Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Μετά από πολλά τηλ απάντησαν.εγιναν δεκτά τα παραστατικά και αναμένουμε να ελευθερωθεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τους έστειλα μήνυμα ξημερώματα ρωτώντας τι γίνεται με το δέμα και αν έχει προκύψει πρόβλημα, και ξαφνικά μετά από ώρες ξεκόλλησε... Σύμπτωση; Μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Kanesan είπε Τους έστειλα μήνυμα ξημερώματα ρωτώντας τι γίνεται με το δέμα και αν έχει προκύψει πρόβλημα, και ξαφνικά μετά από ώρες ξεκόλλησε... Σύμπτωση; Μπορεί. Kαι σε μένα το ίδιο συμβαίνει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SotirisKapa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας, να ρωτήσω κατι και εγώ; Μου έστειλε ενας τύπος κατι μουσικα μηχανηματα απο Αργεντινή που έχουν περιπου 500 ευρό Τα έστειλε γιατι τον είχα βοηθίσει παλιά και τον ξέρω, ο οποιος εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα μηχανηματα Αλα έβαλε επάνω τιμή για να εχει ασφαλεια και εγώ δεν έχω απόδειξη αγοράς Το οποιο ειναι αλήθεια. Το τελωνείο ζητάει αποδειξη αγοράς Τι μπορώ να κάνω τώρα αν δεν έχω απόδειξη, υπάρχει περίπτωση να τα γυρίσουν πίσω; please help Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από SotirisKapa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enrique19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω απο aliexpess εναν σουγια μαχαιρακι 18 cm συνολο μηκος μπολιασματος, θα εχω προβλημα να θεωρηθει μαχαιρι αντικειμενο επικινδυνο;επισης θα χρεωθω το 3 ευρω στο κεφαλι; 2,70 δολλαρια κοστιζει μονο. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από enrique19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, SotirisKapa είπε Γεια σας, να ρωτήσω κατι και εγώ; Μου έστειλε ενας τύπος κατι μουσικα μηχανηματα απο Αργεντινή που έχουν περιπου 500 ευρό Τα έστειλε γιατι τον είχα βοηθίσει παλιά και τον ξέρω, ο οποιος εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα μηχανηματα Αλα έβαλε επάνω τιμή για να εχει ασφαλεια και εγώ δεν έχω απόδειξη αγοράς Το οποιο ειναι αλήθεια. Το τελωνείο ζητάει αποδειξη αγοράς Τι μπορώ να κάνω τώρα αν δεν έχω απόδειξη, υπάρχει περίπτωση να τα γυρίσουν πίσω; please help Θα εξηγήσεις στο τελωνείο ([email protected]) αυτά που περιγράφεις και θα σε χρεώσουν με βάση τη δηλωμένη αξία, μάλλον, που σημαίνει ΦΠΑ 24% συν τέλος ΕΛΤΑ 20€ (αν η αξία είναι πάνω από 500€, 25€) συν δασμός (περίπου 2,5%). Αποκλείεται να τα επιστρέψουν στον αποστολέα, απλά, θα πληρώσεις τα έξοδα εκτελωνισμού. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SotirisKapa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Σε ευχαριστω, το να μου κοψουν κάτι δεν συζητιέται με τίποτα ε; 11 λεπτά πριν, makfil είπε Θα εξηγήσεις στο τελωνείο ([email protected]) αυτά που περιγράφεις και θα σε χρεώσουν με βάση τη δηλωμένη αξία, μάλλον, που σημαίνει ΦΠΑ 24% συν τέλος ΕΛΤΑ 20€ (αν η αξία είναι πάνω από 500€, 25€) συν δασμός (περίπου 2,5%). Αποκλείεται να τα επιστρέψουν στον αποστολέα, απλά, θα πληρώσεις τα έξοδα εκτελωνισμού. Σε ευχαριστω, και κατι αλλο, μου ζητάνε και αριθμό EORI. Πρέπει οπωςδήποτε να το κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Φαίνεται ότι τα "εργαλεία" που περιγράφεις δεν είναι ακριβώς εργαλεία αλλά κάτι άλλο και γι' αυτό σου ζητάνε τον αριθμό EORI. Googlάροντας μπορείς να διαβάσεις τι σημαίνει, σχετικές οδηγίες και πολλά άλλα, αλλά από όσα διάβασα δεν θα είναι κάτι εύκολο. Φυσικά, αν δεν μπορέσεις να βρεις τα στοιχεία που ζητάνε, είναι πιθανόν είτε να τα κατάσχουν είτε να τα επιστρέψουν στον αποστολέα (μάλλον δύσκολο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SotirisKapa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, makfil είπε Φαίνεται ότι τα "εργαλεία" που περιγράφεις δεν είναι ακριβώς εργαλεία αλλά κάτι άλλο και γι' αυτό σου ζητάνε τον αριθμό EORI. Googlάροντας μπορείς να διαβάσεις τι σημαίνει, σχετικές οδηγίες και πολλά άλλα, αλλά από όσα διάβασα δεν θα είναι κάτι εύκολο. Φυσικά, αν δεν μπορέσεις να βρεις τα στοιχεία που ζητάνε, είναι πιθανόν είτε να τα κατάσχουν είτε να τα επιστρέψουν στον αποστολέα (μάλλον δύσκολο). Τι! :Ο Δηλαδή τι είναι, ενα μικρόφωνο ειναι και ενας επεξεργαστης ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα με πείθεις αλλά αυτό δεν αρκεί, αφού πρέπει να πείσεις και τον τελωνειακό που έχει χρεωθεί το δέμα σου. Γιατί, όμως, έγραψες πρώτα για την απόδειξη και μετά για τον αριθμό, αφού τα γνώριζες από την αρχή; Όπως έγραψα στο προηγούμενο, εξήγησε σε ένα μήνυμα το ιστορικό και θα δεις τι θα σου πουν. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Kanesan είπε Τους έστειλα μήνυμα ξημερώματα ρωτώντας τι γίνεται με το δέμα και αν έχει προκύψει πρόβλημα, και ξαφνικά μετά από ώρες ξεκόλλησε... Σύμπτωση; Μπορεί. Σε ποιον έστειλες μήνυμα για να ξεμπλοκάρει; Τόσο καιρό έκανε για να στο ''αφήσουν';;;;;;;;;;;;;; 1 μήνα;;; Εγώ σήμερα έστειλα το παραστατικό,πήρα τηλ μετα απο 4-5 φορές το σήκωσαν μου λέει βλέπω το mail σου,μου στελνει επιβεβαίωση ότι τα έγγραφα έγιναν δεκτά και μου λέει θα ελευθερωθεί..Δηλαδή παίζει η ''απελευθερωση'' να παρει και 1 μηνα;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SotirisKapa Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, makfil είπε Εμένα με πείθεις αλλά αυτό δεν αρκεί, αφού πρέπει να πείσεις και τον τελωνειακό που έχει χρεωθεί το δέμα σου. Τι ενοεις οτι δεν θα πιστεψουν τι μηχανηματα ειναι; Ή οτι δε θα πιστεψουν οτι ηταν δωρο; Μπορουν να θεωρήσουν κάτι αλο για εμενα επιβλαβές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SotirisKapa είπε Τι ενοεις οτι δεν θα πιστεψουν τι μηχανηματα ειναι; Ή οτι δε θα πιστεψουν οτι ηταν δωρο; Μπορουν να θεωρήσουν κάτι αλο για εμενα επιβλαβές; Δεν ξέρω και δεν ξέρεις την περιγραφή του περιεχομένου που έχει δηλώσει ο αποστολέας. Στείλε το ιστορικό και την περιγραφή του περιεχομένου και περίμενε την απάντησή τους. Η έννοια του "δώρου" δεν υπάρχει στην τελωνειακή νομοθεσία και το δέμα με αξία πάνω από 45€ που προέρχεται από ιδιώτη (και όχι επαγγελματία-μαγαζί) πρέπει να χρεωθεί με έξοδα εκτελωνισμού. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanesan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Giannisma είπε Σε ποιον έστειλες μήνυμα για να ξεμπλοκάρει; Τόσο καιρό έκανε για να στο ''αφήσουν';;;;;;;;;;;;;; 1 μήνα;;; Εγώ σήμερα έστειλα το παραστατικό,πήρα τηλ μετα απο 4-5 φορές το σήκωσαν μου λέει βλέπω το mail σου,μου στελνει επιβεβαίωση ότι τα έγγραφα έγιναν δεκτά και μου λέει θα ελευθερωθεί..Δηλαδή παίζει η ''απελευθερωση'' να παρει και 1 μηνα;;;;;;;; Έστειλα email στο [email protected] . Τα παραστατικά τα είχα στείλει στις 29/5 (ήταν unregistered το δέμα οπότε δεν είχα τρόπο να ξέρω ότι έχει μπει τελωνείο από τις 7/5 πριν πάρω την επιστολή) και ενώ μου απάντησαν άμεσα ότι αναμένεται να απελευθερωθεί, τελικά πέρασε μία εβδομάδα και βγήκε μετά από όχλησή μου. Σε άλλο δέμα μου δεν είχε συμβεί το ίδιο, είχε απελευθερωθεί σε δύο μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Υπαρχει τρελη ουρα με δεματα στα ΕΛΤΑ παιδες, μην περιμενετε θαυματα, καθυστερησεις λογικο να υπαρχουν. Σκοπος ειναι τα δεματα να φτανουν στον προορισμο τους ακομα και 1 μηνα μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις