eddie1996 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 παιδια μια ερωτηση για οποιον εχει κανει αγορες απο το bangood η γνωριζει... Θελω να αγορασω ενα ταμπλετ και στις επιλογες αποστολης εχει : Air Parcel RegisterFree shipping 7-25 business days Priority Direct MailFree shipping 7-10 business days EMS Express Mail Service€17.04 Με EMS express γνωριζω οτι ειναι κουριερ και θα περασει σιγουρα απο το τελωνειο αλλα απο τις αλλες δυο επιλογες πια να επιλεξω? την air parcel registered η την priority Direct Mail? που ειναι και αυτη FREE και κανει το 1/3 του χρονου για να φτασει? Πάρε καλύτερα με τον πρώτο τρόπο. Air Parcel register. Συστημένο και θα το παρακολουθείς μέχρι να φτάσει να το παραλάβεις εσύ από τα ΕΛΤΑ της περιοχή σου.
tsakitsan95 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! θελω να παραγγειλω ενα ρολοι απο mvmt αμερικη. η τιμη του ειναι γυρω στα 109 ευρο. θα πληρωσω τελωνειο πιθανοτατα? αν ναι, ποσο θα παει περιπου?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 23% ΦΠΑ + διάφορα αλλα. Υπάρχει κάπου ενα ποστ με κάποιον που εχει κάνει τη διαδικασία και το είχε περιγράψει αναλυτικά, αλλα δεν θυμάμαι που ειναι.
Big Boss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν παραγγείλω κάτι από το yesasia αξίας 43.99 δολάρια(δωρεάν μεταφορικά) τι πληρώνω? έρχεται από Κίνα νμζ και μάλλον το παραλαμβάνεις από ΕΛΤΑ αν δεχτεί τη κάρτα φυσικά. edit: μπορεί να έρχεται και από Ιαπωνία από ότι βλέπω. edit2: το φέρνει και το amazonuk μέσω ιαπωνίας αλλά εκεί μπορεί να μη δεχτεί τη κάρτα και χρεώνει και 10 λίρες για standard shipping
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Απο Ιαπωνία έρχεται. Αν περάσει τελωνείο τότε 23% ΦΠΑ+ διάφορα αλλα. Αν όχι τίποτα. Εμένα απο Ιαπωνία κανένα πακέτο με EMS δεν μου εχει περάσει τελωνείο, εκτός απο ενα τεράστιο που έκανε 500€
Big Boss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ένα αγαλματάκι είναι ούτε βάρος μεγάλο έχει το βρήκα και στο amazon.de 35 ευρώ+ 7 μεταφορικά αν είναι να πληρώσω φπα και τέτοια καλύτερα να το πάρω από εκεί Πως θα το ξέρω αν θα περάσει όμως? edit: Θα κοιτάξω μπας και μπορέσω να το πάρω από ένα άλλο σαιτ που στέλνει μέσω amazon.fr και έτσι τα γλιτώνεις nin-ningame.com
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Figure ειναι; Ειναι αναλόγως. Εμένα δεν μου εχουν τσιμπήσει ποτέ πακέτο με figures, όμως φίλου του το εχουν τσιμπήσει 3 φορές. Θα λέει στο tracking εισαγωγή στο τελωνείο ένα αγαλματάκι είναι ούτε βάρος μεγάλο έχει το βρήκα και στο amazon.de 35 ευρώ+ 7 μεταφορικά αν είναι να πληρώσω φπα και τέτοια καλύτερα να το πάρω από εκεί Πως θα το ξέρω αν θα περάσει όμως? edit: Θα κοιτάξω μπας και μπορέσω να το πάρω από ένα άλλο σαιτ που στέλνει μέσω amazon.fr και έτσι τα γλιτώνεις nin-ningame.com Δεν θα στο πρότεινα, χάλια service και πολυ αρωγοί. Αν θέλεις στείλε μου ποια φιγούρα ειναι, να ψάξω και σε αλλα καταστήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ένα αγαλματάκι είναι ούτε βάρος μεγάλο έχει το βρήκα και στο amazon.de 35 ευρώ+ 7 μεταφορικά αν είναι να πληρώσω φπα και τέτοια καλύτερα να το πάρω από εκεί Πως θα το ξέρω αν θα περάσει όμως? edit: Θα κοιτάξω μπας και μπορέσω να το πάρω από ένα άλλο σαιτ που στέλνει μέσω amazon.fr και έτσι τα γλιτώνεις nin-ningame.com Αν είναι απο Γερμανία, είσαι κομπλε. Στην ΕΕ, όταν στέλνεις κάτι από ένα μέλος-κράτος σε άλλο, δεν σου χρεώνουν τίποτα σε τελωνειακά. Στα χρεώνουν μόνο αν κάνεις αγορά πάνω από 150€ από εξω-ΕΕ.
makfil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 ένα αγαλματάκι είναι ούτε βάρος μεγάλο έχει το βρήκα και στο amazon.de 35 ευρώ+ 7 μεταφορικά αν είναι να πληρώσω φπα και τέτοια καλύτερα να το πάρω από εκεί Πως θα το ξέρω αν θα περάσει όμως? edit: Θα κοιτάξω μπας και μπορέσω να το πάρω από ένα άλλο σαιτ που στέλνει μέσω amazon.fr και έτσι τα γλιτώνεις nin-ningame.com Πολλά ευρωπαικά amazon έχουν ελληνικό ΑΦΜ και κατά την παραγγελία υπολογίζουν τον ελληνικό ΦΠΑ και όχι τον εθνικό τους. Φυσικά, εντός ΕΕ δεν μπλέκεις με διαδικασίες εκτελωνισμού δεμάτων. Αν είναι απο Γερμανία, είσαι κομπλε. Στην ΕΕ, όταν στέλνεις κάτι από ένα μέλος-κράτος σε άλλο, δεν σου χρεώνουν τίποτα σε τελωνειακά. Στα χρεώνουν μόνο αν κάνεις αγορά πάνω από 45$ (?) από εξω-ΕΕ. Το όριο των $45 που το βρήκες; Η ελληνική (τελωνειακή) νομοθεσία λέει ότι η εισαγωγή δεμάτων από τρίτες χώρες αξίας από 22 έως 150€, επιβαρύνεται με τον ΦΠΑ και πάνω από τα 150€ και με δασμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πολλά ευρωπαικά amazon έχουν ελληνικό ΑΦΜ και κατά την παραγγελία υπολογίζουν τον ελληνικό ΦΠΑ και όχι τον εθνικό τους. Φυσικά, εντός ΕΕ δεν μπλέκεις με διαδικασίες εκτελωνισμού δεμάτων. Το όριο των $45 που το βρήκες; Η ελληνική (τελωνειακή) νομοθεσία λέει ότι η εισαγωγή δεμάτων από τρίτες χώρες αξίας από 22 έως 150€, επιβαρύνεται με τον ΦΠΑ και πάνω από τα 150€ και με δασμό. Για αυτό ρε φίλε έβαλα το ερωτηματικό.
makfil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Για αυτό ρε φίλε έβαλα το ερωτηματικό. Έβαλες το ερωτηματικό στα $45 επειδή έχει σχέση με τα 22€ ή τα 150€;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έβαλες το ερωτηματικό στα $45 επειδή έχει σχέση με τα 22€ ή τα 150€; Ότι δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν 45$.
h1k3n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θέλει η εταιρεία μου να κάνει δώρο σε κάποιους πελάτες της ένα Power Bank. Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε ένα προϊόν που μας άρεσε, θα βάλουμε και το λογότυπό μας πάνω και θα το μοιράσουμε. Τα 100 τεμάχια του προϊόντος έχουν κόστος περί τα 500€, ενώ τα 30 200€. Και τα δύό γίνονται αποστολή με Fedex IE, το βάρος τους είναι 24700kg και 7800kg αντίστοιχα. Η εταιρεία βρίσκεται στην επαρχεία. Τι θα χρειαστεί να πληρώσω παραπάνω;
rateLess Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας, θέλει η εταιρεία μου να κάνει δώρο σε κάποιους πελάτες της ένα Power Bank. Έτσι ψάξαμε και βρήκαμε ένα προϊόν που μας άρεσε, θα βάλουμε και το λογότυπό μας πάνω και θα το μοιράσουμε. Τα 100 τεμάχια του προϊόντος έχουν κόστος περί τα 500€, ενώ τα 30 200€. Και τα δύό γίνονται αποστολή με Fedex IE, το βάρος τους είναι 24700kg και 7800kg αντίστοιχα. Η εταιρεία βρίσκεται στην επαρχεία. Τι θα χρειαστεί να πληρώσω παραπάνω; Εάν το προϊόν βρίσκεται στην Ιρλανδία (όπως φαίνεται από το IE δίπλα από το FedEx), δεν πληρώνεις τελωνειακούς δασμούς διότι προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σιγουρέψου όμως ότι 1ον: τα power banks όντως έρχονται από Ιρλανδία και 2ον: αν τα €500 ή €200 περιλαμβάνουν μεταφορικά έξοδα (postage ή shipping) και εάν όχι πόσο θα κοστίσουν. Φυσικά, πρώτα θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι η εταιρεία σου μπορεί να στείλει χρήματα στο εξωτερικό.
h1k3n Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εάν το προϊόν βρίσκεται στην Ιρλανδία (όπως φαίνεται από το IE δίπλα από το FedEx), δεν πληρώνεις τελωνειακούς δασμούς διότι προέρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σιγουρέψου όμως ότι 1ον: τα power banks όντως έρχονται από Ιρλανδία και 2ον: αν τα €500 ή €200 περιλαμβάνουν μεταφορικά έξοδα (postage ή shipping) και όχι πόσο θα κοστίσουν. Αυτό εδώ είναι το προϊόν. Μπορείς να βγάλεις άκρη από την περιγραφή; http://www.aliexpress.com/item/100pcs-lot-mix-color-universal-10400mAh-Power-Bank-Portable-USB-External-Backup-Battery-for-mobile-phone/32261392811.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις