termitiss Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, NoiSy MaN είπε Aν αγοράσω από banggood cn direct warehouse με priority direct shipping, υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο? Ευχαριστώ. όχι ούτε μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πω και εγω οτι μετα απο μερικες 100αδες παραγγελιες απο κινα, απο μερικες εκατονταδες διαφορετικους πωλητες, συστημένες ή μη, ποτέ δεν μου ηρθε ανοιγμένο αδειο δεμα, καμια δεκαρια φορές μονο ειχε ανοιχτει στο τελωνειο για να ελεχθει. Τωρα βέβαια καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικός και εχει διαφορετικά βιωματα και εχει και διαφορετικό βαθμο ατυχιας ή τυχης. Και εμενα ενα καλοκαιρι, πριν πολλα πολλα χρονια με εχουν γραψει στο μετρο και στο λεωφορειο την ιδια μέρα...Πολλους αλλους οχι. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από SpirtouLisS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idonthave Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, idonthave είπε Μια ερώτηση παράγγειλα αυτό εδώ free shipping από αμερική (ebay) κόστος 25,96$ → 22,26€, αφού μπήκε η παραγγελία και πλήρωσα, θυμήθηκα κατόπιν εορτής για αγορές μέχρι 22€ (για το τελωνείο). Από εμπειρία σας τι λέτε θα περάσει τελωνείο (εννοώ να χρειαστεί να πληρώσω)? μικρό δέμα (φάκελος) λιγότερο από 100gr 8 ώρες πριν, Giannisma είπε Αν -που σιγουρα εχει- εχει βαλει χαμηλοτερη αξια θα την γλυτωσεις 99% γιατι δε φαινεται το ''ποσο'' κανει..σου λεει ενα τρυπανακι ειναι αν το εχει δηλωσει και 5-6 usd πιστεύω θα τη σκαπουλάρεις εύκολα! είχα στείλει στον πωλητή σε περίπτωση που αναγράφει την τιμή στο πακέτο αν μπορεί να την βάλει 1 - 2 δολάρια κάτω (δεν του ανέφερα να το βάλει ως δώρο) πήρα σήμερα απάντηση Αναφορά σε κείμενο Sorry we will not be able to undervalue or mark the item as Gift τώρα αν για 0,26 - 50€ cents χρειαστεί να πληρώσω στο τελωνείο θα παίξω κάνα τζόκερ Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από idonthave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Καλή μέρα...και σήμερα κολλημένο στο τελωνείο το δέμα με κωδικο SG από αλιεξπρεσ λέγοντας ΚΑΤ αντικείμενο προς εκτελονισμο στο σάιτ του ΕΛΤΑ και στο τρακ17 λέει show to customs..τι περιμένουν.. Και το έστειλαν και 4 μέρες πριν το δέμα που εκτελωνιστικε χθες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 29 λεπτά πριν, Giannisma είπε Καλή μέρα...και σήμερα κολλημένο στο τελωνείο το δέμα με κωδικο SG από αλιεξπρεσ λέγοντας ΚΑΤ αντικείμενο προς εκτελονισμο στο σάιτ του ΕΛΤΑ και στο τρακ17 λέει show to customs..τι περιμένουν.. Και το έστειλαν και 4 μέρες πριν το δέμα που εκτελωνιστικε χθες.. Στο κρατησαν στο τελωνειο και θα σου ζητησουν αποδειξη....Μου το εκαναν και εμενα για 11ε γυαλια προχθες γιατι Δεν πιστευαν οτι κοστιζαν τοσο (μεχρι που εστειλα κινηση τραπεζας).... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Στο κρατησαν στο τελωνειο και θα σου ζητησουν αποδειξη....Μου το εκαναν και εμενα για 11ε γυαλια προχθες γιατι Δεν πιστευαν οτι κοστιζαν τοσο (μεχρι που εστειλα κινηση τραπεζας).... Το άλλο χθες πέρασε που είναι ακριβότερο.. να δω ποτέ θα μου στείλουν το μήνυμα αν είναι......αλλιως αεροδρόμιο βρίσκομαι να κα μια βόλτα από εκεί να δούμε η να μιλήσουμε αλλιως;; 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, termitiss είπε όχι ούτε μία Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε το μηνυματάκι να στείλω απόδειξη.22,34ευρω.αν με χρεώσουν,εκτός του φπα 24%τι άλλο θα χρεωθω; ξέρουμε χρόνο απελευθέρωσης περιπου; Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Giannisma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Τελικά θα αγοράσω απο gearbest. Aπό priority line μου έχει επιλογές EU priority line με μόλις 1 ευρώ και ΕU express με 24.95 ευρώ. Αν επιλέξω το πρώτο θα περάσει τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Giannisma είπε Ήρθε το μηνυματάκι να στείλω απόδειξη.22,34ευρω.αν με χρεώσουν,εκτός του φπα 24%τι άλλο θα χρεωθω; ξέρουμε χρόνο απελευθέρωσης περιπου; ΦΠΑ + 15ε....Υπολογισε 3-4 εργασιμες για να φτασει στα χερια σου. Επισης προσεξε μην στειλεις καμια "ψευτικη" κινηση τραπεζας η paypal και πεσεις σε τελωνειακο τζιμανι γιατι δεν θα την δεχτει. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 28 λεπτά πριν, Salvation81 είπε ΦΠΑ + 15ε....Υπολογισε 3-4 εργασιμες για να φτασει στα χερια σου. Επισης προσεξε μην στειλεις καμια "ψευτικη" κινηση τραπεζας η paypal και πεσεις σε τελωνειακο τζιμανι γιατι δεν θα την δεχτει. Μα καλά 20ευρω έχει θα δώσω αλλά 20 για αυτους;;; άσε μπας τη γλυτώσω για 30 σεντς.... φίλος που έγιναν δεκτά τα στοιχεία απ τις 31-5 ακόμα να παραλάβει και στο τράκινγκ ακόμα λέει ότι θέλουν την απόδειξη. Εγώ έστειλα screenshot apo ali και την απόδειξη με την πραγματική τιμή που μουμεστειλε ο πωλητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, Giannisma είπε Μα καλά 20ευρω έχει θα δώσω αλλά 20 για αυτους;;; άσε μπας τη γλυτώσω για 30 σεντς.... φίλος που έγιναν δεκτά τα στοιχεία απ τις 31-5 ακόμα να παραλάβει και στο τράκινγκ ακόμα λέει ότι θέλουν την απόδειξη. Εγώ έστειλα screenshot apo ali και την απόδειξη με την πραγματική τιμή που μουμεστειλε ο πωλητής Εγω το ειπα γιατι ειχες πει οτι σου εκαναν υποτιμολογηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisma Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω το ειπα γιατι ειχες πει οτι σου εκαναν υποτιμολογηση. Η απόδειξη που μου έστειλε γι αυτό που θα εκτελωνιστεί είναι κανονική 20.04 δολάρια απλα μου κάνει εντύπωση 15€!! Για έξοδα..θα πάρω τώρα ένα τηλ στο αεροδρόμιο να ενημερωθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Έχω παραγγείλει ορισμένα πραγματάκια απο ebay. Συνήθως μέχρι πριν κανα μηνα παραλάμβανα μέσα σε 3-4 εβδομάδες απο την παραγγελία. Τελευταία, αργώ να παραλάβω πολύ. Βέβαια, εντάξει, από ebay παραγγέλνεις. Μερικά δεματάκια μου έχουν δώσει tracking number και δεν προχωράει. Πατάω πχ hong kong post tracking, βάζω εκεί τον αριθμό και λέει οτι δεν υπάρχει παραγγελία. Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, Giannisma είπε Η απόδειξη που μου έστειλε γι αυτό που θα εκτελωνιστεί είναι κανονική 20.04 δολάρια απλα μου κάνει εντύπωση 15€!! Για έξοδα..θα πάρω τώρα ένα τηλ στο αεροδρόμιο να ενημερωθώ Στο τελωνείο δεν δέχονται την απόδειξη του όποιου πωλητή αλλά την απόδειξη του paypal ή της κάρτας με την οποία πλήρωσες. Αν η πραγματική απόδειξη λέει $20.04, τότε δεν έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις