Προς το περιεχόμενο

Thomson tg585v7 και VDSL?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινετε η σύνδεση VDSL να δουλέψει στο Thomson tg585v7?

Χτες μου αναβαθμισαν τη γραμμή σε VDSL αλλά ακόμα να μου στειλουν το νεο ρουτερ που μου ειπαν.

Απο χτες το πρωί δεν εχω ίντερνετ με το Thomson μήπως φταίει αυτο?

Πηγα σε ενα κατάστημα να τους ρωτησω αλλά ουτε αυτοί ήξεραν.

Έχετε καμια ιδέα τι παίζει?

Δημοσ.

Δεν παίζει σε vdsl.. Δηλαδή έχεις vdsl και μόντεμ δεν σου έδωσαν? 

Αν ναι, ζήτα τους να στο στείλουν άμεσα, αλλιώς να σε γυρίσουν σε adsl για να παίξει το thomson μέχρι να έρθει το vdsl modem..

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς. Ακομα περιμένω το ρουτερ. Μεχρι να ξαναγυρίσω σε adsl παλι θα κανουν δεκα χρονια παλι αστα. Ου μπλέξεις με φορθνετ.

Δημοσ.

Γινετε η σύνδεση VDSL να δουλέψει στο Thomson tg585v7?

Χτες μου αναβαθμισαν τη γραμμή σε VDSL αλλά ακόμα να μου στειλουν το νεο ρουτερ που μου ειπαν.

Απο χτες το πρωί δεν εχω ίντερνετ με το Thomson μήπως φταίει αυτο?

Πηγα σε ενα κατάστημα να τους ρωτησω αλλά ουτε αυτοί ήξεραν.

Έχετε καμια ιδέα τι παίζει?

Σε ποια περιοχή είσαι και σε πόση απόσταση από το ΑΚ;

Δημοσ.

επιτελους εδωσε ο θεος και μου εδοσαν το ρουτερ . 45.200mbs επιασε απο 13-14 που επιανα με adsl.

thomson μου εδοσαν tg788vn. τελος καλο ολα καλα.  :-)

Δημοσ.

για να λυθουν μερικες αποριες και μερικα tip.

α.το 585 οχι δεν παιζει vdsl.πρεπει να στο γυρισουν απο μεσα απο την forthnet σε adsl και οταν ερθει το ρουτερ σε vdsl>δεν πειραζουν καλωδια απλα γυρνανε το οριο της καρτας σε adsl/vdsl.

β.για να πετυχεις καλυτερη ταχυτητα γιατι κλασσικα βλεπω πολλα λαθη στην καλωδιωση αν πιανουν τα χερια τα δικα σου η καποιου γνωστου κανε τα παρακατω.

οπως ερχεται η γραμμη απο τον οτε συνδεσε την στο splitter.απο το splitter στο ρουτερ.

ΑΠΟ ΤΟ PHONE του splitter συνδεσε ολα τα υπολοιπα καλωδια που πανε στα αλλα δωματια και βαλε μετα τις συσκευες στα δωματια.ο ρουτερ στην κεντρικη και τα τηλεφωνα χωρις φιλτρα αφου εχεις splitter στα υπολοιπα πριζακια.απλα πρεπει να ανοιξεις το κεντρικο πριζακι.σε καποιον που ετυχε να του το φτιαξω απο 28 Mbit πηγε στα 40+.μετα απο διαφορα 46 mbit τελικη ταχυτητα.αν εχεις ενα πριζακι μονο οκ ακυρο το post μου

Δημοσ.

ενα πριζακι εχει ολο τι σπιτι και δεν εχω βαλει spitter καθολου.

κατευθειαν το ρουτερ στη πριζα εχω. πιστευω να ειναι οκ.

Δημοσ.

ναι μια χαρα εισαι.απλα θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο πισω απο το πριζακι μονο το ενα ζευγαρι απο τα 2 η 3 που μπορει να εχει.το αλλο 1 η τα αλλα 2 ειναι εφεδρικα και καλο ειναι να ειναι αποσυνδεδεμενα

Δημοσ.

επιτελους εδωσε ο θεος και μου εδοσαν το ρουτερ . 45.200mbs επιασε απο 13-14 που επιανα με adsl.

thomson μου εδοσαν tg788vn. τελος καλο ολα καλα.  :-)

χαχα ακόμα δεν έχεις δεί τίποτα :P

Δημοσ.

χαχα ακόμα δεν έχεις δεί τίποτα

μην το γρουσουζευεις το παιδι.να δουμε τι θα μας πει και ο φιλος μας αν θα εχει καποιο θεμα η οχι.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής ολα καλα. Ούτε disconnect ούτε κόκκινα λαμπάκια. Είναι βέβαια νωρίς ακόμα αλλά θα δείξει στην πορεία. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε προβλήματα.

Δημοσ.

Μια χαρα.απλα με το vdsl πολλοι κανουν λαθος στην καλωδιωση αφου δεν ξερουν οτι ειναι Must το splitter να ειναι στην κεντρικη κτλ κτλ.

αλλιως μετα αν εχεις προβληματα θα σου αλλαξουν Profile ωστε να εισαι πιο σταθερος αλλα θα συγχρονιζεις και λιγοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...