andrikos96 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Γεια σας θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να δώσω σε οποία σχολή θέλω π.χ εγώ μένω Πειραιά μπορώ να δώσω στις Κυκλάδες?........και ποια είναι η όλη διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 φίλε για 50αρι πρέπει να πας σε αστυνομικό τμήμα και να ρωτήσεις, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι. τώρα με την αλλαγή διπλώματος που θα αψήφιστη δεν ξέρω τι θα παίζει, αλλά προς το παρών τα αναλαμβάνει η αστυνομία αυτά τα διπλώματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos96 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 φίλε για 50αρι πρέπει να πας σε αστυνομικό τμήμα και να ρωτήσεις, γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι. τώρα με την αλλαγή διπλώματος που θα αψήφιστη δεν ξέρω τι θα παίζει, αλλά προς το παρών τα αναλαμβάνει η αστυνομία αυτά τα διπλώματα. Τι ενοεις οτι αμα βγαλω τωρα διπλωμα,θα χρειαστει να ξαναβγλω για το καινουργιο? ή θα ξαναπληρωσω ή κατι τετιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PARASwrite Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 άκυρο το παραπάνω 19 Ιαν. αλλάζουν τα διπλώματα και εντάσσονται και αυτά σε σχολή οδηγών οπότε ναι μπορείς να το βγάλεις όπου θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrikos96 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 άκυρο το παραπάνω 19 Ιαν. αλλάζουν τα διπλώματα και εντάσσονται και αυτά σε σχολή οδηγών οπότε ναι μπορείς να το βγάλεις όπου θες. καλο αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bestl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 το δίπλώμα βγαίνει κανονικά εκεί που είσαι μόνιμος κάτοικος. Κάνεις υπεύθυνες δηλώσεις για αυτό. (μιλάμε για δίπλωμα που βγάζει το Υπουργείο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα