου). Αν το δείξω στην παρέα μου και δεν ενδιαφερθούν θα το πουλήσω πιθανότατα (αν κάποιος ενδιαφέρεται από εδώ πέρα). Κάνω setup τώρα και μέσα στις μέρες θα γράψω και την γνώμη μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν αγόρασα το GW2 στα 54,9Ε από το Πλαίσιο σήμερα για να το δώ (με βολεύει γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου). Αν το δείξω στην παρέα μου και δεν ενδιαφερθούν θα το πουλήσω πιθανότατα (αν κάποιος ενδιαφέρεται από εδώ πέρα). Κάνω setup τώρα και μέσα στις μέρες θα γράψω και την γνώμη μου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Aν ψαχτεις για παρεα , server , guild κτλ κανε μου ενα πμ
thodoris20s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Παιδιά το GW2 δεν έχει game cards και τέτοια; Το πληρώνεις μια φορά και τέλος; Σκέφτομαι να ξεκινήσω μία τέτοια φάση παιχνίδι. Έπαιζα παλιά πολύ Lineage και μου άρεσε το GW2 σε βιντεάκια που το είδα. Για πείτε μου την γνώμη σας plssss
aliakas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 υπάρχει thread για το GW2 με καμιά 165 σελίδες έχει πολλές γνώμες αν έπαιζες lineage τρέχα χώσου Terra είναι και εντελώς free2play
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα