Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ακόμη και αν δεν αγοράζεις από το amazon, το πρόβλημα της πληρωμής παραμένει, εκτός αν έχεις balance στο paypal.

η εάν δοκιμάσει με κάρτα και εάν πάρει έγκριση τότε έχει καλώς αλλιώς τα ξεχνάει τα ανταλλακτικά.

Δημοσ.

μαλιστα..τελικα εαν καταφερω να κανω την συναλλαγη ποσο τελωνειο να περιμενω για το ποσο που προανεφερα?

το balance τι ακριβως ειναι? αν εχω χρηματα στην paypal εννοεις?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια περιμενω ενα πακετακι μικρο απο αμερικη(η αγορα εγινε μεσω etsy ) και εχει σταλθει απο 21/08...με usps first class μου το εστειλε και ο κωδικος ειναι LC792410034US αλλα οταν το βαζω δεν μου βγαζει τιποτα !!!ρωτησα αν εκανε λαθος τον κωδικο και μου ειπε οχι!η πωλητρια ειναι εμπιστη οσοι ειχαν αγορασει κανεις δεν ειχε παραπονα(βεβαια κανενας απο ελλαδα)...τι πρεπει να κανω;πως μπορω να δω που βρισκεται;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να παραγγείλω ενα καλάμι ψαρέματος απο Ιαπωνία. Ο πωλητής θα μου το στείλει με EMS και μπορεί να γράψει χαμηλότερη τιμή απ'οσο έχει. 100 ευρώ τιμή προϊόντος+μεταφορικά, ειναι καλά για να του πω; Έχει μήκος περίπου 1,35μ (ειναι δισπαστο) και ειναι παναλαφρο, περίπου 150γρ. Απο κιλά δεν έχω θέμα, απο όγκο δεν ξέρω. Τι λέτε περνάει χωρίς να το σταμάτησει το τελωνείο;

Δημοσ.

Αγορά απο Αμερική $13,28 με DHL (!!!) λογικά δεν περνάει τελωνείο σωστά?

Economy international shipping έλεγε και νόμιζα ότι ήταν απλό ταχυδρομείο και όχι DHL.

Δημοσ.

Αγορά απο Αμερική $13,28 με DHL (!!!) λογικά δεν περνάει τελωνείο σωστά?

Economy international shipping έλεγε και νόμιζα ότι ήταν απλό ταχυδρομείο και όχι DHL.

Μήπως σου έρχεται με DHL Global Mail; Αν είναι έτσι τότε θα σου έρθει με το ταχυδρομείο και όχι με courier. Το DHL Global Mail αν δεν κάνω λάθος είναι υπηρεσία μαζικής αποστολής γραμμάτων και πακέτων μέσω USPS. Μου είχε συμβεί και σε εμένα και υπήρχαν δύο ετικέτες στον φάκελο, μία της DHL και μία της USPS.

Δημοσ.

Κατά 99,9% όχι.όμως εάν είναι για ps3-ps4 πρέπει να δεις εάν υποστηρίζει για PAL

Τα ps3,ps4 ειναι region free, παίζουν παιχνοδια απο όλα τα regions

Αγορά απο Αμερική $13,28 με DHL (!!!) λογικά δεν περνάει τελωνείο σωστά?Economy international shipping έλεγε και νόμιζα ότι ήταν απλό ταχυδρομείο και όχι DHL.

Δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο καθώς ειναι κάτω απο το πόσο της ατελειας (22€)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα σε όλους και καλως σας βρήκα!

Αγορά από Ιαπωνία φιγούρες, βάρους 1500γρμ. με συνολικό κόστος 52,8€.

Κόστος αποστολής με EMS 33,6€

Κόστος αποστολής με registered SAL 18.2€

Με ποιά από τις δύο επιλογές πιστεύετε ότι δεν θα έχω θέμα με τελωνείο κλπ;

Σε περίπτωση εκτελωνισμού, έχω μόνο το κόστος των ΕΛΤΑ 12€;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Και το EMS και το SAL προσφέρονται από το JP Post (το Ιαπωνικό ΕΛΤΑ). Και στις δύο περιπτώσεις η πιθανότητα να πληρώσεις ΦΠΑ είναι (λογικά) η ίδια με κάθε άλλη αποστολή που έρχεται μέσω ταχυδρομείου - πιθανή αλλά μικρότερη και σίγουρα όχι τιμωρητική όπως τα courier.

Αν θυμάμαι καλά, το ΦΠΑ υπολογίζεται από το κόστος αντικειμένου + μεταφορικά. Επομένως για registered S(urface) A(ir) L(imited) αν πληρώσεις ΦΠΑ θα δώσεις €16.33 ενώ για EMS (ταχύτερο θεωρητικά) €19.87.

Δημοσ.

Επειδή είμαι στο χόμπυ, θα σου έλεγα ems μόνο αν το θέλεις πολύ γρήγορα ή αν έχουν μεγάλη αξία οι φιγούρες.

Εμένα προσωπικώς δεν έχουν περάσει ποτέ από τελωνείο. Αν η αγορά ήταν με ελληνική κάρτα, μπορείς να μου πεις πως κατάφερες αγορά από το Japan.

Η πιθανότητα να περάσει τελωνείο είναι η ίδια, καθώς και τα 2 εξυπηρετούνται από ΕΛΤΑ.

Αν εκτελωνιστούν είναι τα έξοδα εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ + ΦΠΑ πάνω στο CIF (κόστος+μεταφορικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...