Προς το περιεχόμενο

SETI Question

DimitrisKTM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα τελευταια το pc θελει μιση ωρα παραπανω για να τελειωσει ενα work unit, παιζει τιποτα γενικα, (μεγαλυτερα πακετα) η εχω εγω το προβλημα?

Με p4/2.5 θελει 4 ωρες για ενα WU ενω ηθελε 3.5 ωρες.

Δημοσ.

Τι προγράμματα χρησιμοποιείς για να το παρακολουθήσεις;

Αν θες, στείλε μου pm με το MSN σου για να σε βοηθήσω realtime ;)

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω folding @ home και τις τελευταίες 2-3 μέρες σχεδόν κάνω διπλάσιο χρόνο... Τις έκαναν βαρύτερες...

Δημοσ.
to Seti den einai gia akrivws oti lene oti kanei....opote.....den poliaksizei na to voithas :)

Φιλε μου για κανενα απο αυτα τα προγραμματα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος για το τι κανουν οποτε δεν εχει σημασια τι θα διαλεξεις.

Ειναι καθαρα θεμα.."γουστου". ;)

Τωρα στο θεμα μας, μαλλον οπως το φανταστηκα και οπως λεει και ο Σπυρος πιθανον ηταν βαρυτερα πακετα γιατι σε αυτα που δουλεψα τελευταια ο χρονος επεσε στο νορμαλ.

Δημοσ.
yparxei kapoio kerdos apo thn olh istoria?

1. Υπαρχει καποιο κερδος οταν χρησιμοποιεις εναν οποιοδηποτε screensaver στον υπολογιστη σου?

2. Η προσφορα ειναι εθελοντικη.

3. Υπαρχει ηθικη ικανοποιηση οτι προσεφερες κατι κι εσυ για το γενικοτερο καλο (βλεπε διαφορα προγραμματα του ειδους σε τομεις,διαστημα,ιατρικη,μαθηματικα) χωρις να εχεις κοπιασει καθολου και βαζοντας το pc σου να κανει την "βρωμικη" δουλεια. ;)

4. Τεσταρεις το pc σου οτι ολα πανε καλα (100% CPU usage κατ'επιλογην)

5. Δινεις λογο υπαρξης στο δευτερο η και τριτο pc που εχεις στο σπιτι και σκονιζεται.

6. Βαζεις καμια κοντρα με τους φιλους σου ποιος τελειωσε περισσοτερα πακετα. (βλεπε "το δικο μου μηχανακι ειναι πιο γρηγορο")

7. Δικαιολογεις επιτελους τα λεφτα που εδωσες και αγορασες P4 3.06 HT.

8. Δικαιολογεις τον τιτλο σου σαν pc freak εχοντας τον παντα ανοικτο ακομα κι οταν δεν εισαι απο πανω του.

9. Πιστευεις στους εξωγηινους? (προσωπικα ειμαι σιγουρος οτι πολλα οντα που βλεπω στον δρομο και που συναναστρεφομαστε, αποκλειεται να ειναι ανθρωποι,αρα εξωγηινοι, αρα πρεπει να βρω απο που ερχονται και να τους καταστρεψω) :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...