Alithinos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Καλημέρα φίλοι μου,μου συνέβει ένα πρόβλημα που δε μου 'χει ξανασυμβεί και είναι πολύ παράξενο. Μια μέρα ενώ πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή μου άρχισε να κάνει restart συνέχεια από μόνος του. Παρατήτησα πως μετά το συνηθισμένο logo της motherboard εμφανίζεται ένα μήνυμα στην οθόνη που διαρκεί λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πριν κάνει το σύστημα από μόνο του restart. Δεν πρόλαβα να διαβάσω δυστυχώς ολόκληρο το μήνυμα,αλλά φαίνεται πως στην αρχή λέει "Choose your operating system..." Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως δεν έχω εγκαταστήσει δεύτερο λειτουργικό,έχω μόνο ένα στον δίσκο μου,τα Windows 7 Home Premium 64bit Service Pack 1. Δοκίμασα όσο είμαι στην οθόνη του σήματος της Motherboard να αρχίσω να πατάω το Enter συνέχεια πολύ γρήγορα,και έτσι κατάφερα να φορτώσω τα Windows και να μπω στο desktop. Λειτούργησε και έτσι γράφω και αυτό το μήνυμα τώρα. Αν πατάω το Enter συνέχεια μου φορτώνουν τα Windows, αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί στα καλά καθούμενα άρχισε να συμβαίνει αυτό το πράγμα,και να μου ζητάει να διαλέξω λειτουργικό σύστημα ενώ έχω ένα μοναχά,και μάλιστα η οθόνη να μη διαρκεί ούτε 1 δευτερόλεπτο και αμέσως να γίνεται restart. Τι μπορεί να φταίει,και πως να το φτιάξω ?
TheELF Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Με το easyBCD μπορείς να επεξεργαστείς την λίστα εκκίνησης ώστε να μπαίνει αμέσως στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα