makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μάλλον, η αξία είναι μικρή και τα μεταφορικά υψηλά και το σύνολο φτάνει τα $25,30. Είσαι γύρω στο όριο της ατέλειας (22€) και η UPS, όπως και όλες οι courier, έχουν σαν αρχή να προωθούν στο τελωνείο τα δέματα με αξία CIF πάνω από την ατέλεια.
giannisww Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, makfil είπε Μάλλον, η αξία είναι μικρή και τα μεταφορικά υψηλά και το σύνολο φτάνει τα $25,30. Είσαι γύρω στο όριο της ατέλειας (22€) και η UPS, όπως και όλες οι courier, έχουν σαν αρχή να προωθούν στο τελωνείο τα δέματα με αξία CIF πάνω από την ατέλεια. Αν βρω κάποιον από Αμερική να μου το φέρει, πως καταλαβαίνουν ότι είναι ιδιώτης?
Μακιαβέλλι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Για την ιστορια, νεο ρεκορ χρονου απο αλιεξπρεςς. Παραγγελία δεματος σεβαστού όγκου αξίας 16€ στις 05/06 παράδοση στις 14/06.
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, giannisww είπε Αν βρω κάποιον από Αμερική να μου το φέρει, πως καταλαβαίνουν ότι είναι ιδιώτης? Τι εννοείς με αυτό; Αυτός που θα το φέρει θα το έχει στη βαλίτσα του και θα περάσει 99,9% χωρίς έλεγχο αλλά και να υπάρξει έλεγχος θα πει ότι είναι για προσωπική χρήση.
giannisww Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, makfil είπε Τι εννοείς με αυτό; Αυτός που θα το φέρει θα το έχει στη βαλίτσα του και θα περάσει 99,9% χωρίς έλεγχο αλλά και να υπάρξει έλεγχος θα πει ότι είναι για προσωπική χρήση. στείλει ήθελα να πω, λάθος έγραψα με USPS είπε θα το στείλει
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Με το αμερικάνικο ταχυδρομείο, μπορεί και να μην χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμού.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, makfil είπε Με το αμερικάνικο ταχυδρομείο, μπορεί και να μην χρεωθείς έξοδα εκτελωνισμού. Τα μεταφορικα απο Αμερικη με USPS θεωρητικα θα ειναι πολλα, πρεπει να ξερει τα ποσα πριν κανει κατι.
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μάλλον δεν παρακολούθησες τη συζήτηση από την αρχή. Έγραψε ότι το δέμα με αποστολή με UPS κοστίζει $25,30 και εσύ νομίζεις ότι με USPS θα είναι ακριβότερα;
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, makfil είπε Μάλλον δεν παρακολούθησες τη συζήτηση από την αρχή. Έγραψε ότι το δέμα με αποστολή με UPS κοστίζει $25,30 και εσύ νομίζεις ότι με USPS θα είναι ακριβότερα; Γενικα δεν βγαζει νοημα η UPS ακομα και ολα τα 25$ να παρει απο οσα λεει για να του στειλει κατι απο Αμερικη (ακομα και ετσι τι αγοραζει, πινεζα;). Βεβαια δεν ειναι ξεκαθαρος τι θελει να αγορασει, αλλα μου κανει εντυπωση το 25$ Τελικη μαζι με μεταφορικα για UPS.
makfil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Άλλο το να σου κάνει εντύπωση ή όχι και άλλο να απαντάς ότι η αποστολή με USPS θα στοιχίζει ακριβότερα από την UPS. Λίγη προσοχή στα posts δεν βλάπτει. 2
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, makfil είπε Άλλο το να σου κάνει εντύπωση ή όχι και άλλο να απαντάς ότι η αποστολή με USPS θα στοιχίζει ακριβότερα από την UPS. Λίγη προσοχή στα posts δεν βλάπτει. Κατσε να απαντησει πως οντως εννοουσε UPS απο Αμερικη (για αυτονοητους λογους δεν μου εκατσε καλα γιαυτο δεν το πηρα στα υποψην μου).
giannisww Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ναι αυτό που ήθελα να πάρω από Αμερική έχει 10$ σε αξία και το πιο φθηνό μεταφορικό ήταν UPS που ήθελε 15,30$ για μεταφορικά.
Salvation81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, giannisww είπε Ναι αυτό που ήθελα να πάρω από Αμερική έχει 10$ σε αξία και το πιο φθηνό μεταφορικό ήταν UPS που ήθελε 15,30$ για μεταφορικά. Μονο 15$ μεταφορικα; Ποσο μικρο και ελαφρυ ειναι; Κλειδια εστειλα Γερμανια απο Ελλαδα και μου πηραν περισσοτερα Τοτε με USPS θεωρητικα θα σου ερθει πιο φτηνα (θεωρητικα το λεω γιατι η τιμη μοιαζει πολυ καλη οποτε ισως σαν εταιρεια να εχει πολυ καλα πακετα).
imvrios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά το Banngood πλέον αν επιλέξεις δωρεάν αποστολή με air parcel register, προσφέρει επιλογή για ασφάλεια τελωνείου, με χρέωση. Είναι πιο φθηνό από το Priority Direct Mail αλλά να δούμε αφενώς πόσο εύκολα και με ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέφουν τα χρήματα και αφετέρου πόσο περισσότερο θα αργεί η παραλαβή της παραγγελίας σε σύγκριση με το PDM: Τέλος, είχα τιμωρήσει το Gearbest τους τελευταίους 8 μήνες λόγω των καθυστερήσεων του χειμώνα. Τώρα θέλω να αγοράσω κάτι από εκεί. Ξέρετε αν το Priority Line είναι αντίστοιχο του EU Express και σημαίνει όχι τελωνείο;
papp0us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, imvrios είπε Δε ξέρω αν το έχετε προσέξει, αλλά το Banngood πλέον αν επιλέξεις δωρεάν αποστολή με air parcel register, προσφέρει επιλογή για ασφάλεια τελωνείου, με χρέωση. Είναι πιο φθηνό από το Priority Direct Mail αλλά να δούμε αφενώς πόσο εύκολα και με ποιες προϋποθέσεις θα επιστρέφουν τα χρήματα και αφετέρου πόσο περισσότερο θα αργεί η παραλαβή της παραγγελίας σε σύγκριση με το PDM: Τέλος, είχα τιμωρήσει το Gearbest τους τελευταίους 8 μήνες λόγω των καθυστερήσεων του χειμώνα. Τώρα θέλω να αγοράσω κάτι από εκεί. Ξέρετε αν το Priority Line είναι αντίστοιχο του EU Express και σημαίνει όχι τελωνείο; Το priority ,έχει δύο επιλογές, το eu express είναι tax free, προχθές παρελαβα κινητό σε 16 μέρες, χωρίς πρόβλημα. Από banggood μη κάνεις δοκιμές, έχει δοκιμασμένο και ταχύτατο τρόπο, τι ψαχνεσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις