Giannisma Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, ekkli είπε Δεν συνίσταται το photoshop. Δεν είναι χαζοί. Σε κάθε περίπτωση, ζητάς συμβουλή για παρανομία. Καλύτερα να μην το κάνεις. Οι μέρες εξαρτώνται. Αυτή την εβδομάδα περάσανε 2 μικρά ξαδέλφου μου αέρα, σε μια μέρα. Μπορεί να κάνει και 2 βδομάδες όμως. Ανάλογα την επάνδρωση του τμήματος αυτές τις μέρες. Αλήθεια, γιατί πήρες τηλέφωνο; Δεν έχεις tracking code; Αν ναι, δεν χρειάζεται να παίρνεις τηλέφωνο να ρωτάς, τα ίδια συστήματα κοιτάνε και εκείνοι, δεν έχουν τίποτα κατασκοπικά να ξέρουν πιο πολλά από μας. Κι όμως όχι! Δε κοιτάνε το ίδιο ακριβώς σύστημα,έχουν έξτρα λεπτομέριες που δεν ήξερα-φαίνονται (από παλιά το κάνω που έπαιρνα από ebay και τα τράκινγκ εγραφαν και ακόμα γράφουν μόνο παραλαβή αντικειμένου Σιγκαπούρη Κίνα κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 On 31/05/2018 at 12:22, redykt said: 15 μερες τωρα ενα Mousepad ειναι σε αυτη τη φαση . να ανησυχω ; Reveal hidden contents υγ: Στα ελτα δεν αναγνωριζει το tracking# On 31/05/2018 at 12:38, Salvation81 said: Αν δεν το γραψεις δεν νομιζω πως μπορει να σε βοηθησει καποιος (σε αυτα που ποσταρες αυτο το νουμερο εχει). Περα απο αυτο πηγες στο τοπικο σου ταχυδρομειο μηπως ειναι εκει και απλα κατι εγινε στην ειδοποιηση και δεν την ελαβες; ηρθε σημερα πρωι πρωι με τη δροσουλα. κλασικα εφτασε ελλαδα σε μια βδομαδα και εκανε 2 βδομαδες να φτασει σπιτι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, redykt είπε ηρθε σημερα πρωι πρωι με τη δροσουλα. κλασικα εφτασε ελλαδα σε μια βδομαδα και εκανε 2 βδομαδες να φτασει σπιτι μου Αστα να πανε...........Καλοριζικο παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω απο aliexpress απο Κίνα με κόστος αγοράς 107,6€. Ο πωλητής μου είπε πως θα έχω έξτρα επιβάρυνση για τελωνείο. Έχω παραγγείλει ξανά (150€) αλλα δεν είχα πληρώσει τελωνείο. Διάβασα παραπάνω κάποια σχόλια. Ένα απο αυτα ήταν να ξεπακετάρει το προϊόν για να μην φαίνεται καινούργιο και να το στείλει σαν απο σέρβις! Επίσης διάβασα κι αυτό : "Για αξίες από 22€ μέχρι 150€ επιβάλλεται μόνο ο ΦΠΑ. Αν η αξία του αντικειμένου είναι πάνω από 150€ τότε επιβάλλονται ΦΠΑ και δασμοί" . Δηλαδή θα πληρώσω + 24% Φ.Π.Α. ; Πως θα μπορούσα να αποφύγω το τελωνείο; Τι συμβουλή μου δίνεται; Ευχαριστώ πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, xrico είπε Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω απο aliexpress απο Κίνα με κόστος αγοράς 107,6€. Ο πωλητής μου είπε πως θα έχω έξτρα επιβάρυνση για τελωνείο. Έχω παραγγείλει ξανά (150€) αλλα δεν είχα πληρώσει τελωνείο. Διάβασα παραπάνω κάποια σχόλια. Ένα απο αυτα ήταν να ξεπακετάρει το προϊόν για να μην φαίνεται καινούργιο και να το στείλει σαν απο σέρβις! Επίσης διάβασα κι αυτό : "Για αξίες από 22€ μέχρι 150€ επιβάλλεται μόνο ο ΦΠΑ. Αν η αξία του αντικειμένου είναι πάνω από 150€ τότε επιβάλλονται ΦΠΑ και δασμοί" . Δηλαδή θα πληρώσω + 24% Φ.Π.Α. ; Πως θα μπορούσα να αποφύγω το τελωνείο; Τι συμβουλή μου δίνεται; Ευχαριστώ πολυ. Σωστά είναι αυτά που διάβασες. Όταν το δέμα θα φτάσει στο τελωνείο, θα σου ζητήσουν απόδειξη paypal ή κάρτας και θα την στείλεις στο [email protected] Αν η αξία με τα μεταφορικά είναι όσα έγραψες, το "κοστούμι" είναι ΦΠΑ συν 15€ τέλος ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, makfil είπε Σωστά είναι αυτά που διάβασες. Όταν το δέμα θα φτάσει στο τελωνείο, θα σου ζητήσουν απόδειξη paypal ή κάρτας και θα την στείλεις στο [email protected] Αν η αξία με τα μεταφορικά είναι όσα έγραψες, το "κοστούμι" είναι ΦΠΑ συν 15€ τέλος ΕΛΤΑ Δηλαδή θα πρέπει να πληρώσω 107€ + 24% + 15€ ? Αυτο μας κάνει περίπου 150€. Σωστά το σκέφτομαι; Και πως θα μου ζητήσουν απόδειξη; Την προηγούμενη φορά που ηταν η παραγγελία πιο ακριβή δεν μου ζήτησαν τίποτα και δεν πλήρωσα τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Εάν στα έξοδα συνυπολογίζεις και το ποσό της αγοράς, ναι, τόσα είναι. Η "άλλη" φορά δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι. Από το καλοκαίρι 2017, η κατάσταση άλλαξε και ελέγχονται τα δέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, makfil είπε Εάν στα έξοδα συνυπολογίζεις και το ποσό της αγοράς, ναι, τόσα είναι. Η "άλλη" φορά δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι. Από το καλοκαίρι 2017, η κατάσταση άλλαξε και ελέγχονται τα δέματα. Ναι 107€ είναι το ποσό της αγοράς. Ιανουάριος του 2018 ήταν. Άρα απ ότι καταλαβαίνω "παίζει" και να μην πληρώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δικά σου είναι τα χρήματα, δική σου και η απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrico Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Οκ. Πολύ χρήσιμο το άρθρο. Ευχαριστώ πολύ. 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 48 λεπτά πριν, xrico είπε Οκ. Πολύ χρήσιμο το άρθρο. Ευχαριστώ πολύ. 🙂 Παντως αυτο με το service δεν ισχυει, για να ισχυσει πρεπει να εχεις αποδεικτικο οτι εστειλες κατι πισω στον αποστολεα πριν σου στειλει την και καλα αντικατασταση. Απο εκει και περα αν και ολα παιζουν στο τελωνειο μην κοιτας το 1% που εχεις να περασει αερα οτι παραγγειλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Kαλημερα παιδια εχω να κανω μια ερωτηση-επισημανση...οταν αγοραζεις απο ebay οκ φαινεται στο paypal κ το ποσο αλλα και ο ακριβης σχολιασμος τι προιον αγορασες...αλλα στο aliexpress οταν κανεις αγορα η μονη αποδειξη π εχεις ειναι η κινηση που κανεις απο την καρτα στην οποιαδηποτε τραπεζα π ανηκει(και μπαινεις στην τραπεζα κ κατεβαζεις την κινηση την εκαστοτε π εχεισ κανει)...τι θελω να πω οτι εγω κανω μια αγορα στα 50 ευρω κ μεγαλο ογκο αντικειμενου πχ μια τσαντα πλατης 46χ38χ14 (δηλωμενη στα 10 ευρω)και στο καπακι κανωω κ μια αγορα οτιδηποτε αλλο στα 10 ευρω (μικρο αντικειμενο) οταν μου ζητηθει να στειλω αποδειξη αγορας στο γετα για την τσαντα να στειλω την αποδειξη για το μικρο αντικειμενο νομιζω πως δε θα φανει γτ στη κινηση της καρτασ που κατεβαζεις απο την εκαστοτε τραπεζα δε γραφει προιον αλλα μονο οτι αφορα το aliexpress κ το ονομα π ειναι δηλωμενη η εταιρεια -μαγαζι που εστειλες την πληρωμη?σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Πέρα από το γεγονός ότι το post σου αναφέρεται σε απάτη, με ότι αυτό συνεπάγεται, έχουμε πει πολλές φορές ότι οι τελωνειακοί "δεν πιπιλάνε το δάχτυλο" στο θέμα των αξιών. Επίσης, η υποτιμημένη δηλωμένη αξία που ζητάς να σου γράψει ο πωλητής είναι το βασικό κίνητρο για να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabvill Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 μα βρε παιδια πως θα το κανετε αυτο που λετε ορισμενοι εδω μεσα την στιγμη που υπαρχει αυτο ( Invoice ID: χχχχχχχχ ) σε καθε παραγγελια ???????? ελεος !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros79 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, makfil είπε Πέρα από το γεγονός ότι το post σου αναφέρεται σε απάτη, με ότι αυτό συνεπάγεται, έχουμε πει πολλές φορές ότι οι τελωνειακοί "δεν πιπιλάνε το δάχτυλο" στο θέμα των αξιών. Επίσης, η υποτιμημένη δηλωμένη αξία που ζητάς να σου γράψει ο πωλητής είναι το βασικό κίνητρο για να σταματήσει το δέμα στο τελωνείο. 22 λεπτά πριν, gabvill είπε μα βρε παιδια πως θα το κανετε αυτο που λετε ορισμενοι εδω μεσα την στιγμη που υπαρχει αυτο ( Invoice ID: χχχχχχχχ ) σε καθε παραγγελια ???????? ελεος !!! Ηθελα να μαθω πως το αναγνωριζουν με καλυψε ο gabvill αδερφε makfil χαλαρωσε λιγακι εισαι αρκετα αποτομος,δεν εχουμε πεσει απο τον ουρανο ξερουμε ακριβως τι ειναι απατη κ τι οχι..ευχαριστω κ τους δυο για το χρονο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις