ethyl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Και πως κατάλαβαν από το mail που έστειλες ότι η συγκεκριμένη απόδειξη αγοράς αφορά το δικό σου πακέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Con_stant1ne Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εγραψα και τα στοιχεια του δεματος προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Είχα γράμμα σήμερα από ΕΛΤΑ το γνωστό:να στείλω αποδεικτικό αγοράς PayPal για να κοστολογησουν ένα δέμα αναλόγως. Το θέμα είναι ότι το τρακινγκ που μου έστειλαν δεν βγάζει τι δέμα είναι και από που.Ουτε καν περί τίνος πρόκειται.Δεν ανησυχώ διότι καμία από τις αγορές μου δε ξεπερνά τα 10€ αξία.Προσπαθησα να καλέσω στον αριθμό που έλεγε στο γράμμα αλλά έπεφτε η γραμμή συνέχεια.Τους εστειλα μεηλ και περιμένω.Μπορω να κάνω κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 30 λεπτά πριν, exitpc είπε Είχα γράμμα σήμερα από ΕΛΤΑ το γνωστό:να στείλω αποδεικτικό αγοράς PayPal για να κοστολογησουν ένα δέμα αναλόγως. Το θέμα είναι ότι το τρακινγκ που μου έστειλαν δεν βγάζει τι δέμα είναι και από που.Ουτε καν περί τίνος πρόκειται.Δεν ανησυχώ διότι καμία από τις αγορές μου δε ξεπερνά τα 10€ αξία.Προσπαθησα να καλέσω στον αριθμό που έλεγε στο γράμμα αλλά έπεφτε η γραμμή συνέχεια.Τους εστειλα μεηλ και περιμένω.Μπορω να κάνω κάτι άλλο; Να ψάξεις τις αγορές που έκανες προσφατα και να δεις ποιο tracking ταυτίζεται με αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dompred Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, exitpc είπε Είχα γράμμα σήμερα από ΕΛΤΑ το γνωστό:να στείλω αποδεικτικό αγοράς PayPal για να κοστολογησουν ένα δέμα αναλόγως. Το θέμα είναι ότι το τρακινγκ που μου έστειλαν δεν βγάζει τι δέμα είναι και από που.Ουτε καν περί τίνος πρόκειται.Δεν ανησυχώ διότι καμία από τις αγορές μου δε ξεπερνά τα 10€ αξία.Προσπαθησα να καλέσω στον αριθμό που έλεγε στο γράμμα αλλά έπεφτε η γραμμή συνέχεια.Τους εστειλα μεηλ και περιμένω.Μπορω να κάνω κάτι άλλο; Το γράμμα που έλαβες ήταν συστημένο; Εγώ είδα στο tracking ότι χρειάζεται απόδειξη και τους την έστειλα με email, σήμερα όμως είχα μια ειδοποίηση για συστημένο από Αθήνα (ελληνικό tracking) χωρίς να περιμένω τίποτα. Μη πηγαίνω άδικα αύριο στο ταχυδρομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αναμενω απο LightInTheBox κινητο 125ε και εχω πληρωσει ασφαλεια τελωνειου Χτες εφτασε Ελλαδα με NLpost Λογικα θα περασει τελωνειο και θα ερθει στο ταχυδρομειο οπου θα μου πουν να πληρωσω εκει ? Μπορει να κολλησει στο τελωνειο πολυ καιρο ? Υπαρχει καβας τροπος να παω απο εκει να το παρω για πιο γρηγορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αφού το παρακολουθείς, περίμενε να δεις αν θα σταματήσει στο τελωνείο, οπότε θα σου ζητήσουν απόδειξη, και ... ηρέμησε. Δεν μπορείς να το παραλάβεις από το αεροδρόμιο, αν χρειαστεί να πληρώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Να ψάξεις τις αγορές που έκανες προσφατα και να δεις ποιο tracking ταυτίζεται με αυτη Ηταν το 2ο πραγμα που εκανα.Καμια δεν ταυτιζετε 1 ώρα πριν, dompred είπε Το γράμμα που έλαβες ήταν συστημένο; Εγώ είδα στο tracking ότι χρειάζεται απόδειξη και τους την έστειλα με email, σήμερα όμως είχα μια ειδοποίηση για συστημένο από Αθήνα (ελληνικό tracking) χωρίς να περιμένω τίποτα. Μη πηγαίνω άδικα αύριο στο ταχυδρομείο. Συστημενο ναι.Υπεγραψα στα ΕΛΤΑ για να το παραλαβω.Ο υπαλληλος εκει,μου ειπε οταν τον ρωτησα αργοτερα ,οτι μαλλον εχουν κανει λαθος τον αριθμο RX194075802CH και το τρακινγκ αν μπορει να βρει κανεις κατι Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από exitpc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, makfil είπε Αφού το παρακολουθείς, περίμενε να δεις αν θα σταματήσει στο τελωνείο, οπότε θα σου ζητήσουν απόδειξη, και ... ηρέμησε. Δεν μπορείς να το παραλάβεις από το αεροδρόμιο, αν χρειαστεί να πληρώσεις. Απόδειξη πρέπει να πάω στο τελωνείο? Ή στο ταχυδρομείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Θα την στείλεις στο [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, adi32 είπε Απόδειξη πρέπει να πάω στο τελωνείο? Ή στο ταχυδρομείο? Δεν ειναι αναγκαιο να σου ζητησουν αποδειξη παντως, 125ε δηλωμενη αξια δεν νομιζω να την αμφισβητησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YoungBizzle Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Γεια σας. Έχω παραγγείλει από eBay ένα δέμα (λογικά μεγάλο γιατί είναι 18 γυαλιά ηλίου για εμένα και δυο φίλους μου) σύνολο 26,04€. Αν έλεγα στον αποστολέα να τα στείλει σε δυο πακέτα των 13,02€ θα πέρναγαν κανονικά από τελωνείο χωρίς να πληρώσω 15€ + 24%; Ο πωλητής μου είπε ότι μπορεί να κάνει split την απόδειξη, μπορώ να γλυτώσω κάτι έτσι; Ή γενικότερα μπορεί εκ των υστέρων να αλλάξει η απόδειξη; Επίσης έχω παραγγείλει και κάτι μικρότερα πραγματάκια (4€ και 8€ αντίστοιχα). Εκεί θα κληθώ να πληρώσω κάτι παραπάνω από ό,τι έδωσα; (Π.χ. κάτι 3ευρα που διαβάζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, YoungBizzle είπε Γεια σας. Έχω παραγγείλει από eBay ένα δέμα (λογικά μεγάλο γιατί είναι 18 γυαλιά ηλίου για εμένα και δυο φίλους μου) σύνολο 26,04€. Αν έλεγα στον αποστολέα να τα στείλει σε δυο πακέτα των 13,02€ θα πέρναγαν κανονικά από τελωνείο χωρίς να πληρώσω 15€ + 24%; Ο πωλητής μου είπε ότι μπορεί να κάνει split την απόδειξη, μπορώ να γλυτώσω κάτι έτσι; Ή γενικότερα μπορεί εκ των υστέρων να αλλάξει η απόδειξη; Επίσης έχω παραγγείλει και κάτι μικρότερα πραγματάκια (4€ και 8€ αντίστοιχα). Εκεί θα κληθώ να πληρώσω κάτι παραπάνω από ό,τι έδωσα; (Π.χ. κάτι 3ευρα που διαβάζω) ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ παραλαβεις που θα εχει αξια ΚΑΤΩ των 22ε ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ των μεταφορικων ΔΕΝ μπαινει τελωνειο (εκτος αν ο τελωνειακος αποφασισει πως υπαρχει υποτιμολογηση που εκει πρεπει να στειλεις αποδεικτικο αγορας). Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exitpc Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, exitpc είπε Είχα γράμμα σήμερα από ΕΛΤΑ το γνωστό:να στείλω αποδεικτικό αγοράς PayPal για να κοστολογησουν ένα δέμα αναλόγως. Το θέμα είναι ότι το τρακινγκ που μου έστειλαν δεν βγάζει τι δέμα είναι και από που.Ουτε καν περί τίνος πρόκειται.Δεν ανησυχώ διότι καμία από τις αγορές μου δε ξεπερνά τα 10€ αξία.Προσπαθησα να καλέσω στον αριθμό που έλεγε στο γράμμα αλλά έπεφτε η γραμμή συνέχεια.Τους εστειλα μεηλ και περιμένω.Μπορω να κάνω κάτι άλλο; Μου απαντησαν με μεηλ οτι το δεμα εχει μεσα κινητο και οτι ερχετε απο Ελβετια. Δεν εχω κανει καμια αγορα κινητου εγω.Τι μπορω να κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, exitpc είπε Μου απαντησαν με μεηλ οτι το δεμα εχει μεσα κινητο και οτι ερχετε απο Ελβετια. Δεν εχω κανει καμια αγορα κινητου εγω.Τι μπορω να κανω τωρα? Μαλλον μούφα mail είναι για να σου αρπάξουν κάνα κωδικό πρόσβασης σε τράπεζικό λογαριασμό, paypal, πιστωτική κτλ. Στις 23/5/2018 στις 7:42 ΜΜ, unos είπε Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις