jokerakias Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Έχω την LG IPS 235v-pn και λόγο ενός προβλήματος μου πρότειναν την LG IPS 234v-pn(https://www.skroutz.gr/s/2096733/LG-IPS234V.html). Έχει κανείς την δεύτερη οθόνη να μας πει καμιά γνώμη??κάνω καλά ή να μην δεχτώ?? θα ήθελα την γνώμη σας.....
giokou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Την έχω κάτι παραπάνω από 1 μήνα και είναι απλά η καλύτερη στα χρήματά της. Απ' ότι διάβασα διάσπαρτα στο net, έπεται χρονολογικά της 235V κι έχει PN panel αντί BN της 235V.
jokerakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 ποια η διαφορά pn με bn???? και δεύτερον ψιλο-ανυσηχώ οτι είναι reburfished και θα ήθελα και απο άλλους συμφορουμιτες να μου απαντήσουν αν βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση τι έκαναν....το δέχτηκαν??
ninos30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 H 234V είναι ο αντικαταστάτης της 235V (η οποία ήταν ο αντικαταστάτης της 236V). Μην με ρωτάς γιατί η LG το πάει ανάποδα. Αυτά με τα BN/PN δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με το Panel κι αν δεν κάνω λάθος έχουν να κάνουν με τον χρωματισμό του casing. Ή μπορεί να είναι απλά ένας κωδικός που να προσδιορίζει την αγορά της οθόνης πχ Αμερική/Ευρώπη. Πάντως όχι το Panel Λογικά θα πάρεις καινούρια. Αλλά μπορείς να τους ρωτήσεις, δεν πρόκειται να σου πούνε ψέμματα
jokerakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 μου είπαν οτι είναι ανακατασκευμασμένη....τι δεχόμαστε ή οχι??
ninos30 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 H λεγόμενη refurbished. Δεν νομίζω ότι είναι επιλογή σου. Αν διαβάσεις την εγγύηση της οθόνης σου, νομίζω το ξεκαθαρίζει
jokerakias Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 αρα την αποδεχόμαι.σ ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα