ραφαηλ10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα.Χτες αγορασα το λαπτοπ hp pavilion g6 αυτο που εχει δυο καρτες γραφικων και απο χτες προσπαθω να κατεβασω το lol αλλα δεν μπορω!μπαινω στην ιστοσελιδα του lol παταω download game το κατεβαζει μετα μου βγαζει ενα παραθυρακι που λεει θελετε να επιτραπαει το ακολουθο προγραμμα να κανει αλλαγες στον υπολογιστη παταω ναι και μετα σταματαει εκει δεν κανει τιποτα..δεν κανω κατι καλα?γιατι στο προηγουμενο λαπτοπ που ειχα εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια και κατεβενε κανονικα..οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω!
ραφαηλ10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 κανενας καμια απαντησει καμια βοηθεια !ευχαριστω!
xristoss1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασε και με ενα αλλο browser να το κατεβασεις
marnick13 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ΦΙλε μου δεν γνωριζω αν εχεις ακομα το προβλημα αλλα εγώ το κατέβασα απο εδώ και σου ανοιγεί κανονικα τον client και είναι σαν να κατεβάζει τα updates αλλα κατεβάζει όλο το game. Site: http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα