mesagala Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, termitiss είπε Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα λόγω επεξεργαστή, flyme,sd slot και έλλειψη Β20. Αλλά για να έρθουμε στο ερώτημα σου ψάχνοντας βλέπω ότι γράφουν ότι δεν ευθύνονται για τελωνείο, ότι το συσκευάζουν σαν δώρο( όταν το βλέπω αυτό δεν ασχολούμαι καν), λίγο με αποτρέπει Έγινε ευχαριστώ πολύ. Θα το σκεφτώ σοβαρά. 54 λεπτά πριν, termitiss είπε Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα λόγω επεξεργαστή, flyme,sd slot και έλλειψη Β20. Αλλά για να έρθουμε στο ερώτημα σου ψάχνοντας βλέπω ότι γράφουν ότι δεν ευθύνονται για τελωνείο, ότι το συσκευάζουν σαν δώρο( όταν το βλέπω αυτό δεν ασχολούμαι καν), λίγο με αποτρέπει Έγινε ευχαριστώ πολύ. Θα το σκεφτώ σοβαρά.
yazidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξανα αγοράσει από gearbest. https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89 Θέλω να αγοράσω το παραπάνω. Αυτό υπάρχει σε αποθήκη στην Ευρώπη. Αν το αγοράσω περνιέται από τελωνείο;
Μάκαρος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 41 λεπτά πριν, Zaytsev είπε Χρόνια τώρα... Εμάς άφηναν ειδοποίηση, ενώ ήμασταν μέσα. Βαριούνται να τα κουβαλάνε. 11 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Προφανως και ειναι συστημενο γιαυτο σου ειπαν να πας με την ταυτοτητα να παραλαβεις. Χιλιες φορες βεβαια ετσι απο το να στο πεταγε στην πορτα και να περιμενε να μυρισεις τα νυχια σου (εμενα το κανει αυτο συνεχεια). Μαλλον ημουν απο τους τυχερους τοτε γτ πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο :ρ
coolerman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 9 λεπτά πριν, yazidis είπε Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση γιατί δεν έχω ξανα αγοράσει από gearbest. https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89 Θέλω να αγοράσω το παραπάνω. Αυτό υπάρχει σε αποθήκη στην Ευρώπη. Αν το αγοράσω περνιέται από τελωνείο; Τσεχία είναι,δεν έχει τελωνείο
kondoras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, imvrios είπε Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά το Banngood πλέον αν επιλέξεις δωρεάν αποστολή με air parcel register, προσφέρει επιλογή για ασφάλεια τελωνείου, με χρέωση. Είναι πιο φθηνό από το Priority Direct Mail αλλά να δούμε αφενώς πόσο εύκολα και με ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέφουν τα χρήματα και αφετέρου πόσο περισσότερο θα αργεί η παραλαβή της παραγγελίας σε σύγκριση με το PDM: Έχω ενημερώσει σχετικά λίγες σελίδες πριν. Σε γενικές γραμμές, το banggood βρήκε μάλλον τρόπο να εκτελωνίσει το δέμα στην Ιταλία, από όπου και ήρθε "τελωνειακώς ελεύθερο". Με καθυστέρηση πάντως και για αρκετές μέρες φαινόταν να κάνει βόλτες στην Κίνα. Αν δεν έχεις την επιλογή του PDM, είναι μονόδρομος.
YoungBizzle Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, makfil είπε Σε ποια φάση βρίσκεται,με βάση τον κωδικό του; Μόλις το τσεκαρα και μου λέει "έξοδος από τελωνείο" Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από YoungBizzle
makfil Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 20 λεπτά πριν, YoungBizzle είπε Μόλις το τσεκαρα και μου λέει "έξοδος από τελωνείο" Ωραία, τώρα περιμένεις το επόμενο βήμα.
mynam3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα δέματα με NL μετά από πόσες ημέρες εμφανίζονται στο 17track? Πάει μια βδομάδα έτσι, άφαντα και τα δύο με αγορά από BG Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από mynam3
xristosp59 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Γεια σας παιδια, κερδισα κατι σε έναν διαγωνισμο από αμερικη και θα μου το στειλουνε εδώ Ελλαδα, υπαρχει τροπος να γλιτώσουμε τελωνειο ή γενικα εξοδα εισαγωγης?
makfil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Όσες παρόμοιες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στο forum, έχουν χρεωθεί με έξοδα εκτελωνισμού, εάν η αξία cif ξεπερνάει τα 22€.
grfurby Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει εδω? Αθηνα - Θεσσαλονικη - Μαρουσι?😮 Μηπως να παρω καπου τηλ?
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, grfurby είπε Ξερει κανεις τι μπορει να εχει γινει εδω? Αθηνα - Θεσσαλονικη - Μαρουσι?😮 Μηπως να παρω καπου τηλ? Μηπως σου εχουν δωσει λαθος tracking? EMS ερχεται με ΕΛΤΑ κουριερ οποτε και 1 φορα να στο ειχαν φερει και να μην σε βρηκαν θα ειχαν προσπαθησει αλλες 2.
DimitrisCSD Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και ευχαριστώ όλους όσοι έχουν δώσει πληροφορίες μέχρι τώρα. Έχω και εγώ την δική μου λίγο διαφορετική περίπτωση και θα ήθελα τα φώτα σας. Μένω Αγγλία αλλά σε λίγο καιρό μετακομίζω πίσω Ελλάδα. Πριν 3 βδομάδες έκανα παραγγελία ένα σετ τροχών ποδηλάτου απο Αυστραλία, και ενώ ήρθαν εδώ Αγγλία, είχαν κάποιο κατασκευαστικό ελάτωμα και η εταιρία μου τους αντικαθιστά στην εγγύηση. Επειδή όμως μετακομίζω, τους έβαλα να στείλουν το καινούριο πακέτο Ελλάδα. Το κουτί αναγράφει ότι πρόκειται για αντικατάσταση από εγγύηση και έχει αναγραφόμενη τιμή 10 δολλάρια Αυστραλίας. Το έχουν στείλει με AuPost International Express. Τί γίνεται ακριβώς σε αυτή την περίπτωση; Μπορεί να μου ζητήσουν απόδειξη; Έχω την απόδειξη της αγοράς, όμως αναφέρεται στο προηγούμενο δέμα το οποίο έστειλα πίσω από Αγγλία. Τί άλλο μπορώ να τους παρουσιάσω έαν το σταματήσουν; Με φοβίζει το γεγονός ότι το κουτί είναι μεγάλου μεγέθους, γύρω στα 3 κιλά. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2018 από DimitrisCSD
sdouze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Θελω να παραγγείλω ένα βιβλίο από το αμαζον Αμερικής 25.54€ με έξοδα αποστολής.Αν το παραγγείλω θα περάσει τελωνείο;Αν ναι γνωρίζετε το ποσό το οποίο θα πληρώσω ;Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
giannisww Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Περιμένω ένα δέμα από Αυστρία αλλα στο σύστημα της Ελτα δεν το βγάζει, σε αυτό της αυστριας φαίνονται οι κινήσεις και στο 17 Truck χωρίς να βρίσκει χώρα προορισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις