Προς το περιεχόμενο

Tablet από Vodafone....ποιο;

ariskard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. 

Έχω μια αρκετά καλή επιδότηση (320 ευρώ) από τη vodafone, για αγορά από το κατάστημα που μου έκανε το συμβόλαιο.

Όντας κάτοχος iphone 4, προσανατολίζομαι σε αγορά tablet. Δυστυχώς η ποικιλία που προσφέρει η vodafone είναι πολύ περιορισμένη. 

Είμαι λοιπόν μεταξύ των 

Samsung Galaxy Tab 2 7.0'' και Vodafone Smart Tab II 10"

ενώ θα έκανα ίσως και την υπέρβαση (εφόσον αξίζει τόσο τα έξτρα 100 ευρώ), για το 

Samsung Galaxy Tab 2 10.1''

Τι μου προτείνετε;

Επεξ/σία από ariskard
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν εισαι κάτοχος iphone καλύτερα ipad να πάρεις γιατί θα ταχεις ολα συγχρονισμένα ωραία και καλά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση..

Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να κάνω την αγορά από το κατάστημα της Vodafone που έκανα το συμβόλαιο, και τα tablets που προανέφερα είναι αυτά που διαθέτει η Vodafone. Δυστυχώς δεν διαθέτει ipad, nexus κλπ.

Ο βασικός μου προβληματισμός είναι αν το Vodafone smart tab 2 συγκρίνεται από πλευράς ποιότητας, hardware και αυτονομίας με το Samsung. Καμία άποψη;

Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να κάνω την αγορά από το κατάστημα της Vodafone που έκανα το συμβόλαιο, και τα tablets που προανέφερα είναι αυτά που διαθέτει η Vodafone. Δυστυχώς δεν διαθέτει ipad, nexus κλπ.

Ο βασικός μου προβληματισμός είναι αν το Vodafone smart tab 2 συγκρίνεται από πλευράς ποιότητας, hardware και αυτονομίας με το Samsung. Καμία άποψη;

Φίλε σου προτείνω για samsung tab ii 10.1....το έχω εδώ και 3-4 μήνες είμαι πολύ ευχαριστήμενος..μεγάλη οθόνη εύκολα διαβάζεις...αυτονομία μπαταρία αρκέτα μεγάλη...με wifi ανοικτό και φωτηνότητα στο 75 % μου βγάζει πάνω απο 24 ώρες συννεχής χρήσης...εγώ που το χρησιμοποιώ μέσο όρο κανα 4ωρο την ημέρα το φορτίζω μια στισ 4 μέρες...Οπότε δεν έχεις πρόβληγμα αυτονομίας...απο hardaware δεν είναι το βεστ αλλά δεν είχα πρόβλημα ούτε σε games ούτε σε τιποτα αλλο...

<div>Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση..</div>

<div>Το πρόβλημά μου είναι ότι πρέπει να κάνω την αγορά από το κατάστημα της Vodafone που έκανα το συμβόλαιο, και τα tablets που προανέφερα είναι αυτά που διαθέτει η Vodafone. Δυστυχώς δεν διαθέτει ipad, nexus κλπ.</div>

<div> </div>

<div>Ο βασικός μου προβληματισμός είναι αν το Vodafone smart tab 2 συγκρίνεται από πλευράς ποιότητας, hardware και αυτονομίας με το Samsung. Καμία άποψη;</div>

Χαλαρά σάμσουνγκ μεταξύ των δυο θαλεγα εγώ.αυτά τα βόνταφον κλπ generic δε με τρελλαίνουν. Οπως ειπε ο φιλος παραπάνω μπορείς και απο πλαίσιο οποτε μπορείς να δεις για ιπαντ.

Το vodafone από ότι είδα είναι κατασκευής Lenovo. 

Δυστυχώς δε μπορώ να πάρω από Πλαίσιο, γιατί πρέπει να αγοράσω από το κατάστημα της Vodafone που μου έκανε το συμβόλαιο (στο πλαίσιο η επιδότηση που μου έδιναν ήταν πολύ χαμηλότερη για το ίδιο πρόγραμμα). 

Τελικά μάλλον θα καταλήξω στο 7ιντσο Samsung (+70 ευρώ από το ποσό της επιδότησης), καθώς το Vodafone είναι 50 ευρώ ακριβότερο και το 10ιντσο Samsung 100 ευρώ ακριβότερο.

H vodafone δεν εχει ipad;; αφου έχω δει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στο e-shop της πάντως δε βλέπω κάποιο...

edit: μίλησα με το κατάστημα τηλεφωνικά, και παρόλο που δε φαίνεται στη σελίδα της Vodafone, τελικά όντως φέρνει ipad. 

Βέβαια, το 16άρι (ipad <strong>mini)</strong> το δίνει 499, οπότε 100 ευρώ ακριβότερα από το 7άρι samsung...
Επεξ/σία από ariskard

Το vodafone από ότι είδα είναι κατασκευής Lenovo. 

Δυστυχώς δε μπορώ να πάρω από Πλαίσιο, γιατί πρέπει να αγοράσω από το κατάστημα της Vodafone που μου έκανε το συμβόλαιο (στο πλαίσιο η επιδότηση που μου έδιναν ήταν πολύ χαμηλότερη για το ίδιο πρόγραμμα). 

Τελικά μάλλον θα καταλήξω στο 7ιντσο Samsung (+70 ευρώ από το ποσό της επιδότησης), καθώς το Vodafone είναι 50 ευρώ ακριβότερο και το 10ιντσο Samsung 100 ευρώ ακριβότερο.

Εγώ θα συ έλεγα να πάρεις το 10.1 είναι πιο βολικό και ούτο σιαλοσ ταβλετ παίρνεις...θα σε βοηθήσει πιο πολύ αν τ θές για δίαβασμα κ broswing...σκέψου ότι δε αλλάζεις κάθε μέρα ταβλετ οποτε αν δώσεις κάτι παραπάνω για ιπαδ..(αν τ έχεισ βεβαια) δεν θα είναι κακια ιδέα...:P

Χαλαρά σάμσουνγκ μεταξύ των δυο θαλεγα εγώ.αυτά τα βόνταφον κλπ generic δε με τρελλαίνουν. Οπως ειπε ο φιλος παραπάνω μπορείς και απο πλαίσιο οποτε μπορείς να δεις για ιπαντ.

Δεν είναι και τόσο generic οι συσκευές της Vodafone.

Τα συγκεκριμένα Tablets τα κατασκευάζει η Lenovo της οποίας το λογότυπο αναγράφεται και όπισθεν της συσκευής.

Ενδεικτικά το smarpthone Vodafone Smart II κατασκευάζεται από την Alcatel.

Κατά το παρελθόν οι συσκευές Vodafone H1/M1 ήταν κατασκευασμένες από την Samsung.

Ακόμα πιο πίσω, υπήρχε αποκλειστική συνεργασία με εταιρείες όπως Sharp,ZTE,Huawei.

Σε καμία περίπτωση δεν τα λες generic.

Στο κατάστημα της Vodafone στο The Mall με κάθε φορητότητα δίνουν δώρο το Vodafone Smart Tab 7",

το οποίο έτυχε να πέσει στα χέρια μου τις προάλλες.

Εξεπλάγην από την κατασκευή, την οθόνη αλλά και την ταχύτητα της συγεκριμένης tablet.

Βέβαια λόγω διάστασης οθόνης δεν θα την επέλεγα με τίποτα, αλλά είναι εξαιρετικής ποιότητας συσκευή.

Ωστόσο θα προτιμούσα ένα tablet Samsung από αυτά(νομίζω όλα) που με την sim που παίρνουν μπορούν να κάνουν

κανονικά και κλήσεις ομιλίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...