Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στελνουν κατι απο Κινα κ επειδη ζητησα expedited delivery θα μου το στειλουνε λεει με dhl.

Διαβαζω ομως οτι θα παει τελωνειο κ θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι.

Μου αντιπροτειναν να το δηλωσουν χαμηλης αξιας κ δωρο κ στη χειροτερη να μου πληρωσουν 10% εξιδα εκτελωνισμού.

Να το ακυρωσω τελειως; Αν μπορειτε να μου απαντησετε αμεσα, θα με σωσετε!

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου στελνουν κατι απο Κινα κ επειδη ζητησα expedited delivery θα μου το στειλουνε λεει με dhl.

Διαβαζω ομως οτι θα παει τελωνειο κ θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι.

Μου αντιπροτειναν να το δηλωσουν χαμηλης αξιας κ δωρο κ στη χειροτερη να μου πληρωσουν 10% εξιδα εκτελωνισμού.

Να το ακυρωσω τελειως; Αν μπορειτε να μου απαντησετε αμεσα, θα με σωσετε!

Για τι ποσό μιλάμε;

Δημοσ.

Μετσξύ 150€ - 170€

Ακύρωσε το. Ο κίνδυνος ειναι μεγάλος

Δημοσ.

Ακύρωσε το. Ο κίνδυνος ειναι μεγάλος

το ακύρωσα ήδη. το πήρα από αλλού και μέσα σε λιγότερο από 12 ωρο μου ήρθε και tracking no. τώρα το θέμα ειναι πότε θα μου επιστραφουν τα χρήματα..... ;(

Δημοσ.

ενδιαφερομαι για μια αγορα απο eastbay.ξερετε αν στελνει με usps;;και πως το επιλεγεις;;μου λεει shipping method:standard αλλα δεν ξερω αν εννοει courier ή usps
η τιμη ειναι 105 δολλαρια+40 τα μεταφορικα.λετε να περασει τελωνειο;;και αν περασει ποσο περιπου θα μου ρθει;;

Δημοσ.

Θελω να παραγγείλω ενα τάμπλετ απο gearbest αξιας 280 ευρω, και δεν εχω βγαλει ακρη με τι πρεπει για να αποφυγω τελωνείο,αλλοι λενε με ολλανδικό και άλλοι με singpost...οι επιλογες ειναι οι παρακάτω!!!

Flat Rate Shipping 10 - 25 business days €0.00 (18% off)

. Auto(Free)Tracking number+ €0.00 10 - 25 business days

. Netherlands Post (SF) ( €0.13) Tracking number+ €0.00 10 - 25 business days

. SingPost ( €0.26) Tracking number+ €0.00 10 - 25 business days

Standard Shipping 6 - 8 business days €23.59 (26% off)

Expedited Shipping 4 - 7 business days €15.00 (35% off)

Add Shipping Insurance to your order €6.41

Δημοσ.

Με standard και expedited shipping το τελωνείο το έχεις σίγουρο. Όλοι παραγγέλνουμε με flat rate shipping, είτε netherlands post είτε singpost (διάλεξε όποιο θες από αυτά τα δύο). Όχι ότι έτσι το αποφεύγεις εγγυημένα 100% αλλά μόνο έτσι έχεις πολλές πιθανότητες να το αποφύγεις. Το ρίσκο πάντα υπάρχει.

Δημοσ.

παιδια εστειλα mail στο eastbay για τη μεθοδο αποστολης στην ελλαδα και μου απαντησαν:

the order will be shipped via international mail

δεν ειναι courier αυτο ετσι;;απλο ταχυδρομειο (usps) δεν ειναι;;;

Δημοσ.

παιδια εστειλα mail στο eastbay για τη μεθοδο αποστολης στην ελλαδα και μου απαντησαν:

the order will be shipped via international mail

δεν ειναι courier αυτο ετσι;;απλο ταχυδρομειο (usps) δεν ειναι;;;

ναι απλό ταχυδρομείο.

Εγώ αγόρασα κάτι (used) και δήλωσε ο άλλος αξία 100Ευρώ (από Ιταλία) εντός ΕΕ.

Λέτε να μου βαρέσουν στο κεφάλι κάνα 23άρι ΦΠΑ μόλις έρθει ;

Η αποστολή έγινε με Ιταλικά ταχυδρομεία (όχι courrier).

Δημοσ.

Πούλησα ένα αντικείμενο αμελητέου όγκου και αξίας περίπου 15Ε σε έναν Ελβετό.

Για να του στείλω μου είπαν ότι πρέπει να κολλήσω πάνω στον φάκελο μια δήλωση CN22 για το τελωνείο της Ελβετίας.

Θα πρέπει ο παραλήπτης να πληρώσει έξτρα φόρους όταν φτάσει ή επειδή είναι μικρή η αξία του αντικειμένου θα περάσει ελεύθερα; Να το δηλώσω ως gift;

Είμαι ιδιώτης οπότε δεν θα υπάρχει κάποιου είδους απόδειξη μέσα.

Δημοσ.

Έχω αγοράσει από MiniDeal ένα κινητό και έρχεται με Singapore Post

Μετά το "Arrival at destination" περιμένω και νέα ενημέρωση από το tracking ή είναι η τελευταία και τώρα περιμένω πότε θα το φέρουν τα ΕΛΤΑ;

2015-10-08 07:52,Arrival at Destination Post (Country: GR), -Arrival at Destination (Country: GR)

2015-10-02 16:26,Despatched to overseas (Country code: GR), -Despatched to Overseas Postal Admin (From SG/SIN to GR/ATH)

2015-09-30 17:08,Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article), Information Received

Δημοσ.

Ναι, περιμένεις . Μπορεί να μπει σε τελωνείο ή να παει κατευθείαν στο κέντρο διανομής των Ελτα και απο εκεί στο κέντρο διανομής της περιοχής σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...