NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, SerafeimK είπε Περιμενω ενα δεμα απο Γαλλια αξιας 132 ευρω... το εχω ηδη πληρωσει... παιζει τελωνειο??? Απο ΓΑΛΛΙΑ δεν το γλυτώνεις το τελωνείο με τίποτα, και με πρόστιμο 100% πάνω απο την τιμη αγορας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SerafeimK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απο ΓΑΛΛΙΑ δεν το γλυτώνεις το τελωνείο με τίποτα, και με πρόστιμο 100% πάνω απο την τιμη αγορας ουφ... παλι καλα... ειχα ακουσει για 1000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 4 λεπτά πριν, SerafeimK είπε ουφ... παλι καλα... ειχα ακουσει για 1000% ...και λιγα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SerafeimK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ...και λιγα είναι θα στειλω το λογαριασμο σε σενα να βοξθξσεις λιγακι ρε δικε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Απο ΓΑΛΛΙΑ δεν το γλυτώνεις το τελωνείο με τίποτα, και με πρόστιμο 100% πάνω απο την τιμη αγορας Ίσως θα έπρεπε νόντως α βάζουν τελωνείο σε αυτους που ρωτάνε για τελωνεια απο βρετανία και υπολοιπη ΕΕ. Μια μορφή τιμωρίας για την άγνοια ή την άρνηση για ένα απλό google search 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 2 ώρες πριν, letofm είπε Παιδιά καλησπέρα και από εμένα θέλω την βοήθεια σας αγόρασα από το eBay ένα φορτιστή μπαταριών μεταχειρισμένο αξίας 120 ευρώ από Αυστραλία με μεταφορικά 75 ευρώ με απλό ταχυδρομείο του εξήγησα για λόγους τελωνείου να βαλει χαμηλότερη τιμή στο κουτί πάνω το έβαλε για 30 ευρώ και μεταφορικά 70 ευρώ με απλό ταχυδρομείο τονίζω και όχι courier DHL FEDEX UPS θέλω να μου πείτε υπαρχει πιθανότητα τελωνείου γιατί έχω μείνει ότι αν είναι με απλό ταχυδρομείο δεν περνάει και όντως στο παρελθόν το 2016 που είχα πάρει δέμα εκτός ΕΕ με απλό ταχυδρομείο δεν πέρασε με τον ίδιο τρόπο οποίος μπορεί ας με βοηθήσει ευχαριστώ όλους Όσα γνώριζες πριν από τον ΙΟΥΝ 2017 έχουν αλλάξει. Η μειωμένη δηλωμένη αξία δεν μετράει πλέον και κάθε δέμα με αξία και μεταφορικά (και ασφάλεια) πάνω από 22€, που ταξιδεύει με ταχυδρομείο, σταματάει, συνήθως, στο τελωνείο και ζητάνε απόδειξη paypal ή κάρτας. Με βάση τα παραπάνω, θα χρεωθείς ΦΠΑ 24% + τέλος ΕΛΤΑ 20€+ δασμό ανάλογα με τη δασμοφορολογική κλάση του φορτιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letofm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδή γύρω στα 40 ευρώ που είπε ο φίλος ;;; Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για την απάντηση Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από letofm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, isay είπε Ίσως θα έπρεπε νόντως α βάζουν τελωνείο σε αυτους που ρωτάνε για τελωνεια απο βρετανία και υπολοιπη ΕΕ. Μια μορφή τιμωρίας για την άγνοια ή την άρνηση για ένα απλό google search Τελος παντων εγω ξεκινησα το off topic και συγνωμη, αλλα δεν μπορώ να βλέπω πολιτες που ψηφίζουν και ζουν σε χωρα της εε να μην γνωριζουν τους βασικους κανονες που διέπουν την ένωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, letofm είπε Δηλαδή γύρω στα 40 ευρώ που είπε ο φίλος ;;; Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για την απάντηση Εάν το ποσό που πλήρωσες είναι 195€ τότε 195*24%+20+2,5%% (περίπου)= 46,80+20+4,88 = 71,68 € (περίπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 7 λεπτά πριν, letofm είπε Δηλαδή γύρω στα 40 ευρώ που είπε ο φίλος ;;; Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για την απάντηση Αν πιστεψουν τι γράφει το κουτί, υπολογισε κάπου 45+ ευρω. Αν σου ζητήσουν παραστατικό paypal/κάρτας της πληρωμής, υπολογισε κάπου 70 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
letofm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Πάλι καλά τέλος η αγορές εκτός ΕΕ χίλια μα χίλια ευχαριστώ πραγματικά αναμένουμε για παραλαβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, isay είπε Αν πιστεψουν τι γράφει το κουτί, υπολογισε κάπου 45+ ευρω. Αν σου ζητήσουν παραστατικό paypal/κάρτας της πληρωμής, υπολογισε κάπου 70 ευρω ΑΝ πιστεψουν 30ε μεταφορικα και 70ε η συσκευη τοτε γιατι 45ε+; 24ε ειναι το ΦΠΑ και αλλα 15ε τα εξοδα τελωνειου με ΕΛΤΑ (απο 150ε και ανω ανεβαινουν αποτι θυμαμαι). 12 ώρες πριν, letofm είπε Πάλι καλά τέλος η αγορές εκτός ΕΕ χίλια μα χίλια ευχαριστώ πραγματικά αναμένουμε για παραλαβή. Σιγα το τελος, Gearbest και Banggood μια χαρα στελνουν πραγματα που "ξεφευγουν" απο το τελωνειο μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nefelious Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Γειά σας, εγώ θέλω να αγοράσω μερικά ρούχα αξία περίπου 42 ευρώ (49 δολάρια) από ένα σαιτ που λέγεται zaful. Υποτίθεται ότι τα ρούχα έρχονται από Κίνα και φοβάμαι ότι θα πληρώσω τελωνείο. Από ό,τι έχω διαβάσει στο ίντερνετ μερικοί πληρώνουν και άλλοι όχι (ακόμα και αν η παραγγελία είναι άνω των 22 ευρώ). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Να τα αγοράσω τα πράγματα ή όχι; Δεν θα ήθελα να κάνω ξεχωριστές αγορές γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω ένα κουπόνι που χρησιμοποιείται μόνο μια φορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FKLDS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 46 λεπτά πριν, nefelious είπε Γειά σας, εγώ θέλω να αγοράσω μερικά ρούχα αξία περίπου 42 ευρώ (49 δολάρια) από ένα σαιτ που λέγεται zaful. Υποτίθεται ότι τα ρούχα έρχονται από Κίνα και φοβάμαι ότι θα πληρώσω τελωνείο. Από ό,τι έχω διαβάσει στο ίντερνετ μερικοί πληρώνουν και άλλοι όχι (ακόμα και αν η παραγγελία είναι άνω των 22 ευρώ). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Να τα αγοράσω τα πράγματα ή όχι; Δεν θα ήθελα να κάνω ξεχωριστές αγορές γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω ένα κουπόνι που χρησιμοποιείται μόνο μια φορά Δεν υποτίθεται, έρχονται από Κίνα. Το Zaful είναι κινεζομάγαζο, αδελφάκι του Gearbest. Εφόσον η παραγγελία, μαζί με τα μεταφορικά, είναι άνω των 22€, θα κληθείς να πληρώσεις το γνωστό "κουστούμι" (εκτελωνισμό 15€ + ΦΠΑ 24% Χ ποσό που πλήρωσες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, nefelious είπε Γειά σας, εγώ θέλω να αγοράσω μερικά ρούχα αξία περίπου 42 ευρώ (49 δολάρια) από ένα σαιτ που λέγεται zaful. Υποτίθεται ότι τα ρούχα έρχονται από Κίνα και φοβάμαι ότι θα πληρώσω τελωνείο. Από ό,τι έχω διαβάσει στο ίντερνετ μερικοί πληρώνουν και άλλοι όχι (ακόμα και αν η παραγγελία είναι άνω των 22 ευρώ). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; Να τα αγοράσω τα πράγματα ή όχι; Δεν θα ήθελα να κάνω ξεχωριστές αγορές γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω ένα κουπόνι που χρησιμοποιείται μόνο μια φορά Δυσκολο να το γλυτωσεις το τελωνειο. Παντα υπαρχει μια ελαχιστη πιθανοτητα να περασει κατι (φιλος του αδερφου μου παρελαβε 60ε ρολοι που το ειχαν υποτιμολογησει στα 40ε - και παλι κατα πολυ ανωτερο των 22ε) αλλα αν δεν θελεις να πληρωσεις εξτρα με την καμια δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις