pacodiaz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους.Εχω μια απορια και προσπαθησα να διαβασω οσες περισσοτερες σελιδες μπορω ψαχνωντας απαντηση αλλα δεν βρηκα.Θελω να παρω ενα κινητο αξιας 700 δολαριων απο αμερικη.Το θεμα μου ειναι οτι δεν θατο παρω απο μαγαζι αλλα θα μου το στειλει ενας φιλος.Τι μπορω να κανω σε αυτη την περιπτωση ? Θα πληρωσω τελωνειο η μπορω να το αποφυγω καπως? Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Par1s* Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, μπορώ να πάω αύριο το πρωί να το παραλάβω από κάπου ή πρέπει να περιμένω ταχυδρόμο-ειδοποίηση; #ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 13-10-2015 17:23 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ#ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 14-10-2015 03:49 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ #ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 14-10-2015 06:33 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
kondoras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, μπορώ να πάω αύριο το πρωί να το παραλάβω από κάπου ή πρέπει να περιμένω ταχυδρόμο-ειδοποίηση; Περιμένεις ειδοποιητήριο.
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Εγω που αγόρασα μια θηκη απο california...1,70euro θα εχω τελωνείο?
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η ατέλεια για εισαγωγή από τρίτες χώρες είναι για αξία 22€
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Η ατέλεια για εισαγωγή από τρίτες χώρες είναι για αξία 22€ ΤΙ εννοείς ατέλεια?
SeXBOX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ΤΙ εννοείς ατέλεια? Η λογική μου μου λέει ότι όταν εκπίπτουν η αναγραφόμενη αξία με βάρος/μέγεθος οπότε και ανοίγεται και γίνετε έλεγχος και στο τέλος από "έρευνα, τιμολογείται".
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 ΤΙ εννοείς ατέλεια? Ατέλεια σημαίνει ότι δεν πληρώνεις ΦΠΑ για αξία μέχρι 22€, από τρίτες χώρες Για αγορές μέσα στην ΕΕ δεν πληρώνεις ΦΠΑ εκτός εάν ο εθνικός ΦΠΑ είναι μικρότερος του ελληνικού και ο πωλητής έχει ελληνικό ΑΦΜ, όπως πχ τα ευρωπαικά amazon.
souz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 α κατάλαβα οπότε οτι πάρω κατι απο 22 ευρώ απο ΕΕ δεν έχω θέμα έτσι? βασικά την είχα καταβρει απο china hong kong Κλπ αλλά τώρα με τα cc δεν μπορώ και δοκίμασα απο εκιε και βρήκα μετά από ψάξιμο....
makfil Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δεν κατάλαβες καλά. 22€ είναι η ατέλεια για εισαγωγές από τρίτες χώρες. Στην ΕΕ δεν ισχύουν δασμοί κλπ αλλά μόνο πληρωμή της διαφοράς ΦΠΑ, όταν ο πωλητήςέχει ελληνικό ΑΦΜ.
letom Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 βασικά την είχα καταβρει απο china hong kong Κλπ αλλά τώρα με τα cc δεν μπορώ και δοκίμασα απο εκιε και βρήκα μετά από ψάξιμο.... Τυχαία σου έκατσε. Με τα cc ό,τι ισχύει για αγορές από Κίνα, το ίδιο ισχύει και για αγορές από οπουδήποτε αλλού (california κλπ).
NikosKallithea Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τυχαία σου έκατσε. Με τα cc ό,τι ισχύει για αγορές από Κίνα, το ίδιο ισχύει και για αγορές από οπουδήποτε αλλού (california κλπ). Δλδ προ cc αλλο η κινα αλλο η αμερικη, τι εννοεις?
letom Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Όχι, εννοείται ότι προ cc δεν υπήρχε περιορισμός για αγορές είτε από Κίνα είτε από Αμερική. Αυτό που είπα είναι ότι με τα cc όποιοι περιορισμοί ισχύουν για Κίνα ισχύουν και για Αμερική. Επειδή ο φίλος από πάνω έγραψε ότι την είχε καταβρεί με αγορές από Κίνα και τώρα λόγω cc έψαξε και βρήκε από αλλού να αγοράσει (από california συγκεκριμένα) και μου έδωσε την εντύπωση ότι νομίζει πως ισχύει κάτι διαφορετικό για τις αγορές από εκεί.
souz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ετσι νόμιζα αλλά τελικά θα ήταν τυχαίο τι να πω
Tracer27 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, έκανα αγορά ενος player για το αυτοκινητο απο aliexpress. Δυστυχώς, ύστερα απο λάθος του αποστολέα, το δέμα έχει σταματήσει στο τελεωνείο στο αεροδρόμιο. Η αποστολή είναι απο σιγκαπούρη με dhl (ξέρω, απλώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι αλλο). Με πήραν τηλέφωνο για να με ειδοποιήσουν για τον εκτελωνισμό και με τα πολλά θα πάω εγω να το κανω γτ εχω χρονο και δεν θελω να πληρώνω κερατιάτικα σε αυτούς. Ρώτησα τον αποστολέα αν εβαλε είτε invoice είτε receipt για το αντικειμενο και που ειπε οχι. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από Tracer27
Προτεινόμενες αναρτήσεις