Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, mr.Vox είπε

Μαλλον μούφα mail είναι για να σου αρπάξουν κάνα κωδικό πρόσβασης σε τράπεζικό λογαριασμό, paypal, πιστωτική κτλ.

απο geta-net.gr?χλωμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

55 λεπτά πριν, exitpc είπε

Μου απαντησαν με μεηλ οτι το δεμα εχει μεσα κινητο και οτι ερχετε απο Ελβετια.

Δεν εχω κανει καμια αγορα κινητου εγω.Τι μπορω να κανω τωρα?

Βρηκα ακρη τελικα.Το πακετο βρισκετε στο τελωνειο απο 24/10/2017, 19:10:54.

8 μηνες δηλαδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, exitpc είπε

Μου απαντησαν με μεηλ οτι το δεμα εχει μεσα κινητο και οτι ερχετε απο Ελβετια.

Δεν εχω κανει καμια αγορα κινητου εγω.Τι μπορω να κανω τωρα?

Θα απαντήσεις στο μήνυμα εξηγώντας ότι το δέμα με στοιχεία .... δεν έχει κινητό αλλά αυτό που έχεις περιγράψει, δεν έρχεται από Ελβετία αλλά από ... και θα στείλεις πάλι την απόδειξη πληρωμής.

Edit

Δεν είχα διαβάσει το τελευταίο σου μήνυμα, οπότε άκυρο, αφού πρόκειται για δέμα που ήταν διαφορετικό από αυτό που λογάριαζες.

Επεξ/σία από makfil

2 λεπτά πριν, makfil είπε

Θα απαντήσεις στο μήνυμα εξηγώντας ότι το δέμα με στοιχεία .... δεν έχει κινητό αλλά αυτό που έχεις περιγράψει, δεν έρχεται από Ελβετία αλλά από ... και θα στείλεις πάλι την απόδειξη πληρωμής.

Δε χρειαζετε.Ο πωλητης μου εχει επιστρεψει τα χρηματα μου πισω εδω και 7 μηνες.Τους εστειλα το αποδειχτικο αγορας και θα δω ποσο θα μου το δασμολογησουν.αν με συμφερει θα το κρατησω

6 λεπτά πριν, exitpc είπε

Δε χρειαζετε.Ο πωλητης μου εχει επιστρεψει τα χρηματα μου πισω εδω και 7 μηνες.Τους εστειλα το αποδειχτικο αγορας και θα δω ποσο θα μου το δασμολογησουν.αν με συμφερει θα το κρατησω

Όπως έγραψα στο προηγούμενο post, δεν είχα διαβάσει τα τελευταία νέα και η απάντηση αναφερόταν στην αντίστοιχη παράθεση και όχι στην τελευταία εξέλιξη.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, exitpc είπε

Τελευταια φορα που κοιταξα επιστροφη χρηματων σημαινει πως πρεπει με την σειρα σου να επιστρεψεις το κινητο στον πωλητη. Αν δεν το επιστρεψεις θα φανει οτι παρελαβες στο συστημα τους και θα πρεπει να το πληρωσεις (αλλιως φανταζομαι πως θα κινηθουν εναντιον σου μεσω paypal η τραπεζας που εγινε επιστροφη χρηματων).

Επεξ/σία από Salvation81

2 ώρες πριν, YoungBizzle είπε

Τα 15€ + 24% Φ.Π.Α. τα πληρώνω επί τόπου ή αφαιρούνται αυτόματα από την PayPal;

Τι σχεαη εχει το παυπαλ

Αν ειναι με ελτα τα πληρώνεις στο ταμείο οταν πας να παραλαβεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1

Παρατήρησα ότι η απόδειξη αγοράς μέσω PayPal δεν είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραγγελία (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Έχω λοιπόν την εξής ερώτηση: Γίνεται να γίνει τροποποίηση της απόδειξης (νόμιμα) από τον πωλητή μετά την αποστολή της παραγγελίας;

Επεξ/σία από YoungBizzle

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, YoungBizzle είπε

1

Παρατήρησα ότι η απόδειξη αγοράς μέσω PayPal δεν είναι άμεσα συνδεδεμένη με την παραγγελία (διορθώστε με αν κάνω λάθος).

Έχω λοιπόν την εξής ερώτηση: Γίνεται να γίνει τροποποίηση της απόδειξης (νόμιμα) από τον πωλητή μετά την αποστολή της παραγγελίας;

Γράφεις: γίνεται να γίνει τροποποίηση της απόδειξης νόμιμα, αφου έχεις ηδη πληρώσει.

Και σε ρωτάω, τροποποίηση παραστατικού νόμιμα πώς μπορεί να γίνει;

Πέραν αυτού εάν στείλει σε τροποποιημένη απόδειξη, αυτοι δεν μπορούν να το ελέγξουν μέσω paypal, αλλά αν σπάσει ο διάολος το πόδι του Θα σε στείλουν στα δικαστήρια.

Επεξ/σία από NikosKallithea

17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Γράφεις: γίνεται να γίνει τροποποίηση της απόδειξης νόμιμα, αφου έχεις ηδη πληρώσει.

Και σε ρωτάω, τροποποίηση παραστατικού νόμιμα πώς μπορεί να γίνει;

Πέραν αυτού εάν στείλει σε τροποποιημένη απόδειξη, αυτοι δεν μπορούν να το ελέγξουν μέσω paypal, αλλά αν σπάσει ο διάολος το πόδι του Θα σε στείλουν στα δικαστήρια.

σ'ευχαριστώ μαν. Ο πωλητής μου είπε ότι μπορεί να σπλιταρει την απόδειξη σε δυο μικρότερης αξίας. Μπορώ να υποβάλλω τη μια μόνο ως τη συνολική ξερω'γω;

9 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Τελευταια φορα που κοιταξα επιστροφη χρηματων σημαινει πως πρεπει με την σειρα σου να επιστρεψεις το κινητο στον πωλητη. Αν δεν το επιστρεψεις θα φανει οτι παρελαβες στο συστημα τους και θα πρεπει να το πληρωσεις (αλλιως φανταζομαι πως θα κινηθουν εναντιον σου μεσω paypal η τραπεζας που εγινε επιστροφη χρηματων).

ακομα και αν το παραλαβω 9 μηνες μετα και πληρωσω τελωνιακους δασμους 50-90 ευρω?

45 λεπτά πριν, YoungBizzle είπε

σ'ευχαριστώ μαν. Ο πωλητής μου είπε ότι μπορεί να σπλιταρει την απόδειξη σε δυο μικρότερης αξίας. Μπορώ να υποβάλλω τη μια μόνο ως τη συνολική ξερω'γω;

Οι τελωνειακές αρχές ζητούν απόδειξεις απο PayPal, αποδείξεις από Κινέζους και γενικά απο πωλητές Δεν νομίζω να τις λαμβάνουν υπόψην τους

43 λεπτά πριν, exitpc είπε

ακομα και αν το παραλαβω 9 μηνες μετα και πληρωσω τελωνιακους δασμους 50-90 ευρω?

Για να μην πληρώσεις δασμούς πρέπει να μην το παραλάβεις, αν το παραλάβεις θα πληρώσεις.

6 ώρες πριν, exitpc είπε

Έχει σημασία για το τελωνείο αν παραλάβεις το δέμα σου σε λίγες μέρες ή σε λίγους μήνες από την άφιξή του στην Ελλάδα;

Πάλιωσε το αντικείμενο στην αποθήκη που ήταν θα πρέπει να κάνουν έκπτωση επειδή ξεχάστηκε στην αποθήκη;

Φυσικά, τίποτε από τα παραπάνω, αφού από τη στιγμή που εισάγεται στην Ελλάδα πρέπει να πληρωθούν τα έξοδα εκτελωνισμού.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...