Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλή χρονία!!

Εχω εντόπισει κάποιο πρόβλημα που μου παρουσιάζει το pc μου το τελευταίο διάστημα.Την πρώτη φορά μου εμφάνισε κόκκινες γραμμές καθώς εβλεπα ταινία με vlc(δεν μου το ξαναέκανε ξανά αυτο). Απο κει και μετά μου πιξελαρει η οθόνη οχι παντα ομως, κάτι σαν κόκους που τρεμοπαίζουν στο μέγεθος κεφαλής καρφίτσας, μπορώ να δω όμως ταινία δεν μου κάνει κάποια διακοπή η κάτι αλλο. Το κάνω restart επανέρχεται, και μετά μπορει να το παρουσιάσει παλι. Εστιάζω σε κάρτα γραφικων, αλλα πως το τσεκάρω για να είμαι σίγουρος? Η θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι απο 35 - 49 συνήθως. Σε ενα τέστ πού έκανα στον επεξεργαστή μου έφτασε μέχρι τους 75.

Το pc το στήσαμε πέρσι με ενα φίλο είναι καινούργιο το σύστημα με low profile tower.

Ο επεξεργαστής είναι αυτός : http://ark.intel.com/products/55448/Intel-Core-i3-2105-Processor-3M-Cache-3_10-GHz ( ενσωματωμενη καρτα γραφικων)

Το motherboard ειναι αυτο : http://www.msi.com/product/mb/H67MA-E35--B3-.html#/?div=Basic

Δημοσ.

οκ, οποτε με τσεκαρισμενο το ''error'' αν εχει θεμα η καρτα θα μου το βγαλει.

Ευχαριστω, το κανω και θα ξαναποσταρω για αποτελεσμστα.

Δημοσ.

To πιθανότερο είναι να σου το βγάλει, ναι. Σε κάρτα που έβγαζε artifacts όπως η δικιά σου, μου βρήκε εκατομμύρια errors σε λίγα λεπτά. Βέβαια, αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, απλά το δείχνει.

ΥΓ. Τώρα είδα ότι μιλάς για ενσωματωμένα γραφικά. Ή το παρέβλεψα ή το συμπλήρωσες μάλλον μετά.  Δεν ξέρω τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση ή μάλλον ξέρω αλλά δεν θα σου αρέσει :)

Σ αυτήν την περίπτωση έχει πρόβλημα ο ίδιος ο επεξεργαστής. Δοκίμασε με επανεγκατάσταση των drivers αφού πρώτα αφιρέσεις του παλιούς από safe mode και με το πρόγραμμα driver sweeper.

Έχεις πειράξει τα ρολόγια των ενσωματωμένων γραφικών του επεξεργαστή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...