XMorsX Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 και physX και cuda και adaptive vsync τα παντα θα εχει ο νίκος! οχ τον σχολιαστει(!) τον σκοτωσα
adtakhs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Hmm...οχι rendering εχει να κανει video παντως...μετατροπης απο μια μορφη σε αλλη.... Οθονη εχω,εχω και πληκτρολογιο&ποντικι ! Το καταστημα θα ειναι MySystems λογο το οτι ειναι πολυ φτηνο στα περισσοτερα προιντα Αλλα βαζει τοκους....εαν εχετε καποιο αλλο να προτεινετε που δεν βαζει.... Και ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα ηταν τοσο χαλια.... Οπως ειπα στα γραφικα δεν εχω μεγαλες απαιτησεις,,,, Και οπως εχεις δει το τωρινο μου συστημα ειναι : Case : Cooler Master(δεν ξερω μοντελο ακριβως αλλα κανει καλη ψυξη γενικα) Motherboard : Foxconn h61mxv/67MWX(Η οποια μου μειωνει κατα 40% μπορει και παραπανω της δυνατοτητες γιατι ειναι χαλια και χτυπαει 60c....) Ram : 8 GB(αρκετα ικανοποιητικα ακομα και απο καποιον που απαιτει δυναμη αλλα θελω λιγη παραπανω) HDD : 1 TB(Αρκετα μεγαλος και γρηγορος αλλα αυτη η απωλεια SSD....σκοτωνει την εκινηση!) GPU : HD 6770 1GB MSI(Φτηνη,οικονομικη και μεγαλη αποδοση! παιζω το BF3 σε Ultra με 40 FPS αλλα εφοσον υπαρχει η HD 7770 που ειναι φτηνη και καλυτερη ΜΕ 28NM αρχιτεκτονικη......γιατι να μην αλλαξω και βαζωντας μια υποστιρηκτικια για να μου κρατηση λιγο παραπανω και να παιζει PhysX.......) CPU : I7 2600(ισως το μονο που αξιζε....πραγματικα.....) Γιατι ειναι κακη η συνθεση? http://www.youtube.com/watch?v=enP9xb9TWj0 Με πολυ χειροτερο συστημα απο αυτο που θελω να φτιαξω και πιανει 30-50! Γενικα αποριπτεις τα περισσοτερα...ενω μπορουν να παιξουν αυτα τα παιχνιδια χωρις να χαλας λεφτα....εισαι απο τους τυπους που υα επερναν GTX 690 με την ανασφαλεια οτι κατωτερη θα ειχε προβληματα! Για αυτό το λόγο είναι κακή η σύνθεση ! Στο ίδιο κόστος κοίτα τι έχεις αντί για GT 630 και I7 3770K .... Ολα είναι στο MAX ! Φίλτρα, αναλύσεις και ότι άλλο θες ...... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jV2Voo5h3eU 1
petranthe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2013 Φίλε TS η σύνθεση που επέλεξες είναι το καλύτερο παράδειγμα άστοχης σύνθεσης και θυμίζει έτοιμα ''gaming'' PCs από πλαίσιο... Θα μπορούσε να γίνει sticky ως οδηγός αποφυγής για νέους χρήστες που θέλουν να χτίσουν PC 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα