makfil Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ναι εχω! http://www.17track.net/en/result/express-details-100011.shtml?nums=05165003361193 Σε ευχαριστώ! Φαίνεται ότι έφαγε καθυστερήσεις αλλά προχωράει. Όταν θα φτάσει στη χώρα, θα δεις αν προωθείται από ΕΛΤΑ.
SeXBOX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ναι πέρασε από Eurotunnel αλλά έκλεισε για 3 μέρες γιατί εισχώρησαν μετανάστες που θέλανε να πάνε Αγγλία και έγινε ολόκληρη επιχείρηση.
bmitr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπερα!θελω να παραγγειλω 2 ζευγαρια παπουτσια απο footlocker Αμερικης.μου λενε πως θα τα στειλουν με usps.με τα τωρινα δεδομενα,περνανε ολα απο τελωνειο?ή καλυτερα να τα στειλω σε εναν συγγενη μου στην Αμερικη και να μου τα στειλει αυτος Ελλαδα με usps παλι χωρις την αποδειξη μεσα στο δεμα?παιζει ρολο η υπαρξη αποδειξης ή οχι?ευχαριστω! 1
apostolisk4 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως πέρσυ τον Σεπτέμβρη που παρρηγειλα από footlocker δύο ζευγάρια παππούτσια με συνολική αξία 160$ μαζί με μεταφορικά πλήρωσα τελωνείο 46 ευρώ στα ΕΛΤΑ. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν γνωρίζω.επισης έχω μια ερώτηση .με την χρεωστική κάρτα μπορούμε πλέον να κάνουμε αγορές από το εξωτερικό ή είναι κλειστά ακόμα ? 1
SeXBOX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπερα!θελω να παραγγειλω 2 ζευγαρια παπουτσια απο footlocker Αμερικης.μου λενε πως θα τα στειλουν με usps.με τα τωρινα δεδομενα,περνανε ολα απο τελωνειο?ή καλυτερα να τα στειλω σε εναν συγγενη μου στην Αμερικη και να μου τα στειλει αυτος Ελλαδα με usps παλι χωρις την αποδειξη μεσα στο δεμα?παιζει ρολο η υπαρξη αποδειξης ή οχι?ευχαριστω! Η απόδειξη αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι σε εμφανής σημειο πάνω στο κουτί/δέμα. Τώρα αν δεν την έχει δεν ξέρω τι γίνεται... ίσως να το ανοίγουν; Τι να σου πω... Αλλά για απόδειξη κάτω των €150 θα πληρώσεις ΦΠΑ για άνω €150 και δασμούς.
bmitr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δυστυχως ειναι κλειστα ακομα.. Το κοστος ειναι 360$..δεν ξερω τι να κανω
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλησπερα!θελω να παραγγειλω 2 ζευγαρια παπουτσια απο footlocker Αμερικης.μου λενε πως θα τα στειλουν με usps.με τα τωρινα δεδομενα,περνανε ολα απο τελωνειο?ή καλυτερα να τα στειλω σε εναν συγγενη μου στην Αμερικη και να μου τα στειλει αυτος Ελλαδα με usps παλι χωρις την αποδειξη μεσα στο δεμα?παιζει ρολο η υπαρξη αποδειξης ή οχι?ευχαριστω! Ένα δέμα που στέλνεται από Αμερική από κατάστημα, με το ταχυδρομείο, έχει διαφορετική αντιμετώπιση από το δέμα που στέλνεται από ιδιώτη. Εάν, λοιπόν, έχεις γνωστό στην Αμερική, είναι προτιμότερο να σου στείλει αυτός το δέμα και, φυσικά, την απόδειξη θα στην στείλει σε ξεχωριστό φάκελο. Πρόσφατα, ανηψιός μου έστειλε στην οικογένειά του 2 ογκώδη δέματα με αντικείμενα αξίας πάνω από $300 το καθένα και αυτά παραλήφθηκαν από το αντίστοιχο ταχυδρομικό γραφείο χωρίς να πληρωθούν έξοδα εκτελωνισμού. 1
dedalos91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) καλημερα εχω παραγγηλει (πληρωσει με πιστωτικη) ενα κινητο τηλεφωνο 116 ευρο (αξια 103, μεταφορικα 11, Duty & Tax insurance 2 ευρο) απο www.lightinthebox.com [το μονο site που δεχτηκε απ ευθειας (οχι μεσω paypal) την πιστωτικη μου πριν 6 μερες με capital controls] και μου λενε πως δεν μπορουν να γραψουν χαμηλοτερη τιμη στο πακετο (λενε πως πρεπει να βαλουν πραγματικη τιμη στο τιμολογιο), να το κανουν gift, να το στειλουν μονο με EMS (θα φυγει με οποια εταιρια τους βολεψει λενε) κτλ.... λενε πως εφοσον πληρωσα Duty & Tax insurance θα μου επιστρεψουν τα Duty & Tax fee (μονο με 2 ευρο ?!!!)... λοιπον παρακαλω πειτε μου....την πατησα? θα εκτελωνιστει κανονικα? εχει καποιος εμπειρια γενικα ή ειδικα απο το www.lightinthebox.com? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2015 από dedalos91
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν γνωρίζω το κατάστημα αλλά και μόνο από τη διαβεβαίωση ότι θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού μόνο 2€, πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις, πολύ περισσότερο αφού δεν το στέλνει με ταχυδρομείο αλλά με courier.
apostolisk4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως από το συγκεκριμένο κατάστημα έκανα δύο παραγγελίες άργησαν παραπάνω από ένα μήνα μου έδωσαν refund και τελικά μετά από λίγο ερχόταν και τα προϊόντα από τα ΕΛΤΑ .Τώρα δεν ξέρω πιος κοροϊδεύε πιον. Δεν χρειάστηκε να πληρώσω κάτι παραπάνω όμως
dedalos91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δεν γνωρίζω το κατάστημα αλλά και μόνο από τη διαβεβαίωση ότι θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού μόνο 2€, πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις, πολύ περισσότερο αφού δεν το στέλνει με ταχυδρομείο αλλά με courier. δεν ειπαμε οτι θα πληρωσω τελωνειο 2 ευρο...αλλα 2 ευρο πληρωσα ασφαλεια για επιστροφη δασμων τελωνειου απο τον πωλητη (το site) σε περιπτωση που πληρωσω κατι (οσο κι αν ειναι)...οπως πληρωνεις ασφαλεια αυτοκινητου 100 ευρο αν παθεις κατι και αν παθεις πραγματικα σε πληρωνουν 6000... τωρα το site ειναι σιγουρα απο τα σοβαρα και δεν ειπαμε οτι δεν στελνει με ελτα, αλλα στελνει λεει με διαφορες εταιριες αναλογα με την περιπτωση (βαρος, χωρα, χρονο κτλ) ευχαριστω για τις απαντησεις και συγνωμη αν δεν τα περιεγραψα ολα καλα....
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Η ασφάλεια είναι, συνήθως, για τη μεταφορά του δέματος και όχι για πληρωμή εξόδων εκτελωνισμού. Ξεκαθάρισέ το.
apostolisk4 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Φίλε μου αυτό που πλήρωσες είναι η ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί ή αργήσει ώστε να πάρεις refund ή να στο ξανά στείλει .αυτό ίσχυε πέρσυ που παρρηγειλα από αυτό το σαιτ .δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι .
dedalos91 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Φίλε μου αυτό που πλήρωσες είναι η ασφάλεια σε περίπτωση που χαθεί ή αργήσει ώστε να πάρεις refund ή να στο ξανά στείλει .αυτό ίσχυε πέρσυ που παρρηγειλα από αυτό το σαιτ .δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι . ευχαριστω για τις απαντησεις εχω μιλησει (email) μαζι τους και αν και δεν εχω πτηχιο στα αγγλικα ξερω να διαβαζω λιγα απλα (ας ειναι καλα και τα εργαλιακια μεταφρασης .....).... "If you paid the Duty & Tax insurance when you placed the order and were charged a tax fee, we'll be glad to refund 100% Tax Fee. Please tell us how much tax fee you're charged by submitting a new "Custom Duties" ticket with a copy of the invoice at that time and we'll refund the amount we promised as long as it is not over EUR103.99.If it is over EUR103.99,you can reject the package after we come to an agreement. We thank you for your understanding in this matter. Sincerely, Fiona LightInTheBox Customer Service" θελω λοιπον τη γνωμη σας για το αν θα εκτελωνιστει ή μηπως εχω ελπιδες να γλιτωσω... αν εκτελωνιστει θα τους στειλω το χαρτακι και θα δουμε...
makfil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Αφού έχεις πληρώσει και η παραγγελία προχωράει, θα σου ευχηθούμε να παραλάβεις το κινητό χωρίς περιπέτειες και να μας ενημερώσεις σχετικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις